Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ניקוי בית, מצאתי כמה דברים שכבר אין לי צורך בהם:

מסך מחשב 17 אינ'צ של Eizo (רגיל, לא LCD)

רדיו דיסק של סוני, חדש בקופסה.

מערכת סטריאו של Panasonic

המערכת והמסך די ישנים אבל עובדים כמו שצריך.

מה המחיר ההגיוני שאני יכול לצפות לקבל עבור הפריטים?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בתור אחד שמתעסק המון ביד שניה[קונה ומוכר].

מה הדגם של כל דבר?

כמה רכשת כל דבר בזמנו?

כמה זמן הוא ברשותך/מה גילו?

מה מצבו?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פרסמתי לפני שנה וחצי מסך סוני טרינטרון 17 אינץ' באיזה 100-150 ש"ח ואף אחד לא מתקשר.

אני כל כמה שבועות מקפיץ.

ככה שמסך של חברה לא ידועה, אתה יכול לצבוע בכחול ולזרוק לים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשהייתי חייל בסדיר, מכרתי מסך 15 אינטש' ממותג לא ידוע במכירה פומבית בפורומים היחידתיים. מחיר הפתיחה היה, תחזיקו חזק, פחית קולה קרה.

המחיר הסופי, אגב, היה 14 פחיות קולה קרות. הבחורה שקנתה ממני את המסך אשכרה הגיעה אלי עם שקית מלאה בפחיות קרות :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים אפשר ליתרום למקומות שניזקקים להם, אני אישיתי הייתי יוצר קשר עם אגודת המקור ומתאם איסוף של הפריטים הנ"ל.

* למי שלא יודע, המקור- עמותה ישראלית לתוכנה חופשית ולקוד־מקור פתוח (ע"ר)", מפעילה פרויקט לקידום ילדים בתחום החינוך לטכנולוגיה וידיעת המחשב, המקנה גם ערכים של זכויות יוצרים, עבודת צוות, מחזור ושוויון הזדמנויות .

שי שריד, חבר בעמותה, מוביל את נושא הקמת כיתות מחשבים לילדים. שי, יחד עם מתנדבים נוספים בעמותה, עושים את הקסם והופכים מחשבים ישנים שאינם עוד בשימוש (ממחשבי PC עם מעבד 486 ומעלה) וציוד נוסף (מסכים, כרטיסי רשת, מקלדות, רמקולים וכד') לכיתות מחשבים פעילות ומזמינות לילדים ברחבי הארץ. עוד ניתן לקרוא כאן...

אתה המערכת שלך אני מאמין שיש איזה גן ילדים של נעמ"ת או וויצ"ו שישמחו לקבל את הפריט הזה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...