Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אחרי תקופה של 3 חודשים זה סוף סוף עבר !!

עכשיו אני מתחיל בחיפושים אחרי הרכב שאני צריך

ההתלבטות פה זה מה הדעה על הפונטו?

כי תכלס שמעתי דעות קיצוניות לפה ולפה

כאלה שאמרו שהאוטו מתחמם מהר בקיץ, המזגן על הפנים , המון בעיות במנוע וראש מנוע ומנגד שמעתי דעות שהאוטו מצויין לצעירים, זול מאוד ובלי יותר מידי בעיות.

מה מנצח? בבקשה זה דיי חשוב

התקציב לצורך העניין כ15-16 אלף (כולל ביטוח) ואני מתכנן לקנות שנת 98 לפחות (כמה בערך שווה? על כמה להתמקח עם המוכר?)

הדרישות אם לא ציינתי: דלק זול, אחזקה זולה, מכונית שתסחב כמו שצריך ולא תתפרק ב100 קמ"ש ושתהיה נוחה.

תודה רבה:wink:

פורסם

יש בערך 113,214 שרשורים על הפונטו בארכיון. אם תעבור על עשירית מהם תגלה שהפונטו מומלצת לא מעט פעמים בפורום וכל השמועות ששמעת הופרכו ע"י בעלים בעבר ובהווה של הפונטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...