Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי לאחרונה הונדה סיוויק מודל 99 היא בצבע אפור כהה ומטאלי (עם הנצנצים) בסה"כ הצבע של הרכב יפה מאוד, חוץ מכמה מכות ושריטות חשבתי שזה לא קריטי אפשר להעלים אותן עם ווקס ופוליש כשעשיתי חיפוש פה בפורום גיליתי שאסור לעשות פוליש לצבע מטאלי. בנוסף יש לי שני מקומות שהצבע פשוט יתקלף מהם ללא כל סיבה והגיע עד לפח האפור כשקראתי במדריך לשמירת הצבע לפנאטים ודיברו שם על צביעה מחדש רציתי לבכות כי לא באמת מבחינים בקילופים האלה אבל אם הם יחלידו אני יהיה בבעיה רצינית וצביעה מחדש פשוט לא עומדת על הפרק מה עלי לעשות?

2.JPG

פורסם

מזל שקיבלתי עזרה עם הכותרת כי עכשיו כולם פשוט מתנפלים לעזור! אחד אחד חברה :wink: לא שזה משנה בכלל אם הצבע היה בהונדה 99 או בפיז'ו 09 אבל סבבה:-)

פורסם

אתה יכול לקנות מן בקבוקון קטן של מילוי שריטות. אומנם רואים את התיקון אבל זה נראה לי יכול למנוע את החלודה שתבוא בהמשך.

בכל מקרה תחכה לתגובות של המשתמשים היותר מבינים ממני.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...