Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה מה שאמרתי לך ,תבדוק מה קורה בעת ניתוק/העברת הנשם לאוויר החיצוני מחוץ לפילטר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
תעשה מה שאמרתי לך ,תבדוק מה קורה בעת ניתוק/העברת הנשם לאוויר החיצוני מחוץ לפילטר.

בדקתי הוא מוציא את העשן יוצא בצורה כבדה מהמכסה מנוע :D

אצלי אי אפשר לנתק את הנשם, ברגע שאני מוציא את הצינור גומי אז נשאר חתיכת צינור שיוצאת מכיון המכסה שסתומים שמוציאה את העשן...

פורסם
אז המנוע שלך באמת גמור לגמרי!

טוב הגזמתי קצת, לא בצורה כבדה אבל הוא מוציא עשן...

אבל אני מודע לעניין שהמנוע גמור, מבדיקה קטנה הרכב לא עומד עם יונדאי קופה, ושסבא שלי ייבא אותו הוא עמד יפה מאוד עם רכב של 140 כוח סוס...

פורסם
עניתי בהדגשה...

1. התמונות של המנוע שלך נראות כאילו הוא לא תוחזק כראוי- או שהתמונה גרוע.
  2. אין דרך לנחש, באינטרנט, מה הבעיה וכל מה שאנו יכולים לעשות זה לתת עצות כלליות ובסיסיות ביותר.
  3. המתקן לבדיקת גזים במים הוא למעשה משאבה עם חומר כימי המחליף צבע בנוכחות CO. אני יודע שהמכשיר קיים בהרבה מוסכים אבל בפירוש לא אצל כולם.
  4. מכך שאתה אומר שיוצאים אדים מהנשם קשה להבין אם מדובר בענן ממש או בפחות מקצת. החור של הנשם הוא מעל גל הזיזים ושם יש באופן טבעי שמן. לפי התאור שלך שיש רק סימן קל בפילטר לנוכחות שמן נשע כאילו שאין בעיה.
  5. אני לא פוסל אפשרות שהמנוע שלך צריך שיפוץ. אבל לפני זה כדאי לבדוק קומפרסיה ולחץ הפוך. אם התוצאות סבירות אז התקלה כנראה במקום אחר.
  6. מתי החלפת מצתים, כבל, פלטינות, (אם יש) חוטי הצתה, רוטר, מכסה מפלג, פילטר דלק, שמן ופילטר שמן - בקיצור טיפול.
  7. האם בדקת שהחלק שנקרע מפילטר האויר לא נשאב לתוך מערכת ההזרקה וסותם את כניסת האויר? (במקרה כזה יהיה עשן שחור כי אין מספיק אויר והמנוע לא יפעל טוב .)
  8. אם מערכת ההזרקה היא אלקטרונית צריך להתחבר למחשב לבדוק אם כל מרכיבי המערכת תקינים.
  9. כמה שמן צורך המנוע? ליטר לאלף ק"מ הוא בגבול הסביר. אם אתה נוהג מהר זה יכול לעלות גם לליטר וחצי לאלף ק"מ.
  10. קצר קטן במערכת ההצתה יכול לגרום לרכב שלך להיות איטי אפילו ליד צב ולא רק ליד יונדאי.
  11. רכב צריך לתחזק כל הזמן ולפחות עלפי הוראות היצרן.

המון דברים.

תתחיל עם בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך. אם תקין תשמיך הלאה עד שתמצא מה עושה את הבלגן.

ב ה צ ל ח ה

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...