Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מבין גדול במכוניות או באודיו, ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מכונית פג'ו 307 בת חצי שנה, ואני לא מאוד מרוצה מהמערכת שהגיעה איתה. קודם כל, אני רוצה אפשרות לנגן mp3, ואם אפשר אפילו מתוך disk-on-key.

דבר שני, אני לא מרוצה מהסאונד - ואני מניח שהבעייה היא שהרמקולים לא מספיק טובים.

לפני שאני ניגש למתקין מערכות שמע ברכב, יש לי כמה שאלות.

1) כמה צריך לעלות נגן mp3 + רדיו + דיסק אמין ופשוט? מה השיקולים בבחירה?

2) מה צריך להתקין כדי שאיכות הסאונד תשתפר? (בלי להתפרע, התקציב הכולל שלי הוא לכל היותר 3000 ש"ח).

3) האם אני אוכל להשתמש בשלט הרדיו של פג'ו (שמחובר להגה) כדי לשלוט ברדיו החדש?

מקווה שתתייחסו בסבלנות אם השאלות האלו נראות לכם מאוד טפשיות. ותודה מראש למגיבים. :-)

פורסם

אהלן ,

נכון לעכשיו לפי בקשתך אתה מעוניין במכשיר רדיו דיסק חדש בעל אפשרות לחיבור נגן MP3 - פה הייתי ממליץ לך על מכשירים בעלי כניסת USB אשר עדיפה בכמה רמות מאשר AUX.

כיום ניתן להשיג מכשירים כגון פיוניר 3000UB , 4000UB במחירים נוחים כך שלא צריך להתפשר על איכות המוצר .

נגנים המבחר עצום - חפש לך אחד שיהייה נוח לך ויענה לדרישות שלך שטח איכסון גודל פיסי וכו .

בנוגע לרמקולים הייתי ממליץ לך על סט קומפוונט בתור רמקולים קדמיים - כגון פולס של מורל , קיקר ES וחבריהם .

במידה והתשובה של הסט רמקולים הנ"ל לא מספק אותך הייתי ממליץ להוסיף רמקולים 6X9 לאחורה אשר יתנו מענה הולם לתדרי הבאס .

אני יוצא מנקודת הנחה בה אינך מעוניין להוסיף מגבר\ סאב וכו .

רוני .

פורסם

תודה רבה.

עוד שאלה - האם הרמקולים המקוריים של ה-307 נחשבים טובים? כי אני לא מרוצה מהסאונד בכלל. האם מה שהצעת (סט קומפוונט בתור רמקולים קדמיים) זה שיפור ביחס למה שיש לי כרגע? או שכדי לשפר צריך יותר מזה?

פורסם

בהקשר לרמקולים מקוריים הם רמקולים ש"קונים אותם במשקל" הטיב שלהם לא נמדד בכלל לעומת סט קומפוננט סביר

כמובן בכדי להשיג תוצאות מיטביות מסט קומפוננט ומרמקולים אפטר מרקט בכלל רצוי להגביר אותם ע"י מגבר .

שוב הכל שאלה של תקציב .

במידה והינך מעוניין לשדרג את המערכת ברכבך בעלות של 3-4 אלף ניתן להשיג תוצאה מספקת וטובה עבור משתמש ממוצע .

תחשוב קצת לכיוון הזה - תהנה יותר זה בטוח .

• תוכן חדש...