Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה ג'יפ הייתם בוחרים?  

113 הצבעות

1. 1. איזה ג'יפ הייתם בוחרים?

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק ב-100% קבל את תיקוני,אני התכוונתי לרכב שטח ולא לג'יפ שזה באמת מותג בפני עצמו,ובאותה הזדמנות גם אחלה רכב שטח.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיצוב הפנים כפי שאמרתי כבר הוא מהמם...

מהבחינה הזאת של עיצוב תא נוסעים הוא הזוכה הגדול כאן!!!!

פורסם

אם כבר רכב שטח אז עד הסוף -

ההאמר הקודם יהיה בראש, אחריו מרצדס G, וממה שיש ברשימה: לנד רובר כמובן.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

חצי מהרכבים שפרסתם הם בכלל לא רכבי שטח , זה רכב כביש מוגבהה עם 4על4 וגלגלים טיפה רחבים יותר , זה הכל ..

אני הייתי הולך על ה

H1

H2

ת H2 אני פחות אוהב מה H1 כי הוא יותר מידי מפואר ואזרחי .. כל היופי בהאמר זה המראה הרצחני שלו

וכמובן שיש פה עוד לא מעט ברשימה אבל אלו הרציניים :]

פורסם

חוץ מהריינג' רובר, הכל פה זה ג'יפים "של כוסיות" ... לא בשבילי.

אז בלית ברירה ריינג' רובר או ההאמר (למרות שה H2 הוא "מרוכך"), אבל אם היית נותן לי בחירה חופשית אז :

new-landcruiser_70.jpg

או

uaz1sd.gif

או הקלאסי

series_107_a.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חצי מהרכבים שפרסתם הם בכלל לא רכבי שטח , זה רכב כביש מוגבהה עם 4על4 וגלגלים טיפה רחבים יותר , זה הכל ..

נכון, לא כולם רכבי שטח, אבל כולם נכנסים לקטגוריית הג'יפים.

ולא את כל הג'יפים בעולם היינו יכולים להכניס לפה... גם אם היינו מצויידים בהרבה רצון.

חוץ מזה אני לא חושב של-M קלאס של מרצדס יש מקום פה....

אדם. 8)

פורסם

צריך לשנות פה את הרשימה.

הרכב של וולוו זה ה SUV שזכה בהכי הרבה פרסים והוא ממש משובח.

יש בו את כל הצעצועים האלקטרונים אפילו יש לו סיכוי לא להתהפך בסיבוב כמו שקורה ל % 33 מהג'יפים.

http://www.volvocars.co.il/Info/Default.asp?Info=11

מה הטוארג והאודי עושים פה אני לא יודע.

הרשימה צריכה להיות:

1.רינג' רובר-פורשה

2.האמר 1,2,3 H

3.וולוו

4.BMW

5.מרצדס M מומלץ AMG

אני אישית מעדיף רכב שטח אמיתי כמו TOMCAR ואם אפשר לקבל אותו עם מנוע 1000 של אופנוע יהיה טוב עם איזה 180 כ"ס

4w220_039b.jpg

432111.jpg?5329

אייל

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת .הוולוו אומנם רכב נחמד אבל גם הוא לא רכב שטח טהור ואסור לשכוח שההחלטה היא אישית ולכן לשלול את הטוארג והאודי(שזה יותר מובן כי כמעט ואין לה יכולת שטח) מהרשימה זה מיותר. אם מסתכלים על שטח נטו אז חצי מהכלים שהוזכרו פה לא נכנסים לרשימת המובילים. ודרך אגב מעניין אותי מאוד למה הטוארג לא צריך להיות לדעתך ברשימה ? ובקשר לטומקאר הייתי מוכן בשמחה להיות בעלים שטומקאר חד מושבי ועוד יותר הייתי שמח להיות בעלים של טומקאר דו מושבי עם מנוע של גאסטי 1.2 וגיר ידני (שהוא יוצר גם מוגבה ועם שילדה מחוזקת)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

האמר בלי כל היסוס אם אני צריך ג'יפ לשטח .

אחרת במקום האודי הפורשה ורוב השאר הייתי נשאר עם רכב ספורט !!

אם קונים SUV וזה לשטח , אז שיהיה רכב שטח אמיתי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...