Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ובוקר טוב!

אני מחפש מקום שאני יוכל לעשות חלונות שחורים לרכב שלי (מיצובישי קולט 94' צורה ראשונה).

אני לא רוצה בתנור (דיברתי עם CARGLASS וזה יוצא המון כסף),

אני רוצה רק על ידי הדבקת טפט שחור או התזה מה שיהיה, גם דיברתי עם בחור בשם יוסי מצל פוינט, הוא רצה 200 שקל על 2 החלונות ואני עוד אמור לנסוע אליו מחיפה עד לנהריה.

מישהו מכיר אולי ביותר זול ומחיפה? לדעתי זה לא אמור לעלות יותר מ150 שקל , רק החומר עצמו אמור עולה 50 שקל באוטודיפו ומי שמנוסה ועושה את זה טוב, אמור לעשות את זה בפחות משעה ועוד לקבל על זה 100 שקל עבודה נטו.

אז יש למישהו מידע?

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

סופר קאר, בתחילת רחוב פל-ים, בירידה הזאת מהדר איפה שיש רחוב צר והרבה מסגריות בצדדים.

מחיר בסביבות ה 150 לזוג חלונות, ניתן להתמקח איתו.

לתמונות ראה גלריה, עשיתי אצלו.

פורסם

Volk,

אני רואה שלפי התמונות הבחור יודע מה הוא עושה,

הבעיה שאצלך זה סאדן ואצלי האצב'ק,

החלונות האחוריים זה סיפור אחר לגמרי אבל עדיין לדעתי זה לא אמור לעלות יותר מ150.

בכל מקרה יש לך טלפון שלו? אולי על מנת שהוא יבין שאני רציני ושאם כן אני נוסע אליו עכשיו ושיש מה לדבר על מחיר, למסור לו ששלח אותי "ככה וככה" אם יש לך קשר איתו כלשהו?

בכל מקרה אם לא יילך לי עם זה, אשמח לקבל מאחרים עוד שמות\טלפונים של בעלי עסק או אפילו מישהו פרטי שמתעסק עם דברים כאלה "מהצד" וגר בחיפה.

תודה,

אוהד.

פורסם

בתור אחד שעשיתי הכל באוטו , צביעת פלסטיקים ואני מדבר על כל האוטו כולל כל החלק האחורי, חיזוק דברים והרכבת דברים כמו רדיאטור באוטו וכדומה, ניסיתי את ההשחרת חלונות אצלי, ופשוט לא הלך.

גזרתי הכל לפי מידה

הבעיה הכי גדולה שהייתה לי זה הרוח שבלי הפסקה קימטה את הניילון המז**** הזה והרסה לי את הכל.

אין לי חניה סגורה כאן או משהו וכלכך התעצבנתי שעשיתי את זה שדפקתי אגרוף לאוטו ועכשיו יש לי מעל החלון שקע קטן :cry::oops:

בכל מקרה אני מוכן לשלם עד 150 שקל לעבודה כזו.

אני רק מחכה למספר שVOLK ייתן לי אם יש לו,

או אם מישהו אחר יודע מכיר אשמח לדעת.

אוהד.

פורסם

עדכון: תפסתי את המספר של סופר-קאר איפשהו,הסברתי מה אני רוצה, הוא דרש 200 שקל מההתחלה, דיברתי ניסיתי , כלום לא עזר, אמר לא יורד שקל מ200.

עכשיו אני באמת צריך את העזרה של מישהו שמכיר או יודע כי 200 שקל זה פשוט מוגזם ל2 חלונות.

אוהד.

פורסם

נעזוב את זה שאתה עושה כאן עניין מ50 שקל. בשביל 50 שקל שווה לך להתחיל לנסוע רחוק יותר ולבלבל לעצמך את השכל? לא ש50 שקל זה לא כסף, אבל אם תסע אליו ותסגור איתו על 150 לטעמי הוא יסכים.

שנית, לא הבנתי מה הקשר של רוח? אתה עושה את החלונות מול מאוורר? איזה רוח בדיוק מפריעה לך כשאתה עושה את זה בתוך האוטו? אתה אמור לעשות את ההשחרה בצד הפנימי של החלון ולא בחיצוני, ברגע שאתה עושה בצד הפנימי הרוח לא מעניינת אותך, כי אתה יושב בתוך אוטו סגור או חצי סגור ובתוך רכב עד כמה שידוע לא מתחוללת סופת טורנדו.

ROOONEEYY

פורסם

תודה לכל מי שהגיב ועזר,

נסעתי אליו ולא עזר שום דבר - לקח 200 שקל , אז שילמתי.

לדעתי עשה את זה ממש ממש טוב חוץ מאיזה בועה קטנה במרכז החלון שפשוט לא הסכימה לזוז למרות שהוא ישב עליה והחליק אותה שוב ושוב ושוב ושוב, עד שהתעצבן אמר זהו נתן לי את המחליק ואמר תחזור מחר אם זה חוזר.

בנתיים הבועה חזרה אני מחר יישב ינסה להחליק אותה, לא יילך אני ייסע אליו.

בכל מקרה אני מצרף תמונה:

15henpl.jpg

מישהו יודע איך אני מעיף את המדבקה המכוערת הזאת מהמכסה דלק? (זה של הבעלים הקודמים-8 חודשים אצלי האוטו).

אוהד.

פורסם

אני מהמרכז אז ככה שזה לא עוזר הרבה, אבל לי זה יצא 100 כל חלון,

ועשיתי והחברה הטובה ביותר לדברים האלו היא - 3D point,

פורסם

המחירים שאתם מדברים עליהם זולים ויש כמה סיבות

1. קיימים בשוק מספר חומרים לשימוש

סיני הודי אמריקאי

ההבדל בין החומרים גדול מאוד חומר הסיני אינו מוגן שריטות עמידות לתקופה קצרה יותר ומבודד חום ברמה מאוד נמוכה

החומר ההודי מחזיק לתקופה של 3 שנים מוגן נגד שריטות ומבודד ברמה גבוה מההודי

החומר הטוב ביותר האמריקאי כאשר עמידות החומר לתקופה של 5 שנים מוגן נגד שריטות מיוצר מכה שכבות ובכך מבודד בצורה הטובה ביותר לכן גם היקר ביותר

מחירים במרכז רכב 2 חלונות אחורה ללא משולשים 250 ש"ח בחומר האמריקאי

מעוניינים להדביק לבד הכנו עבורכם סרטון קצר להדבקת חלונות לרכב תקשיבו להסברים חשוב מאוד

http://www.fayzak.co.il/lightforum1/movies/hit_me.asp?id=86

אין כמו CARS FORUM

פורסם

אוקיי תודה לכל מי שענה,

רק על השאלה -> איך אני מוריד את המדבקה של "מהיר ועצבני" המטומטמת מהמכסה דלק?

כמובן בלי שריטות או שיפשופים למיניהם ושלא ישארו סימנים?

תודה,

אוהד.

פורסם

לגבי הסרת המדבקה חמם מיים בקומקום חשמלי שפוך מיים על המדבקה ומשוך בעדינות את המדבקה אם נישאר דבק פנה ליצרן שלטים באיזורך יש להם חומר שמסיר דבק ולא פוגע בצבע הרכב. אתה גם יכול לנסות את הנוזל הכחול של החלונות להתיז לאחר הסרת המדבקה להמתין ושוב להתיז החומר הכחול דוחה דבק ויעזור לך בהסרת הדבק לאחר מכן נסה לנקות במטלית

אין כמו CARS FORUM

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה.

במחשבה שניה, עזבו אותכם תלכו לבעל מקצוע. אני עכשיו אחרי סשן של מאבק עם החלונות, בתאכלס זה לקח לי שעה שעה וחצי עם התברברויות,אבל הכאבי גב, אךךך הכאבי גב. אבל יצא בן ****, במובן החיבוי של המילה. :)

אבל במחשבה לאחור אני מעדיף לשלם 150 שקל ושיעשו את זה במקומי, כי אני לא מצאתי בעבודה הזאת הנאה. :cry:

ונקודה חשובה שהדגיש FAYZAK, לא להשתמש בפילם שמוכרים באוטו דיפו, זה חרא של פילם תוצרת סין, להשתמש אך ורק באמריקאי, הוא עולה בערך פי 2 מהסיני אבל הרבה יותר טוב, הפילם הסיני ממש לא חלק למגע ונוצרות ממנו בועות, בנוסף הוא מאוד דק בהשוואה לאמריקאי.

שוב סליחה על ההקפצה, סתם רציתי לעדכן.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...