Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחדשתי בקלאץ חדש ואני קצת מודאג מעניין הכיוון, כרגע הקלאץ מפריד ומחבר כאשר הדוושה כמעט צמודה\צמודה לקיר האש, בתא המנוע על הכבל של הקלאץ יש הברגה שאיתה אני משחק כדי לכוון אותו ובמצב שתיארתי עכשיו ירדתי עד לתחתית ההברגה וכבר אין יותר לאן לרדת, עכשיו אם אני מעלה את ההברגה אז הדוושה בכלל משתחררת ואין לי קלאץ כלומר אני בכלל לא יכול לשחק עם ההברגה.

התשובה של המוסכניק הייתה שכאשר הקלאץ מתיישן אז לאט לאט עולים עם ההברגה.

בקלאץ הקודם ההברגה הייתה על החצי ויכולתי לשחק איתה כמה שאני רוצה ואם הייתי מזיז ס"מ 1 למטה אז הדוושה של הקלאץ הייתה מגיעה למצב שבוא היא עכשיו מפרידה למטה צמוד לקיר האש, ועם הקלאץ החדש אין לי בכלל משחק.

ממה באצם אני פוחד, בקלאץ הקודם אם הייתי מביא אותו למצב הזה (נמוך ומפריד ליד קיר האש) אז במעמס הוא היה מחליק, אני מפחד שיש את אותה תופעה גם על הקלאץ החדש רק פשוט בגלל שהוא חדש הוא עדיין מחזיק אבל הוא ישחק מהר מאוד.

מה אתם אומרים המצב תקין? או שיש טעות בהתקנה?

פורסם

בנוסף לכך שמתי לב עכשיו שבכל התהליך הרסו לי אחד או יותר מחוטי ההצתה כי קיבלתי פעמיים מכות חשמל כשנגעתי בהם!

מה אתם אומרים לדבר איתם עם זה או לחסוך לי כאב ראש (כי הרי הם בטוח יגידו אנחנו לא אשמים) וללכת לקנות סט חדש?

פורסם

שלום רב!

במקרה כמו שלך חיש למתוח את הקלאץ, כלומר לסגור מספר הברגות, את האום, ולמתוח את המזלג שאליו מחובר הכבל.

התשובה של בעל המוסך, לא מקובלת עלי, ובמקרה אחר הייתי אומר, חפש לך מכונאי אחר, אך במקרה זה אתה נתון לחסדיו.

בנוגע לחוטי ההצתה, קנה לך חדשים מתוצרת בירו, הסכוי להוציא זאת מבעל המוסך, שאני מאמין שזה אותו מוסך, שטיפל

לך בטייימינג לאחרונה ופישל גם שם.

אתה מוזמן אלי לבדיקה חזותית של כוון הקלאץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא דווקא זה מוסך אחר.

המוסך של הטיימינג בסופו של דבר יצא בסדר, הם הרי פתחו ועשו את את כל תהליך הטיימינג 3 פעמים =) אף מוסך לא היה מסכים לזה היה אומר שאני מדמיין את הבעיה ושולח אותי ל...

פורסם

נשמע כי יש כאן בעיית חלק או הרכבה או שאתה לא בדיוק מבצע נכון את הכוון לכבל ההתרה.

לגבי גלגל תנופה, מאוד תלוי במצבו, אם יש עליו סימני התחחמות סגולים או חריצים/עוותים חייבים לבצע חריטה. הרבה מוסכים מבצעים חריטה בכל הזדמנות ואני מסכים עם זה, כי חידוש פני השטח של גלגל התנופה יאריך את חיי המצמד החדש וישפר את ההפרדה/ריתוק של דיסק המצמד, כמו כן פעולת החריטה לא מייקרת בהרבה את העבודה וחבל לקבל עבודה חוזרת על מצמד או אכזבת לקוח מתפקוד המצמד החדש בגלל שלא בוצעה.

פורסם

מומלץ לעשות ליטוש קל לגלגל התנופה על מנת לחספס אותו, ולגרום להצמדה טובה יותר.

גלגל תנופה שרוף ושרוט בשל דיסקת לחץ שהגיעה למתכת, וחרצה את פני הגלגל תנופה והשחירה אותו. יש לחורטו .

בברכה

צביקה

פורסם

יתכן ואכן לא היה צורך בחריטה, אלא בחיספוס קל על ידי בד שמיר.

במצב שכזה אין כל סיכון לאורך חיי המצמד(קלאץ).

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...