Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט אונו שנת 94 דגם IES נפח 1400 הרכב עבר 161000 קילומטר

הבעיה המדוברת היא שלעיתים הרכב בניוטרל דוחף גז לבד הכוונה היא שאני לדוגמא עומד ברמזור הרכב דוחף גז כמו רבע דוושה וזה נשאר קבוע עד שאני מתחיל בנסיעה או לחילופין דוחף את דוושת הגז כמעט עד הסוף ועוזב אותה או מכבה את האוטו לדקה או שתיים אז הבעיה מפסיקה.

חשוב לציין כי בעיה זו מתרידה אותי לעיתים רחוקות ובד"כ האוטו נוסע כנדרש.

אמרו לי כי אולי יש קשר למנוע צעדים או משהו כזה...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכולח להיות שזה המנוע צעדים שקובע את סיבובי המנוע האידיאליים בשביל שהמנוע יעבוד במצב סרק.

ברכב שלך המצערת נשלטת על ידי כבל ברזל שעובר בתוך תעלה פלסטיק, תבדוק עם מדי פעם הגז לא נתקע בגלל זה, שים כאשר זה קורה העם דוושת הגז נמצאת נמוך מהרגיל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...