Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כיוונתי את ה GAIN במגבר שלי בדיוק מקסימאלי עם מולטימטר שיכוון ביראה בדיוק 22.4 וולט שזה 125 RMS , יש לציין שמקודם ה GAIN היה קצת הרבה ( הרבה במונחים של הרגישות של הבורר הזה ) יותר גבוהה , אז הורדתי אותו לבדיוק 22.4 וולט כי מעל זה יש כבר עיוות . בכל מקרא כבר חצי שנה שלא עשיתי את זה אלה הסתמכתי על השמיעה ... ויש לי שמיעה טובה יחסית , ולמרות זאת 90% מהחצי שנה הזאת הרמקולים קיבלו עיוות . הקונפוננט הוא של soundstream XSC 6 ועכשיו כשאני שם דיסק בדיקה של 1K הרץ בווליום נמוך הכל סבבה אבל כשעולים לבערך 40% 50% אני מתחיל לשמוע רעשים של נייר נקרע וכשאני מעלה לעוד יותר האות סינוס משתנה לגמרי והוא כבר לא 1K , ביחד עם הרעשי קריעה של נייר שהם הרבה יותר חזקים ...

השאלה שלי היא , הלכו לי הקומפוננט ? או שזה נורמאלי ... אות סינוס טהור אמור להישמע חד תמיד ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אף אחד לא יודע לע מה מדובר ? לדוגמא כשאני שם את ה 1K הרץ במערכת בבית זה נשמע סבבה , באווט זה מתעוות , הסיבה היא בקומפוננט ?

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...