Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.אני סטודנט בטכניון.מבקש המלצה לרכב עם צריכת דלק הכי נמוכה כי אני צריך לנסוע 5 פעמים בשבוע מנתניה לטכניון.יש תקציב של 55000 ש"ח.האם אתם יכולים לעזור? ומה אתם אומרים על סמארט? תודה

פורסם

לפי דעתי בתקציב שלך מתאימה יאריס, ג'אז או פונטו ספייס בשנתון יחסית חדש (בסביבות 2006).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה אתם אומרים על סמארט?

איך היא תתנהג כל יום ב150 ק"מ? ומה תהיה צריכת בדלק שלה?

אומנם האורטופד שלך ישמח אבל אתה לא רוצה לסוע כל יום 150 ק"מ בסמארט.

פורסם

אני לא מכיר בעיות אמינות מיוחדות בפנדה. החסרונות העיקריים של הרכב הם הגודל הפיזי שלו (שהופך ליתרון בתצרוכת הדלק), הגה הכוח החשמלי שמסרס כל אפשרות להנאה מנהיגה והעובדה שרוב הפנדות הידניות שמסתובבות בשוק הם יוצאות השכרה/ליסינג.

לגבי הסמארט - מדובר ברכב עירוני נפלא. אבל אני בכלל לא בטוח שהוא מתאים לנסיעות כאלו באופן יום-יומי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכבת. תאמין לי זה מהנה, פחות מכוניות על הכביש, ובינינו, זה כיף.

זה המלצה אישית.

אבל אם כבר אוטו, אז לך על יאריס או איגניס.

פורסם

כל יום מנתניה לטכניון זה מאוד מעייף לנהוג והוצאות הדלק והבלאי יהיו לא קטנות.

לא עדיף לך לשכור דירה ליד הטכניון? (למרות המחיר הלא זול)

או להגיש בקשה למעונות בטכניון שיש בכל מיני טווחי מחירים לפי רמת החדרים.

אם בכל זאת אתה רוצה רכב.

לך על פיאט פנדה בתקציב הזה תוכל למצוא שנת 2006 בלי בעיה ועם טיפה מזל גם 2007 .

טפל ברכב לפי הוראות יצרן ואל תחפף באחזקה והוא יראה לך אמינות טובה.

פורסם

ראוי לציין שנסיעות ארוכות ברכב קטן מעייפות הרבה יותר מברכב גדול. לכן, אתה עלול למצוא את עצמך עייף אחרי נסיעה ועוד עייף שכתצתרך לחזור הביתה בערב. עדיף באמת לשכור דירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפעמים יש אילוצים.אני עם חברה עוברים לגור ביחד.יש דירה חדשה וזה נוח.היא לומדת בת"א אז אני אנסה להסתדר.אני רק צריך משהו שיוכל הכי פחות.אני די רגיל לנסיעות ארוכות כל יום.כמה אתה חושב פנדה אוכלת בנסיעה רגועה של 110-120 קמ"ש?

פורסם

הנה נתוני פרוספקט של פנדה:

http://www.fiat.co.il/model.asp?BasicModelID=1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...