Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בקשת ייעוץ קניה אלה רק לידיעה טכנית של האופציות שיש לרכב הזה כמו כן חיפוש לא נותן את רוב התשובות:

לילה טוב יש לי שאלה מתוך סקרנות הקסרה ממה שהבנתי יש את דגמי 1.6 עד 2001 עם 90 כ"ס ויש את דגמי 2001 והלאה 1.6 110 כ"ס.

עכשיו האם הגיר הוא זהה כלומר ה AL4 או שכמו שמישהו הזכיר במעורפל יש לדגמים המוקדמים גיר אוטומטי פשוט של ZF או משהו כזה האם זה נכון אם כן עד איזה שנה והאם הגיר הנ"ל אמין יותר מה AL4 או לא .

דגמי ה1800 הבנתי שהם בעלי מנוע אלומיניום ולכן יכולים להסדק ולכן לא מומלצים.

ודגמי ה 2.0 האם אלו מנועים זהים לאלו של ה 306 2.0 16V או שזה משהו אחר ואם כן מה עלות החלפים למנועים אלו האם זה יקר כמו ב 306 (מכיוון שנחשב למנוע ספורטיבי) או שיותר עממי.

האם היה איזשהו שינוי במנוע הזה שבמשך השנים כלומר השינוי ב 2001 או שהמנוע אותו מנוע 2.0 16V עם 138 כ"ס ?

והחלק העיקרי , למשל קסרה שהגיר שלה התקלקל האם אפשרי במקום שיפוץ שמתחיל מ 2000 ש"ח ומעלה להשתיל לה גיר ידני? מבחינה תאורטית בטוח שאפשרי כי בטח באירופה הקסרות רובן עם גיר רגיל השאלה אם בארץ זה אפשרי כלומר להשיג גיר כזה ואז להשיג את החלפים הנוספים שידרשו קלאץ מכלולים נוספים ואולי גם ציריות. כי ממה שראיתי אין ידניות בארץ , ואז האם יש בכלל מוסך שיכול לעשות את זה (הכוונה הסבה לידני זה בטח לא בעיה) אני מתכון לדגם שלא קיים בתצורה ידנית בארץ.

בפשטות האם ניתן בקסרה 2.0 (או 1.6) אחרי שיתקלקל לה הגיר (והוא יתקלקל בוודאות) לא להתעסק בשיפוצים אלה להשתיל גיר ידני ?

אולי הגירים של הדיזלים מתאימים או של הפזיו ?

תודה ולילה טוב

פורסם

האמת שגם אני חושב לקנות קסרה (ולהיפטר מה AX המתחמת שלי)

ובמהלך חיפושיי בפורום ובמקומות אחרים לא מצאתי תשובות על השאלות שלך..

אם מישהו יוכל לעזור לנו כאן זה יהיה על הכיפאק- - ואם תמצא תשובות ,

אודה לך אם תוכל לשתף אותי :)

תודה..

same beat different tone

• תוכן חדש...