Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בבית הורי הם החליפו את המאוורר הישן באחד חדש. לצורך כך הם ביקשו מחבר שיעשה זאת, אך להפתעתם הוא סירב לקחת תשלום.

מאחר והם מתעקשים לפצותו, נתבקשתי לברר מהי עלות עבודה כזו בערך. זה לקח לו 40 דקות, הורי קנו את המאוורר. הוא היה צריך לפרק את הישן, ולהרכיב ולחבר את החדש.

אשמח לדעת מהו תחום המחירים שהיה גובה חשמלאי \ שיפוצניק על כזו עבודה. (הוא חשמלאי)

תודה מראש, וחג פסח שמח.

צביקי

פורסם

המחיר הוא בן 150 ל 200 שקל,אך לחבר ניתן מספיק להגיד תודה אך אם מיתעקשים ניתן להביא בקבוק אלכוהול לפי טעמו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בהנחה והוא רק היה צריך להחליף בין המאווררים, אזי העבודה הקשה של הקדיחה נחסכה ממנו, כנ"ל השחלת חוטי החשמל וחיבור למפסקים וכו'.

בהתקנת 3 מאווררים מ-0 אצלי בבית, שילמתי כ-180 ש"ח לבודד.

×
×
  • תוכן חדש...