Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,שבת שלום.

יש לי מערכת פיוניר DEH-P750MP, וכולם יודעים מה הבעיה של פיוניר, אז שמעתי בעצת חברי הפורום ועשיתי את תהליך התיקון.

הוצאתי משני זוגות ה-RCA כבל (כבל לכל RCA) שהיה מחובר סביב הטבעת החיצונית של הכבל והתחבר לגוף המערכת.

הרעשים לא הפסיקו, אז ניסיתי לחבר כבל מגוף המערכת לאדמה איפשהו ברכב ועדיין הרעשים לא עברו.

הרעשים האלה מאד מפריעים לי,האם מישהו נתקל בבעיה כזאת?

האם יש למישהו פיתרון?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

רק אתמול סידרתי את הבעיה הזאת אצלי אחת ולתמיד.

בקיצור מה שאתה צריך לעשות זה להעביר את חוטי החשמל וחוטי הRCA בצדדים המנוגדים של הרכב. למה? כדי למנוע השפעת כבל החשמל על חוטי הRCA.

זה מה שפתר לי את הבעיה שאתה מדבר עליה.

חוטי החשמל זה: כבל הפלוס, וכבל הREMOTE שיוצא מהמערכת למגבר. בצד השני זה הRCA שלך. במקומות המפגש שלהם, כלומר במערכת עצמה שם תעטוף את חוטי הRCA בנייר כסף טוב טוב כדי לבודד אותם.

כך גם מאחורה באזור הכיסאות, אם החוטים חוצים זה את זה, תעטוף גם שם.

פורסם

ממה שאני יודע על כבל ה-REMOTE, היא שההשפעה שלו זניחה ככה שזה לא אמור להשפיע ולתת השראה על כבל ה-RCA.

כבל הפלוס שלי עובר מצד השני של הרכב, והמקום היחיד שיש ביניהם מפגש זה רק מתחת למושב האחורי.

אני אנסה לבודד את הכבלים כמו שאמרת.

תודה.

האם יש עוד רעיונות?

ככה שאם זה לא יעבוד אני ינסה עוד פתרונות, למה ניסיתי הרבה שיטות ושום דבר לא הצליח.

פורסם

בעיית רעש אלטרנטור נובעת מהמון סיבות.

אתה צריך ללכת מהסוף להתחלה.

מה שאומר:

לבדוק כל יציאה ויציאה .

כל כניסה וכניסה.

לבדוק שאין חוטים סוררים שנוגעים בגוף הרכב.

לבדוק תקינות מגבר.

אני נתקלתי בזמנו בחוט RCA סופר איכותי (מאנסטר סדרה 400) שפשוט הגיע לקוי ועשה רעש.

ועוד..

פורסם

תעשה ניסוי כמוני , תנתק את ה RCA לחלוטין מהמכשיר ותניע , אם עדיין יש רעשים , המכשיר שלך דפוק , מזל טוב!

עכשיו בקשר להארקה , תנסה אולי להלחים ל RCA עצמו את החוט שאיתו אתה מאריק ולחבר אותו למינוס בצמה של המכשיר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני שנייה יסביר מהתחלה.

היה לי מערכת KENWOOD לא זכור הדגם שהייתה מחוברת ועבדה כמו שצריך,אז מבחינת המגבר והחוטים הכל עובד כראוי.

המערכת שלי מורכבת מקומפוננט קידמי (מוראל TEMPO) שמחובר למגבר 4 יציאות שאליו מחובר גם הסאב בגישור, וזוג רמקולים 6X9 שמחוברים למערכת ויושבים על המגש מאחורה.

רק מהקומפוננט שומעים את הרעש של האלטרנטור ולא מהרמקולים האחוריים אז אני מניח שזה רק בעיית אדמה כלשהי או השראה מאיזה חוט.

פורסם

נסה החלפה בין הקדמיים לאחוריים.

האם עדיין מופיעה יללת האלטרנטור?

כך תוכל לבדוק האם יש סיכוי שאחד החוטים נוגע בגוף.

לאחר מכן אם ממשיך, גש למי שקנית ממנו את המכשיר, הראה לו את התקלה, ואמור לו אם זה באמת מהמכשיר, שהוא פשוט לא תקין.

אין סיבה שהחלפת מכשיר תיצור כזה דבר אלא אם הוא לא תקין.

בברכה.

• תוכן חדש...