Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שנאמר, החלון הימני קדמי נתקע.

המתג הימני רק מוריד את החלון, אך לא מעלה אותו. בנוסף, כאשר אני לוחץ על המתג בכדי להרים אותו, תאורת המתג נכבית לגמרי (לעומת בצד הנהג בו התאורה רק מתעמעמת). החלון אינו מגיב בכלל מצד הנהג. לרכב יש מרימי שמשות.

חוץ מפירוק הדלת (אני כבר שבועיים מתכנן לתקן את הריפוד, הנבלה לא יכלה להתאפק עוד יומיים...), החלפה בין המתגים ווידוא הגעת המתחים הראויים - מה עוד אני יכול לעשות, לפני שגורל המנוע נחרץ?

ומה לגבי החלון התקוע? (גם בכוח הוא אינו עולה)

נ.ב

גם לפני התקלה, החלון היה עולה באופן איטי אם הייתי מנסה להרימו מצד הנהג, וכשדלת הנהג פתוחה - לא היה מגיב בכלל. זכור לי שברכבים ישנים היו מעבירים פיקוד דרך המתג של הנהג - אם כן, ייתכן ושם הבעייה?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בדוק שהמנועים עצמם לא גמורים. ואם הם כן, הכן דלי וזלין אם אתה הולך לכוון המרכזי. אם אתה לא הולך למרכזי, קנה ערכה של מנועים אוניסרסאליים, והתקן.

פורסם

אני לא מכיר את המנגנון בפיג'ו אם זה חוטים או צלעות או גג"ש. אבל אם החלון יורד אז המנוע תקין. בכדי להעלות את החלון פשוט מתהפכת הקוטביות והמנוע משנה כיוון ומעלה את החלון.

לא תיארתה אם אתה מנסה להרים אתה שומע את המנוע מסה לזוז אך תקוע?

בכל מקרה תפוצץ את הצירים בספרי שמן.

פורסם

כשהתאורה נכבת תחת עומס זה ברוב המקרים סימן לקצר, בין אם בטרמינלים של הפיקוד או במנוע עצמו.

לעבוד באלמינציה,צריך להזין מתח ישירות למנוע ולראות אם התקלה נעוצה בו\במנגנון כבלים או בפיקוד\הולכה.

יש לשים לב להתקנות סטריאו בדלתות\תיקוני מנגנון קודמים,טרמינלים של מנוע מנגנון\מפסקים שבהעדר בידוד

בשל פגעי הזמן\תיקונים קודמים חשופים לקצרים מהפח של הדלת וכדומה..

לבדוק מפלי מתח בנ"ק הזנה\הולכה\פיקוד.

בתנאי שהמנגנון "עייף" בגלל החיכוך הרב שמתנגד למוביל, התזת שמן על פין הפלסטיק שמעלה\מוריד את החלון על גבי פרופיל מתכת יחד עם כל הגיפה יהיה יעיל ליום אחד ולאחריו רק יחמיר את החיכוך (גיפה רטובה משמן שמתאדה = העלאת חיכוך בעתיד). במקרה כזה יש לפרק את המנגנון ולנקות את המסילה היטב ולגרז עם גריז יעודי למערכות משולבות לפלסטיק+מתכת.

פורסם

טוב,

הבעייה אותרה - נתק כלשהו בדלת שמאל. כשפותחים אותה, אין שליטה על החלון, כשסוגרים יש.

ברגע שיוחזר לי סט האלן החביב שלי, נדאג לסדר את העניין.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...