Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אמא שלי וחברה שלה היו בחולון וקיבלו דוח מפקח עירייה בטענה שהחנו בתחנת אוטובוס.

מדובר על רחוב חנקין (מול 42) למי שמכיר.

בכל אופן החניה התבצעה ככה, יש תחנת אוטובוס מסומנת, אחרי יש כמה מטרים כחול לבן, ואחרי הכמה מטרים האלה יש שלט שאומר שאפשר להחנות מהשעה 19:00 עד איזו שעה בבוקר. הרכב עמד שם מהשעה 19:10.

הרכב חנה כאשר הוא תופס באחוריו אבן וחצי מאבני השפה של האוטובוס (השאר כחול לבן), והקצה הקדמי של הרכב יושב בדיוק על השלט.

האם זה נחשב חניה בתוך תחנת אוטובוס? אני חושב אם יש בכלל על מה לערער או לשלם 250 ש"ח.

המון זמן לא קיבלתי דוח שכזה והפרטים שיש שם נראים לי דלים מידי, יש יצרן רכב, מספר רכב וצבע בלבד. אין סוג\דגם רכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע איך זה בחולון (בקרוב כנראה אדע כי אני מתעתד לעבור לגור בעיר הזאת), אבל בת"א לפחות עקב מצוקת החניה התמידית, הפקחים לא נותנים דוחות חניה כלל כאשר יותר מ-50% של אורך הרכב מחנה בכחול לבן, כלומר אם רוב הרכב חונה בחניה מותרת - אין מצב לקבל דו"ח (כמובן בהתאם להסדרי החניה בתמרור).אני במקומך מנסח מכתב לעיריית חולון המסביר היכן היא חנתה בדיוק ומבקש בקשה לפנים משורת הדין לביטולו. בכל מקרה הייתי מבקש תצלום מדוייק היכן הרכב חנה בדיוק ובאיזו שעה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הרכב חנה כאשר הוא תופס באחוריו אבן וחצי מאבני השפה של האוטובוס (השאר כחול לבן), והקצה הקדמי של הרכב יושב בדיוק על השלט. אבן וחצי פירושו 1.5 מטר. אם חנתה שם רנו קליאו או סמארט, זה כמעט כל הרכב.

האם זה נחשב חניה בתוך תחנת אוטובוס? כן.

תגובתי באדום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה סוזוקי באלנו, לפי מה שנאמר לי החלק שהיה בתחנת אוטובוס זה מהגלגל האחורי עד התא מטען.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החניה חינם בכל העיר חוץ מאשר בחניונים פרטיים.

לפחות לפי מה שידוע לי, היה לא מזמן נסיון של יזם פרטי להקים חניון בתשלום והעיריה לא בדיוק פרסה שטיח אדום לקראתו.

לגבי חניה במקומות אסורים - אין עצירה/אין חניה/תחנת אוטובוס/מקום לנכה/מדרכה וכו' - במקרה הזה יש אכיפה די מסיבית ומהירה. לפעמים אם תחנה ליד כספומט ולא תשים לב, עד שתסיים להוציא כסף תגלה דו"ח על החלון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש הרבה ערים שהסדרי החניה שלהן נראים כמו סיכול-ממוקד לנהגים, כאילו כל מה שעמד בראש המתכנן מטעם העיריה, הוא מקסימום דוחות למירב התושבים.

אבל בחולון זה הפוך לחלוטין. גם מרכז העיר חינמי לחלוטין. זה לא מעניין אם אתה תושב העיר או תושב חוץ,

זה פשוט אפור נקי (בלי תמרורים מעצבנים בתחילת הרחוב כמו בת"א).

-

פורסם

פה בחולון החניה חופשי-חודשי. בימי שישי שבת על מדרכות, תחנות אוטובוס וכל חלקה טובה גם לא יתנו דו"ח. אם נתנו לך דו"ח בחולון - כנראה הוא מוצדק.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

הפקחים בחולון אוהבים מאוד לתת דוחות על חצי רכב, או שליש רכב שחונה באדום לבן \ אדום צהוב. :evil:

תנסה לשלוח מכתב לפיקוח העירוני, רוב הסיכויים שהם ינגבו עם המכתב הזה את התחת, אבל לך תדע.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...