Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שאין חניה שמורה שיוסיף לרשימת הוצאות התחביב גם חניה בשכירות

לא חסר מקומות ומוסדות עם חניונים עם אבטחה 24X7 שווה להשקיע עוד כסף במקום עצבים ומפח נפש

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
למי שאין חניה שמורה שיוסיף לרשימת הוצאות התחביב גם חניה בשכירות

לא חסר מקומות ומוסדות עם חניונים עם אבטחה 24X7 שווה להשקיע עוד כסף במקום עצבים ומפח נפש

חנייה לא פותרת את כל הבעיות, יכולים לגנוב לך חלקים גם כשאתה יורד לקנות סיגריות או לשבת במסעדה.

אני רוצה להאמין שמי שאוהב, מתעסק ומוקיר רכבי אספנות ידע להעריך את ההשקעה שהושקעה ברכב ולא יגנוב מחבר לתחביב.

העובדות שהועלו כאן רק מוכיחות שאנשים מאבדים את הערכים הבסיסיים כאשר זה מגיע לכסף, אפילו שמדובר בתחביב והנאה.

הם מוכנים לדפוק את האחר שעבד והשקיע כדי לעשות לעצמם הנחות.

בעיניי זה מגעיל!!!

לי בטריומף שברו את כל 4 הפלאגים וניתקו את החוטים, למה? אין לי מושג, סתם מקינאה כנראה!

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מזכיר לי את היום הראשון שהבאתי את הרכב.

לא עבר לילה אחד שהרכב אצלי בחניה (חסום אפילו ע"י רכב אחר ושאי אפשר כ"כ לראות אותו מהכביש) ונעלמו להם 4 מכסי ונטילים מניקל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לדעת הרבה אנשים אני ערס בגלל חזות מזרחית (תמני עם שרשר מהבר מצווה) צורת לבושי, שכונת מגורי והחברה שאיתם אני מסתובב. לרובם המכונית מקושתות במדבקות וגנטים נוצצים. הם יודעים שזה לא בשביל מהירות אבל זה יפה לדעתם.

כל מי שרואה אותנו ישר אומר חבורה של ערסים, תשמרו על הפלאפונים. אבל אנחנו שמים ז*ן!

אני בטוח שלפחות 20% מהפורום הזה עונה להגדרה של ערס בעינך

לי בתור ערס (ואני ערס שגאה בזה), לא נעים לשמוע ערס ערסים ערס.

אני בתור ערס, לא גנבתי לא יגנוב ולא יקנה גנוב(ויש לי מלא הצעות, הציעו לי סאב L7 חדש ב150 שקל.)!!

אני מכבד אנשים כי אני מעוניין שיכבדו אותי. לא חסר אשכנזים ערסים שכן עושים את כל השטויות.

אז די עם ההיתבטויות האלה "הערסים האלה.." וכו'. לא מוסיף לך לכבוד ולא מעלה לך את הרמה, להפך מכך.

מקווה שמה שכתבתי יכנס לאנשים הטובים ועם "הרמה הגבוה" להוריד את האף. תוציאו את המילה ערס מהלקסיקון שלכם

עומר.

עומר, אתה גבר גבר...מה רצית שיגידו לך? מי גונב בדרך כלל? גם עליי ועל חברים שלי שאנחנו מסתובבים אומרים ערסים אבל מי בדרך כלל גונב? נערים ערסים שלפי דעתי לא מודעים למה שהם עושים...ולמה? כי להם אין והם רוצים שגם לך לא יהיה...

אותו דבר לגבי שריטות על המכוניות...למה שורטים? מקנאות יתר!

לפני שבוע חרטו לי על הדלת נהג X ענקי.

ובשבועות חרטו לשכן שלי בעל מרצדס 230SLK "חג שבועות שמח" על הכנף הימנית קידמית, למה? מקנאות יתר ומי עושה את זה? אני לא מתבייש לגיד, ערסים שנגררים אחרי חברה שהם כבר עברו את סטיגמת הערסיות.

אז תעשה טובה גם אני לא יקנה גנוב ולא יגנוב כי אני יודע מה זה נזק למישהו אחר.

אותו דבר לגבי קריעת כיסאות באוטובוסים של טיולים שנתיים, שקורעים תכסאות *** תכסאות = את הכסאות *** אז לא יודעים מה יש מאחורי זה, כמה התיקון עולה, ויותר מזה, לא חושבים על זה בכלל העיקר להשחיט לקרוע למה? כי זה כיף! ואותו דבר לגבי סמלים של רכבים למה גונבים? "כי זה יבוא לי מה זה בטוב על הקיר שצבוע לי בצהוב שחור של ביתר ירושלים!" ולא, אל תחשבו אחרת גם אני אוהד של ביתר גר בירושלים אבל אין מה לעשות, ככה זה!

וסטיגמת הערסים עם ההונדות, מצטער מאוד, זוהי המציאות שאנחנו חיים בה, ערסים אוהבים הונדה!

זה כמו שערבים אוהבים מרצדס...

ערסים גונבים כל מה שאין להם מצטער מאוד עומר אם מה שאמרתי לא מתאים לך, אבל הערסים זה הישראלי המכוער!

פורסם

חודש הקאפריס אצלי ואיזה אידיוט ניכנס לי בגריל עיקם לי את הניקל וגם את הפח לי הסמל .

איזה עצבים פשוט מורידים את החשק לעבוד על האותו זה באמת ישראלי סופר מכועל כי הוא רואה שזה רכב מיוחד אספנות אז מינימום תשאיר טלפון :x

פורסם

אין מה לעשות, מי שחי במדינה כבר יודע איך הישראלים מתנהגים. גם אם נשמור על המלכות שלנו בכפפות של משי, ברגע שנוציא אותם לכביש, מישהו כבר ידאג להבהיר לנו היכן באיזה מדינה אנו גרים.

מקרה שקרה לי:

החנתי את הרכב בחניית מלון בו נפשתי, לאחר הנופש אני מגיע לחנייה ומגלה שמישהו חרט את שמו על מכסה המנוע שלי!!!! למה לעשות דבר כזה ??? כל מה שיכלתי לעשות הוא לבלוע את הרוק, להניע, לנסוע הבייתה ולמחרת ללכת לעשות פוליש.

בקיצור... זו המדינה וזה מה יש!

פורסם

להזכיר לכל היפי נפש פה.. גם אתם ישראלים

תרצו או לא תרצו אני בטוח שמתפרץ פה ערס קטן או ישראלי מכוער בכל אחד ואחד ממכם

אפשר לחשוב שכולם פה בוגרי בית ספר אנגלי לנימוסים והליכות.

שורה תחתונה גם בחו"ל גונבים רוצחים אונסים משחיטים ואפילו מעבר לזה..

במקום לעשות לינץ על העם שלנו במקום לבכות כמו ילדות קטנות פשוט אפשר לעלות דרכים על מיגונים ופיתרונות לבעיות שיש בנושאי ואנדליזים גנבות וכו...

לדוגמא להשארת הרכב במקום ציבורי,אני תמיד מכסה את הרכב השקעתי באזעקה סופר רגישה שכל מגע באוטו פשוט מזעיק ישר ואני מקבל התראה בפלא ובשלט.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גם אני חוותי את גניבת הוונטילים, קניתי סט ונטילים יפיפה ל 206 שהיתה לי עם סמלים של פז'ו ממש יפים כאלה אחרי שבוע הם כבר לא היו על הרכב, זה ממש מעצבן !

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני בתור ערס, לא גנבתי לא יגנוב ולא יקנה גנוב(ויש לי מלא הצעות, הציעו לי סאב L7 חדש ב150 שקל.)!!

אני מכבד אנשים כי אני מעוניין שיכבדו אותי. לא חסר אשכנזים ערסים שכן עושים את כל השטויות.

עומר.

תסלח לי, אתה לא ערס אמיתי

• תוכן חדש...