Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

יש לי רובר 416

אני צריכה ללכת למוסך ואין לי מושג במחירי תיקון ועלויות חלפים

כמה בערך אמורה לעלות משאבת מים

וכמה בערך אמור לעלות סטרטר

ומה העלות כולל עבודה

אשמח לכל עזרה...

תודה,

ימית

פורסם

אין לי מושג במחירי חלפים לרובר, אבל:

משאבת מים זה חלק לא יקר. משהו בסביבות ה300 שקלים. הבעיה היא, שהרצועה המניעה אותה היא רצועת התזמון, מה שאומר בד"כ החלפתה וביצוע כוון טיימינג, שזו פעולה יקרה מבחינת שכר עבודת המוסך. (לפחות שלוש שעות עבודה לפי מחירון המוסך שלך, שאמור לעמוד בסביבת ה180 ש"ח+מע"מ לשעה)

סטרטר משופץ אמור לעלות כ600 ש'. התקנה כ120 ש'. זה אם תלכי לד.ש בסגולה, פ"ת (טל' שלהם 03-9230773) אם זה בסביבה שלך. חבל ללכת למוסך מכונאות, עבור עבודה כזו הם יגבו יותר וגם יגזרו קופון קטן על מחיר המתנע.

אם לא-עשי סקר קטן אצל חשמלאי רכב באזור שלך, הם עשויים לתת לך מחיר אטקטיבי יותר, או שתאמרי אזור והמומחים כאן יכוונו אותך למישהו אמין וזול.

נתקו

עריכה: אגב, קראי את כללי הפורום לגבי ניסוח כותרת. אחרת המנהלים יחסמו אותך.

וגם: ברוכה הבאה לפורום :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התשובה הזריזה

ועל תשומת הלב לגבי עריכת הכותרת :)

הייתי במוסך ומסתבר שהמנוע הלך ולכן יש לקנות מנוע חדש או משומש

ביקשו מאיתנו 7500 אלך לפני מע"מ

אני לא יודעת מחירים, אתחיל לברר עכשיו

האם יש לכם מושג?

פורסם

"הלך מנוע" זו הגדרה רחבה מידי.

מה תקבלו תמורת 7500 ש? מנוע מפירוק מקומי? מיבוא?

למה לא לשפץ את הקיים? (שיפוץ חלקי-ראש+שלייף+שסתומים) מה התקלה שבעטייה המכונאי החליט להחליף?

אם המחיר כולל עבודה,הרי שהוא נשמע סביר על פניו למנוע מייבוא, שזו האופציה העדיפה במקרה של החלפה. קחי בחשבון שהסכום הסופי עלול מאד "לצמוח" ב30% בסופו של דבר, לאחר הפירוק, בו יתברר הצורך בהחלפת חלקים נוספים (מע' הקירור למשל,כולה או חלקים ממנה)

יתכן מאד ששווה לגרוט את הרכב במקרה כזה. (לא כתבת שנת יצור,או האם את קשורה מנטלית לרכב מסיבה כלשהיא)

עלות החזרת הרכב לכביש (ואף אחד,למרות שאולי המכונאי יאמר שכן ,לא מבטיח שלא יתגלו בעתיד הקרוב תקלות נוספות,או אפילו כשל במנוע החדש) עלולה לעלות יותר מרכישת רכב דומה במצב סביר,לאחר קיזוז התמורה עבור הגריטה.

נתקו

אגב:מנוע חדש אינו אופציה בשום מקרה. זה יעלה יותר מרובר חדשה מהסוכנות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יקר מאוד 7500 כולל עבודה גם למנוע מיבוא, המחיר צריך לנוע סביב ה4500 אלף גג למנוע מייבוא כולל עבודה והחלפה טיימינג.

אם תוכלי לפרט מהיכן את אולי יעלה בידינו לעזור לך קצת יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...