Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ב2500-3000 שקל, הדבר החשוב HD שמאפשרת חיבור איפוד...

Taimors
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה HD עם תמיכה מלאה בIPOD בנתיים ראיתי שהאפשרות הכי טובה שלי בתקציב הזה היא Pioneer DEH-P6050UB.

מישהו יודע משהו אחר ? ויכול לעזור ?

אני שומע בעיקר מוזיקה כללית מכל הסוגים והמינים, חשבתי ללכת על סט קומפוננט, מורל פולס + מגבר ובעתיד הקרוב להביא סאב קטן וטוב.

מה אתם מציעים בעיקרון ? איזה מגבר כדאי להביא שיוציא ממורל את המיטב + סאב מומלץ להמשך ובכללי עם הרדיו דיסק ובכללי על הכל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרדיו דיסקים האלה מאוד נוחים לעבודה עם אייפוד. מותקן לי בCAR2 פיוניר 6950 עם שליטה על אייפוד ומתחלפים לו כל הזמן 3 אייפודים. שלי, אבא שלי, וחבר. אין לו כל בעיה עם זה ועם כל אייפוד אחר שנכנס ישר מתחיל לנגן ומראה לך את כל התפריטים של האייפוד שנמצא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם את הדגם dehp5050ub שהיום התקינו לי אותו והוא פשוט מצויין, יש לו כניסה ל IPOD וגם כניסת USB מאוד נוחה ככה שחיבור זכרון נייד הוא אפילו פתרון יותר זול , אבל זה כבר שיקול שלך.

ממליץ על הדגם הזה בחום , עונה לצרכים שלך, קל ופשוט לשימוש, ואפילו תחסוך קצת כסף מהתקציב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה אז אני כנראה ילך על הPioneer DEH-P6050UB, תודה.

בקשר למגבר ? על איזה אתם ממליצים עם המורל פולס אם אני רוצה גם להוסיף סאב בהמשך ?

קראתי ביקורות טובות על PULSE AUDIO BA4400, הוא טוב ומתאים לי בתקציב ?

(אני לא רוצה לקנות יד שניה, חדש....)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...