Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, חבר שלי מצא למכירה סנבירד מנוע 2.0 ליטר אוטומט באמצע הרחוב במחיר 2500 ש"ח, אמרתי לו רד מזה. זה רכב שאין עליו הרבה מחמאות, שיכנע אותי לבוא להסתכל על הרכב, מבחוץ נראה מצויין כל חלקי הפח שלמים ולא פגומים, קראנו לבן אדם למטה, התחלתי לשחק עם כל הכפתורים, חלונות, נעילה מרכזית, אזעקה, מזגן, אורות והכל עובד פיקס, שאלתי למה הוא מוכר כל-כך זול אמר שהוא לא צריך אותו יש לו רכב יותר חדש וגם הוא ניסה להפטר ממנה ב-8K ופשוט לא הלך עד שהוא הגיע ל-2500 ש"ח. וגם יש ראש מוזר מהמנוע כשמניעים, ביקשתי ממנו להניע הרכב הניע בשניה המנוע V6, מהאחד הראשים מגיע תקתוק לא חזק שמגיע מאחד ראשי המנוע ומתחזק עם הטורים, בקיצר ראה ששיכנעתי את חבר שלי שלא כדי לקנות ואז הבן אדם אמר תביא לי 1500 ש"ח רק תקח אותה כי היא סתם תופסת אבק.

אני קראתי על הרכב בפורום הוא צריך את האוטו נטו לנסיעות ללא דרישות מיוחדות ב-1500 נשמע הצעה נחמדה לרכב במצב הזה.

ממה לדעתכם יכול לבוא התקתוק? יכול להיות שזה משהו קל לסידור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תקתוק יכול לבא בגלל שאין אספקת שמן תקינה מסיבה כלשהי , יכוללהיות סתם סתימה, או בעיה במנוע,

כדאי לך לקחת את הרכב למוסך שיבדוק הכל גם מכניקה וגם חשמל ,

זה רכב ישן( 16 שנה) עם אלקטרוניקה מרובה, וזה מקור להרבה תקלות ובעיות, וגם הצריכת דלק שלו לא משהו ואם תיכנס איתו לMI (מניסיון של חברים שהיה להם פונטיאק ) בא נגיד שדי ישחטו במחיר,

השווי של הרכבים האלו כבר יורד הרבה, יש ביד 2 רכבים שנראים ממש שמורים במחירים של 8 אלף

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תקח בחשבון,שהרכב עולה נגיד 1500 אבל להביא אותו למצב של ישור קו תלוי מה המצב המכני שלו יעלה הרבה כסף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא פאר המוטוריקה האמריקאית וגם לא יהיה הנאה מבורה אבל יעשה את העבודה ברמה בסיסית.

אם יש לו טסט נשמע אחלה, תבדוק שלא מתחמם וכמובן תעשה סיבוב.

האמת שזה תלוי בעד כמה 1500 ש"ח זה הרבה בשבילו כיוון שאם הרכב ייסע 3 חודשים וישבוק זה היה שווה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

1500 זה בלי כסף.

שיכניס את הרכב למוסכניק שהוא סומך עליו שייתן לו את העלות ליישור קו.

אח"כ שיעשה את החשבון שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עזוב אותך בדיקות ושטויות, האוטו עולה כולה 1500 ש"ח, אם יש לו טסט קח אותו עד שיגמר הטסט אם הוא יכול לעבור עוד טסט בעלות סבירה תעביר ואם לא תשתעשעו איתו תמלמדו קצת על המכניקה שלו, תהפכו אותו לבאגי או כל מה שעולה לכם בראש.

בשביל מחיר כזה אין הרבה מה להטלבט, זה אוטו בשביל הכיף לתקופה קצרה אין לך מה להפסיד!

בהצלחה.

צח.

פורסם

אוקי אז נתחיל מזה שהרכב מניע, לא מתחמם, ולא דולקות שום מנורות בלוח שעונים, הרכב נוסע עשיתי עליו סיבוב ממש קטן, הבן אדם פחד כי אין לו ביטוח וגם אין טסט כמה חודשים, לא יוצא לו עשן מהאגזוז אפילו בפול גז, והבן אדם מספר איך הוא היה נוסע עם המשפחה ברכב הזה לאילת בלי תקלה אחד, אני חייב לדעת עד כמה רציני התקתוק הזה, העם זה חייב להיות ראש מנוע? או שככה גם נשמעים המייסבי החלקה של הטלטלים שזה הרבה יותר רציני מאשר משהו בראש מנוע?

ועם הרכב יושבת אז כבר יש לי למי למכור אותו, לחבר שלי שמחפש רכב כמו זה לפרק במו ידיו את המנוע וללמוד קצת על החלקים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השאלה היא כמה הוצאות יהיה לך כדי להעביר אותו טסט (אולי כלום).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הדגם הזה קודם כל 4 דלתות, ואין לו ג'אנטים אלא טאסות פלסטיק שנראות כמו הג'אנט שציינת, והרכב נראה ככה בדיוק:

1G2JB54H0N7590862-1.jpg

בקשר לטסט הטסט לא מתאיג אותי כי הרכב במצב מצויין אפילו הצמיגים נראה לי יעברו טסט, מה יכול להיות הטקטוקים בראש מנוע?

פורסם

אם אתה מעוניין יש לגיסי רכב כזה בדיוק, במצב מצויין מכאני וחיצוני, עומד אצלו בחניה בלי טסט כבר כמה חודשים, עקב קניה של רכב אחר , שנת 94 , מצבר חדש וצמיגים חדשים וכפי שאמרתי עומד בחניה ומעלה אבק, אה ובלי תיקתוקים במנוע , באיזור הצפון , לדעתי הוא ימכור אותו ממש בזול, כי אין לו כוח להתעסק איתו..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

טסות כמו אצלי בטמפסט,תקח את הרכב למכונאי טוב שאתה מכיר שיבדוק את הרכב.

כי לפני טסט יכולים ללכת הרבה דברים שלא נראים על פני השטח והם יכולים להיות יקרים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...