Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי באינטרנט שקפיצים פרוגרסיבים עובדים טוב על בולם מקורי.

"הקפיצים של H&R ניתנים לשילוב עם בולמי זעזועים מקוריים וכן עם בולמי זעזועים משופרים של מרבית היצרניות"

מה לגבי שיפור בהתנהגות , האם יורגש במידה רבה? מנמיך את הFR ב35 מקדימה ו30 מאחורה

מה לגבי הנוחות ? הנוחות תפגע הרבה ? בכל זאת קפיץ פרוגרסיבי בנוי לרכות במהלך הראשון של הקפיץ ולאחר מכאן קשיחות בהדרגה.

השאלה אם הנסיעה המנהלית תפגע בהרבה? והאם זה בגלל השימוש בבולם מקורי או כי ככה זה אמור להיות ?

"הקפיצים של H&R מנמיכים (בממוצע) את הרכב ב – 35 מ"מ, מביאים לשיפור משמעותי בהתנהגות

הרכב ותורמים לחזות אגרסיבית. למרות שהקפיצים מביאים לשיפור בהתנהגות, הם אינם פוגעים

בנוחות הנסיעה בזכות המאפיינים הפרוגרסיביים שלהם"

כמובן שאני מעדיף קויילאוברים אבל המחיר הוא 4500 שקל לעומת 900 שקל לקפיצים , ואין ספק שזה מחיר מפתה מאוד עבור שיפור התנהגות וגם מראה קרבי.

מישהו יכול לאמת לי את הדברים שהדגשתי כאן?

אגב אלו הקפיצים הספציפים עליהם אני מדבר

LlC1fI_d3yfYPJGf.v.jpg

פורסם

כאשר אתה מרכיב קפיצים קצרים מהאורך של המקוריים, אתה בעצם גורם לבולמים לעבוד בעומס תמידי, של ההפרש באורך בין הקפיצים.

הבלאי שיגרם לבולמים (גם אם הם חדשים מהניילון) יהיה כל כך מהיר, שעדיף להשקיע מראש על סט תואם, מאשר לא להנות ממה שקנית, ואחר כך ללכת להוציא כסף נוסף עד שתבין איפה יש כשל.

אמנם אין לי ניסיון עם השידרוגים האלה, אבל כל שנאמר הוא בעצם דברים של בעלי נסיון שנכתבו כבר בפורום.

מתחדשת*

פורסם

אין הבדל בנזק לבולם בין קפיץ פרוגרסיבי לקפיץ הנמכה רגיל.

ההבדל מורגש בעיקר בפניות מכוון שיש שני סוגים של סלילים

פורסם

הנמכה על בולם מקורי תהפוך את הרכב שלך לכל כך קשיח שזה יפגע בהתנהגות. (הקשחה ללא שיכוך)

מבחינת ההרגשה שלך אתה תרגיש שיפור משמעותי אחרי ההנמכה ותחשוב שדיברתי שטיות, עד שבפניה מהירה איזה סדק קטן יקפיץ לך את הרכב ויגרום לך לאבד שליטה.

אם לא נלמד איך נדע

• תוכן חדש...