Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגברים האלה פשוט מעוליםם:-)

את האמת.. בכלל לא! הם לא מתאימים אפילו למערכת בתקציב 1500 שקל בערך.

הקרוס שלהם זוועה אבל יש להם עוצמה. והם הולכים טוב עם סאבים של פיוניר.

תחזיר את שני המגברים וקח אחד נורמאלי במקום שניהם.

בקשר לקומפוננט.. למה אתה שם את החזק מאחורה.?

תחליף את שניהם לאחד חזק ואכותי כמו שהציעו לך פה.. באמת עדיף לך

בכל אופן שיהיה בהצלחה..

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אז ככה , במקום שני הסאבים אני שם אחד של focal sb33v1

ומגברים hifonics bx1000d + kicker kx650.4.

רמקולים אני מחליף לקומפוננט קדמי focal 165k2power

תוספת טיפ טיפה אבל אמרו לי שווה את זה..

פורסם

איזה כותרת - טוב שלא ביקשת גם שישאר לך לאיזה סיבוב בפוסיקט :-P

ומה רע בפלאפל ג'ינה ביפו? עזוב אותך שטויות.

טוב שירדת מהקשקוש של שני סאבים, עדיף אחד אבל טוב.

הסט הקדמי הוא סט נהדר - בתנאי שלא תיפול על זיוף, תריץ חיפוש טוב טוב על הנושא הזה לפני שאתה קונה. הרבה כבר נפלו כאן וחבל.

אתה הולך חזק על רכיבים של פוקל - למה? שמעת את הסט מנגן? אתה יודע איזה אופי צליל יש לו שאתה קונה אותו בצורה עיוורת?

המגבר של קיקר - מגבר מעולה, יש לי בחתימה את האח הבכור והישן שלו, נחשב אפילו ליותר מוצלח - אין מילים, שווה כל שקל.

תבוא למפגש ביום שישי להתרשם מכל מיני מערכות לפני הקניה - אולי תתחרט, אולי תדע שבחרת נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מקווה שלא בזבזת את העודף על הפאקט

וקח לך פלאפל במקום הלאפה טוב

:lol:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אפרופו - אחלה פאלאפל - מכינים את הפיטות בעצמם, פשוט מפעל המקום הזה. גם סביח נהדר.

הייתי אוכל שם כמעט כל יום כשעבדתי ביפו - וואי נוזל לי ריר.

ודרך אגב - בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בילבלו אותי לגמרי

אולי כבר אני ישאיר הכל כמו שיש פשוט ישים סאב אחד חזק ונורמלי של קיקר וזהו?

וגם יחסוך לי תוספת ( בערך של 30 לאפות + 3 קולה גדול + פאקט ווינסטון :)

פורסם

עזוב, תגיע למפגש ביום שישי.

גם תקבל עזרה וייעוץ מחברי הפורום וגם תקנה האט דוג או המבורגר מהקטינות בבאולינג :lol:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...