Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שנשרף לי טוויטר יחיד של הסט (Hertz HSK 165 - היי אנרג'י בתוצרת 2Way), כפי שהבנתי האופצייה היחידה היא לרכוש זוג טוויטרים חדש. מכיוון שלא מצאתי מהיכן ניתן לרכוש זוג טוויטרים זהים לשהיו לי או טוויטר יחיד זהה אני מעלה את האופצייה לרכוש זוג טוויטרים שונה.

כעת אני עובד עם קרוסים פאסיבים עד להגעת הHU החדש,

כפי שקראתי הקרוס הפאסיבי של הסט שלי תוכנן לעבוד ב4 אוה"ם ובטווח תדרים של 3.3KHz,

כפי שראיתי בפורום יד שניה כאן, עלתה אופצייה לרכוש טווטרים של Hybrid Audio L1 Pro,

קראתי כי גם הם עובדים ב4 אוה"ם והטווח תדרים המינימלי הדרוש להם הוא 2KHz.

האם הם יעבדו וישתלבו טוב עם הקרוסים והמיד-באסים של הסט שלי?

ישנה גם אופצייה לרכוש זוג טווטרים מסוג Hertz Space 1 שקראתי שכמעט תואם לטווטרים הקודמים שלי,

שוב, האם הם יעבדו וישתלבו טוב עם הקרוסים והמיד-באסים של הסט שלי?

תודה רבה,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

אם אהבת את הטוויטרים של ההיי-אנרג'י הייתי מציע לך לשאול את אליקו אם יש לו טוויטרים של קלארוס במלאי. הם מאוד דומים לטוויטרים של ההיי אנרג'י רק יותר מפורטים ושקופים.

אם הקרוס שלך חותך אותם באיזור ה 3 ומעלה לדעתי אין שום בעייה להשתמש בהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

רגע, ומה לגבי הספייס וה- L1 Pro? יתאימו?

ה L1 Pro כפי שהבנתי הוא גרסא משודרגת של הטוויטרים של הקלארוס.

והספייס גרסא משודרגת של ההיי אנרג'י, אני טועה?

האם ה L1 Pro יכולים לעבוד גם כ"על" הדשבורד ללא בנייה מיוחדת?

שוב תודה.

Aviad Vaizman

פורסם

למה לא לקנות את אותו הטוויטר? אני בטוח שליבואן יש כאלו או למי שמוכר את הציוד שלו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לשדרוג עתידי של הסט אפ שלי, אם כבר אני משקיע את כספי בזוג טוויטרים חדש אז לא עדיף לרכוש סדרה יותר גבוהה? או לחלופין סדרה גבוהה של סט אחר?

Aviad Vaizman

פורסם

מה שאתה אומר זה על בסיס : הלך לי גיר באוטו אז אני אחליף לגיר של דגם אחר יותר טוב אבל שלא באמת מתאים לי אולי, במקום להחליף לגיר כמו שלך או כמו שאמרת להשתדרג - להחליף לחלופין את הרכב.

גם הטוויטרים אותו הדבר - מין הסתם יש כמה סטים שאפשר להחליף להם את הטוויטר כמו במקרה של הK2P עם הסופרימו שנשמע מצוין למרות שחסר לו קצת בגבוהים לטעמי האישי, לא בטוח שזה יעבוד עם מה שיש לך עכשיו, לא הטוויטר של הL1 ולא הטוויטר של מורל ולא כל דבר אחר נבנו לעבוד איתו אלה הטוויטר שלו, לדעתי האישית ושוב אפשר לחלוק עליי - לא צריך לפרק סט, מין הסתם המהנדסים שעבדו עליו ועל הקרוס שלו ניסו ליצור משהו שישלים אחד את השני לקחת משהו מסט אחר ולהתחיל לנסות להתאים ב99% מהמקרים נשמע לא טוב ושוב זו רק דעתי האישית.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...