Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע!! :!:

אם אתה בארץ.. אני מי יביא לי את הקיט המוגדל מ-

http://www.italsport.net

?

נו באמת, אתה לא רציני אתה.

יאללה. תבוא לת"א וניקח אותך לברוהאוס.,

ננו, מה עלה בגורל האופנוע?

נשאר? לא נשאר?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לאחר שירות של שנתיים וחצי נמכר האופנוע לידי הסוכנות שהיתה הותיקה ביותר בלונדון (מאז 1923)...

ולמה היתה בלשון עבר יש כאלו שישאלו? ובכן, לפני שבועיים הודיע לי שגרירנו החדש בלונדון ובבריטניה רבתי, שהסוכנות הותיקה REX JUDD עלתה באש!! http://www.rexjudd.co.uk

700 אופנועים נפגעו במהלכה ול 22 אנשי המכירות לא היה פתאום מקום עבודה...

אם תשאלו אותי, אני שמח ועצוב. עצוב על מותם בטרם עת של האופנועים הרבים אך שמח על שריפתה של הסוכנות שאנשיה היו, בלשון המעטה, מניאקים בני עוולות.

על ה SV שלי, שנקנה חדש במאי 2001 בעלות של 4750 פאונד, הם נתנו לי 1800 פאונד בלבד בנובמר 2003 לאחר שהיה קיים הסכם בעל פה על מחיר גבוה הרבה יותר. כאשר מועד העזיבה שלי הגיע, התייצבתי בסוכנות לממש את ההסכם, אך ראו איזה פלא - ביודעם שנותרו לי רק ימים ספורים באי - ולמצוא קונה חדש היה בלתי אפשרי, הם הורידו עוד כמה מאות ליש"טים ממחירו הריאלי.

אכלתי אותה בגדול ואפילו בענק.

שישרפו הזונות...

(אופס, הם כבר נשרפו.. :lol:8) )

אני אוהב יפנים.

עדיפות לקטנים, תאומים, זריזים על שני גלגלים + דרושות

דיסקטריות אינה מובטחת

• תוכן חדש...