Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב 1.5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי שמכרתי את ה W6 הייתי רוצה המלצה לסאב 12אינץ חזק SPL בין 700-1000RMS בתיבה פתוחה ולא גדולה במיוחד שיוגבר ע"י מונו של קנווד המפיק 800RMS ב-2אום והתקציב כ-1500 שקל גם יד2.

חשבתי על כמה:

פיוניר3001 1000RMS ב-900שקל חדש ללא תיבה.

קיקר אל7 חדש עם התיבה המרובעת האורגינלית ב-1350שקל.

אי די מקס משומש בתיבה אטומה ב-1500שקל. אבל הבנתי שהסאב עושה בעיות ומתקלקל, האם זה נכון?

סאונדסטרים T4 900RMS ב-1400 חדש ללא תיבה.

מה אתם אומרים עליהם? יש עוד אופציות?

ואם כן אז איפה אפשר לקנות. תודה ויום טוב.

פורסם

יש ביד שניה הייפוניקס אטלס שהוא נציל מאוד, עושה רושם שתקבל ממנו הרבה רעש בתיבה הנכונה.

הבחירה האוטומטית שלי תהיה האבוק

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
האבוק 12 יד שנייה בפורטד "ישבור" את כל הסאבים שציינת

ההאבוק שלמכירה הוא מצויין אבל הוא 2 סלילים של 2 אום והמונו שלי לא עמיד ב-1 אום לפחות ככה כתוב באתר החברה:-(

פורסם

אם זה היה בחירה שלי, הייתי לוקח את הסאונדסטרים. אני אוהב לנסות דברים חדשים ולא נראה לי שיש להרבה אנשים את הסאב הזה. מתאים למונו שלך מבחינת ההספק ויש עליו תגובות טובות בחול. תנסה להוריד את המחיר שלו אבל, ראיתי שהוא נמכר ב140דולר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם זה היה בחירה שלי, הייתי לוקח את הסאונדסטרים. אני אוהב לנסות דברים חדשים ולא נראה לי שיש להרבה אנשים את הסאב הזה. מתאים למונו שלך מבחינת ההספק ויש עליו תגובות טובות בחול. תנסה להוריד את המחיר שלו אבל, ראיתי שהוא נמכר ב140דולר

הT4 סאב עוצמתי ביותר,L7 קטן עליו.

אבל זה סאב של נטו להרעיד את השכונה כי דיוק לא תקבל ממנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ומה אתם אומרים על HERTZ HI ENERGY 12 חדש בתיבה אטומה מקצועית ב 1600 שקל ואיך הוא בהשווה ל 12W6V2 עם תיבה אטומה שהיה לי?

והאם זה נכון שה IDMAX בעייתי מבחינת אמינות ומתקלקל הרבה?

ותודה על התגובות, נתתם לי חומר למחשבה.

פורסם

לחבר היה פעם הייפוניקס אטלס עם הגברה ותיבה נכונה- סאב עוצמתי מאוד שעושה מסאג' טוב לגב.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...