Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני וחבר טוב שלי מסיימים שירות חובה בצה"ל בעוד 5 חודש מהיום[זה ניראה עוד רחוק אבל זה טס].

כאנשים צעירים ,מימים עברו תיכננו לצאת מוקדם מהבית[ולא שרע חס וחלילה,הכל מטעי נוחות]וללכת להתגורר במקום פסטורלי בעל אווירה שונה מהעיר והבלאגן.

פה ושם יצא לי להיות בקיבוץ ברקאי ולהתרשם ממנו ולראות שרוב רובו עם השנים הופך להיות מיושב ע"י חברה צעירים כמונו עם שימחת חיים שמחפשים מקום צעיר ורענן למחיה ולכיופים.

לאחרונה העניין עלה ונישקל ברצינות על ידי ועל ידו ,ואנחנו די סגורים על עצמנו שזה הצעד שנעשה[תיכנון של להשכיר ולגור בביקתות עם זולה משלנו] .

כמו כן ,רוב הסיכויים שאני נישאר קבע לפחות בשנה שנתיים הראשונות בבסיס שלי בעתלית ככה שזה גם יוצא נוח מבחינת מיקום.

נוסף על כך, ידידה טובה שלי מהבסיס שמעה על הרעיון וזה קרץ לה גם והיא גם בעסק איתנו ומתכננת לבוא לגור איתנו בעוד 10 חודש לשיחרור שלה וכך גם חברת ילדות שלה שדיברנו איתה והיא בעניין] סה"כ 2 ביקתות/קראוונים ל4 נפשות.

מה דעתכם על הקיבוץ הזה עבור חברה צעירים בטווח הגילאים 20-22 שבאים לחפש מקום רגוע ושאנטי ?

המקום הזה לדעתכם עונה על הדרישות הללו?

מישהו יכול לשפוך עוד מידע על קיבוץ ברקאי והתנהלות החיים בו?

אני אשמח לכל מידע ממי שיודע[והמידע שגוגל נותן לי זה לא המידע שאני מחפש מה"שטח"].

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איתמר, מנהל פורום אודיו, עבר תהליך דומה עם שחרורו מהצבא. הוא התגורר במעגן מיכאל.

חכה שהוא יחזור מהטיול שלו בדרום אמריקה ויצטרף לדיון, יש לו הרבה מידע שימושי בנושא.

בינתיים, בחודש הקרוב, אל תחתמו על שום דבר. :-)

פורסם

אני מכיר את איתמר שנתיים מהפורום מדבר איתו במפגשים ולא ידעתי על זה ,אשמח לשמוע ממנו שהוא יחזור.

בחודש הקרוב הדבר היחידי שאני יחתום עליו בלי עוררין וצ'אנס להתחמק -הוא הנשק.:-P

אשמח לעוד דיעות מכאילו שחוו את אותו תהליך,או מכירים את הקיבוץ.

פורסם

אני כיום מתגורר בחדרה,ויש ברשותי רכב פרטי צמוד-כך שאני לא מתרגש מהעיניין שציינת לפניי.

עוד דיעות,פרטים, חוות דעת?

פורסם

מה הדרישות בתמורה למחייה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לקבל גוון וצבע של חיים שעוד לא הייתי רגיל אליו[עיר-רעש,לחץ בלאגן]מחפש את הזולה הפרטית שלי ושל חבריי ,מחפש להכיר חברה חדשים עם שימחת חיים קלילה ושונה ממה שהייתי רגיל,אם זה לשבת בפנאן בחוץ עם כולם לנרגל על כמה כוסות של יין טוב,לצאת לפאבים מסביב,איזור צעיר שחיי ופועם,בעצם כל מה שקיבוץ בכללי יכול להציע בתוכו לחברה צעירים ומבולבלים, כמוני שבאים מן העיר,וההיפך המוחלט של התלאביביות שכולנו שמענו.

פורסם

אבנר ,

תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי ופרטן בהערתך למעלה[פשוט העלת נקודה אך ללא דברי ביסוס],זה יעזור לי מאד,תודה מראש.

פורסם
מעברות זה מקום פצצה! גם קרוב למרכז וגם עדיין בעל אופי "קיבוצי" מסורתי.

וזאת עוד מבלי שהזכרנו את המוסך המצוין שלהם 8)

כמה אופייני מבעל אלפא , להכיר מקומות לפי המוסכים ששוכנים בהם :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

Meishar84 - הרגת אותי :lol:

asafay1 - לדעתי, הרמן התכוון לשאול כמה עולה לך השכירות במקום או באיזו צורה אתה "משלם" עבור זה (חליבת פרות? אסיפת ביצים? עבודה בשדות? וכו').

בגדול, 2 חברים שלי (שלדעתי יצאו מדעתם) רוצים ללכת לגור ולעבוד בקיבוץ למשך תקופה של כחצי שנה לאחר השחרור של אחד מהם (השני כבר משוחרר).

נראה לי פסיכי לחלוטין. אבל כל אחד והחלטותיו :)

אם אתה רוצה דבר כזה, אני יכול לברר איתם איפה בדיוק הם מתכוונים לעשות את זה (הם בדקו כמה מקומות באיזור הצפון).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני אשמח לשמוע .

לגבי תמורה למחיה אז -כל אחד מהרבעיה ישלם 150$ לחודש ללא תנאי קיבוץ[ארוחה בחדר אוכל,בריכה חינם וכל השטויות].

פורסם

אין כמו לגור בקיבוץ כשכיר או כבעל בית שלא קשור לקיבוץ , אבל צריך להכיר טוב טוב את הסטייל לפני שנכנסים לזה...

• תוכן חדש...