Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו חצי מדינה, ראיתי את הפרק הראשון של "המופע של סטיב" לפני כמה שבועות. כמובן שכמו רבע מדינה, החלטתי אחרי 15 דקות לנטוש את הסדרה ה"גאונית" הזאת לטובת עיסוקים מרגשים יותר, כגון חיטוט מאסיבי באף. עם זאת, לא הצלחתי שלא להבחין כי סטיבנו היקר איננו חוגר את חגורת הבטיחות שלו בעת שהותו במונית (המהווה בערך 98 אחוז מזמן האוויר של הסדרה, לא כולל פרסומות). יתר על כן - נהג המונית היקר שלו גם איננו חגור רוב הזמן, שלא לדבר אפילו על העובדה שהוא אוכל סנדביץ בזמן נהיגה (ובכלל, רוב הזמן הידיים שלו לא על ההגה).

עכשיו תגידו בטח - אבל אנחנו יודעים את כל זה, הרי זה כתוב כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2816139,00.html

נכון. זה באמת כתוב. אבל שימו לב לפסקה האחרונה:

יוחנן צנגן, מנכ"ל רשת התחייב בפני רובין כי בפרקים הבאים של התוכנית כולם יהיו חגורים בחגורות בטיחות.

והנה התהיה - תגידו, הפרקים האלו לא צולמו כבר לפני כמה חודשים? הרי כל הפואנטה היא שהכל צולם מראש כי סטיב הרי לא ידע שעושים עליו דאחקה...

:?

יש לציין שלא ראיתי מאז אף פרק אז אני לא יודע אם הם באמת חגורים בפרקים ה"חדשים"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, אמש, כולם היו חגורים.

אפילו היה קטע בו הנהג ביקש מסטיב לחגור חגורת בטיחות.

גם לי נראה שזה סותר את הקונספט של כל התכנית הזו.

אולי מישהו מלמעלה עובד עלינו? :roll:

הסבר דרוש.. :idea:

172

פורסם
אכן, אמש, כולם היו חגורים.

אפילו היה קטע בו הנהג ביקש מסטיב לחגור חגורת בטיחות.

גם לי נראה שזה סותר את הקונספט של כל התכנית הזו.

אולי? אני לא אתפלא בכלל, זה צפוי, זו ארצנו.

מי בכלל יכול להיות כל כך גאון ולא לגלות שעובדים עליו כל כך הרבה זמן. האנשים שמבינים בבימוי (אם יש כאן) בטח יכולים לשים לב לכמה גלישים של הבמאי.

פורסם
או ששמו לב לזה בעת עריכת התוכניות?

גם זה בהחלט יכול להיות, לא שולל את זה. יכול להיות שבזמן שעשו את התוכנית מישהו שם קלט שהם לא חגורים וביקש מהנהג לשים לב לזה פעם הבאה.

אבל עדיין קיימת האפשרות שהכל בולשיט אחד גדול ובעצם לא על סטיב עובדים פה אלא עלינו :wink:

אם כי במדינה כמו שלנו, שכולם מכירים בה את כולם, זה די קשה לעשות משהו כזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עד כמה שידוע לי, נהג מונית לא מחוייב בחגירת חגורת בטיחות בנסיעה בתוך העיר... כמו כן נוסעים במושב האחורי, נוסע במושב הקדמי מחוייב לחגור חגורה. מחוץ לעיר חובת החגירה חלה על כולם.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תסלחו לי, התכונית היא עוד בולשיט ישראלי.

אבל מאידך, לא ציפיתי למשהו יותר טוב.

:?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תגידו אתם משועממים לראות כאלה תכניות? :lol:

סליחה חברה אני לא יודע בכלל מה התוכנית הזו !

מתי , איפה ?

בדרך כלל אני לא צופה הרבה בטלוויזיה חוץ מסרטים או מכוניות , אבל סתם מעניין לראות מה התוכנית הזו שכולם מכירים כאילו זה חלק מהחיים !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

פאדי, אני רואה פה שכולם מדברים על התוכנית וזו לא הייתה הכוונה. התוכנית היא זבל. מתיחה של יגאל שילון שנמתחת על פני עונה שלמה. המופע של טרומן בזעיר אנפין. לוקחים איזה ישראל אחד, קוראים לו סטיב ומותחים אותו שהוא שחקן בטלנובלה. הוא לא יודע, כל האחרים כן.

אני רק תהיתי בנוגע לעניין חגורות הבטיחות. אם המתיחה כבר התבצעה, איך מנכ"ל רשת יכול להתחייב שמעתה והלאה האנשים בתוכנית יחגרו? הרי הכל כבר צולם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פאדי, אני רואה פה שכולם מדברים על התוכנית וזו לא הייתה הכוונה. התוכנית היא זבל. מתיחה של יגאל שילון שנמתחת על פני עונה שלמה. המופע של טרומן בזעיר אנפין. לוקחים איזה ישראל אחד, קוראים לו סטיב ומותחים אותו שהוא שחקן בטלנובלה. הוא לא יודע, כל האחרים כן.

אני רק תהיתי בנוגע לעניין חגורות הבטיחות. אם המתיחה כבר התבצעה, איך מנכ"ל רשת יכול להתחייב שמעתה והלאה האנשים בתוכנית יחגרו? הרי הכל כבר צולם...

רוני

אם כך אז עריכה טובה במחשב מתקנת את הכל .

גם אפשרות לצילום קטעים מפרקים עם שינוי בנוגע לחגורות .

האפשרות השניה לא ממש בטוח שזה אפשרי כי הוא לא אמור לדעת שהוא מצולם (לפי מה שהבנתי )

אבל אולי קיבל דוח על חגורת בטיחות :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מישהו מלמעלה? אתה מתכוון לקדוש ברוך הוא? עובד עלינו? :shock:

ואללה, זה מסביר הרבה דברים. כמו נגיד - למה יש דבר כזה דב נמלים!

פורסם

טוב אני חייב לציין שלא ראיתי את התכנית אף פעם, אבל קראתי עליה כ"כ הרבה בעיתונות שהבנתי על מה מדובר.

רוני את צודק במה שאמרת, אין שום הגיון במה שמר בחור אמר כיוון שסיימו לצלם את כל התוכניות זמן מה לפני שעלו לשידור בטלוויזהף אתה יכול להרגע ולחוזר לחטט באף.

פורסם

אני רק לא מבין , אם "סטיב" אמור לא לדעת שהוא מצולם וכו , איך הבטיחו בכתבה ש"בפרקים הבאים" הוא יחגור ? למה שיהיה עוד פרקים אם זה כבר עלה לאוויר וכולם יודעים ... מה לא נותנים לו לראות טלויזיה וחדשות ? סוגרים אותו במקלט ? :)

• תוכן חדש...