Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. הרכב היה עומד כמעת כשנה.

במסגרת ה "ישור קו" הוחלפו כל השמנים ,בלמים וחלק מתפוחי הפרונט ועוד...

הגיר עובר בדפיקה וכאשר אני עוזב את הגז הגיר דופק בהעברת הילוך(לדוגמא: ממש בזמן עזיבת הגז בשיוט לפני עצירה) כאשר אני נוסע ב 2000 סל"ד,ההילוכים הגבוהים 3 ו4 עוברים חלק אך ראשון ממש דופק.

שמתי לב שבבוקר ההילוכים הראשונים עוברים ללא דפיקה או חריקה של הצמיגים.אך בכבדות!!

1. האם יש דבר כזה כיוון כלשהוא לגיר?

2. יתכן וקולר שמן שנמצא ברדיאטור אינו עובד?

תודה לעונים

אגב

נערך חיפוש אך אינו היה ממוקד לבעיה זאת צפסיפית.

פורסם

איזה שנה הרכב?

איזה בודי?(איזה W?)

אצלי גם הייתה דפיקה חלשה ,וההעברת ההילוך זה היה כיוון קיק דאון.

אבל אצלי זה W123 שנת 83 אצלך בטח זה מודל מתקדם יותר.

בדוק תושבות גיר ומנוע בכל מקרה ובדוק כמות שמן גיר +הצבע שלו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לגבי דגם שלדה אינני יודע.הרכב שנת 87 .

שמן הגיר הוחלף ככה שהוא אדום כרגע...

איך אני יודע אם זה כיוון או משהוא אחר?

פורסם

למיטב ידיעתי לגיר זה אין קולר שמן, אבל אני לא ממש בטוח.

בכל אופן, אני יודע שיש שפרות לכיוון גיר (תזמון העברת ההילוכים). אתה יכול לשאול את אלי ממרכז החלפים למרצדס ברחוב יצחק שדה בת"א. אדם נחמד ובקי מאוד ברכבי מרצדס.

אגב גם לי רכב כזה, מודל 93 וגם בו ההעברה בין ראשון לשני קצת יותר נוקשה משני לשלישי ומשלישי לרביעי.

אשמח אם תעדכן.

בהצלחה

יובל

פורסם

מאיפה אתה?

קולר יש זה 2 צינורות למטה שמתחברים לרדיאטור.(ככה זה אצלי)

אני חושב שאתה צריך כיוון .

כמה ק"מ עבר הרכב?

חיפושיות 73-74

פורסם
מאיפה אתה?

קולר יש זה 2 צינורות למטה שמתחברים לרדיאטור.(ככה זה אצלי)

אני חושב שאתה צריך כיוון .

כמה ק"מ עבר הרכב?

אני מראשל'צ ,הרכב אצלי אולי חודש וקיים קולר שמן שנמצא ברדיאטר.

לגבי הקילומטרז בערך 150 אלף.

איך או איפה אני עושה כיוון ?

אגב

יש לי מדריך היינס של הרכב.

פורסם

אם תרצה תוכל לפנות אל יניב שותפו של ספי חבר הפורום שב "י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל' ישר אל יניב 057-4561723. הוא מתמצא בגירים אלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום ,

על גוף הגיר בצד שמאל יש קפסולה (מודולטור) ועליה כיסוי גומי שחור ומתחבר אליה צינור ואקום דק, תוציא את הכובעון ותגלה ראש מפתח , משוך את המפתח כ-1/2 ס"מ וסובב אותו נגד כיוון השעון כשלוש שניים , תחוף את המפתח פנימה החזר את הכובעון , בצע נסיעת מבחן , אם עדיין יש נקישה , פתח עוד שתי שניים נוספים ובדוק. אסור לפתוח יותר מידי הדבר מוריד את לחץ השמן המודולרי של הגיר.

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
שלום ,

על גוף הגיר בצד שמאל יש קפסולה (מודולטור) ועליה כיסוי גומי שחור ומתחבר אליה צינור ואקום דק, תוציא את הכובעון ותגלה ראש מפתח , משוך את המפתח כ-1/2 ס"מ וסובב אותו נגד כיוון השעון כשלוש שניים , תחוף את המפתח פנימה החזר את הכובעון , בצע נסיעת מבחן , אם עדיין יש נקישה , פתח עוד שתי שניים נוספים ובדוק. אסור לפתוח יותר מידי הדבר מוריד את לחץ השמן המודולרי של הגיר.

דוד ברזילי

אני אבדוק את העיניין, מבטיח לעדכן

תודה

פורסם

מנסיון מר עם המודולטור הזה ,הוא בהחלט יכול לעשות לך צרות ואם הוא יקרע ,לי הוא עלה 750 שקל לפני מע"מ ועבודה! (מקורי של מרצדס)

חיפושיות 73-74

פורסם
מנסיון מר עם המודולטור הזה ,הוא בהחלט יכול לעשות לך צרות ואם הוא יקרע ,לי הוא עלה 750 שקל לפני מע"מ ועבודה! (מקורי של מרצדס)

- אני תכננתי לשבת על זה בשבת.כדאי לנסות להיתעסק עם העיניין הזה או ללכת למכון גירים?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבטחתי לחזור ולעדכן. והינה

אז ככה מאז הפעם האחרונה (שזה היה לפני הרבה זמן) קפצתי איזה שישי לתל אביב,הוצאתי כסף מהכספומט ונסעתי לגיר און בבעלות מוטי. הוא אבחן את הבעיה כ צינור ואקום קרוע ואכן כך היה. תיקן קל והתחלתי לנסוע כמו בן אדם . מאז הספקתי לרכוש היינס באיביי ולפרק כמעת חצי רכב עד סיום הישור קו. יש עוד המון עבודת חשמל (בעבר הרכב היה מונית דיזל!). הרכב נוסע לא רע בסך הכל.

רק שעכשיו ישנה איזו נקישה מלחיצה בזמן העברת הילוך לרוורס.

ישנה אבחנה לרעש שכזה בזמן שילוב הרכב לרוורס?

אגב כאשר הרכב קר אין את הרעש.

• תוכן חדש...