Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה קשור קיבלתי עצות של "תרופות סבתא" כמו לשפשף עם שום וענבים.

.

אלוהים ישמור אני מקווה שלא ישמת את זה, וזלין מספיק טוב

אירית

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רזי אל תהייה כל כך בטוח לגבי מפזר הקיפודים שחסמת , יש לו גם שם משתמש אחר

אירית

אז משה הוא כן קיפוד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מבין מה הולך פה, וזלין, תרופות סבתא, אנערף.

רק בית חולים יוציא את זה בצורה הטובה והנקיה ביותר.

במקרה שקרה לי ירדתי עם כל החברים משהו כמו 8-9 חברים , אז בזמנו שלא היה אוטו, עם האוטובוס הגענו לאילת ב5 וחצי בבוקר וישר הלכנו לטיילת לים עם נרגילה וכל זה, איך שאנחנו נכנסים חבר שלי צועק, מרים את הרגל מעל המים וחתיכות כמו מחטים שחורים תקועים לו בכף רגל, בלי לחשוב יותר מדי התחלתי לשלוף את מה שיכלתי שטפתי לו את זה קצת ואז 2 חברים הלכו איתו לבית חולים אחרי שעה הוא חזר עם משחה כולשהי אחרי שהוציאו לו את הקוצים וזהו הכל רגיל.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אירית יישמתי את זה :roll: לא כ"כ עזר אבל גם לא עשה נזק.

991 כנראה הוא דרך על קיפוד אחר אין מצב שהצלחת להוציא את הקוצים אם זה היה הקיפוד שאני דרכתי עליו.

מצטער על העיכוב עם התמונה היא תבוא....

פורסם
"יש הממליצים על הוצאת הקוץ, יש החושבים כי מים חמים מנטרלים וממיסים את הקוץ ולכן "אמבטיה" חמה לרגליים תביא להקלה."

אורגני, לא ארסי. יימס לבד!

+1. גם לאחי זה קרה. מים חמים וזה עובר. בדוק :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל לשבת מול המחשב ולרשום תגובות זה בסדר?! :lol: :lol: :lol:

שיהיה לך בתיאבון :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין מה כולם פה עם פטיש רגליים ומתים לראות את הכף רגל הפצועה שלו...........חפשו בגוגל,תמצאו בטח רגליים יותר סקסיות.

לגבי קיפודי ים באילת, מומלץ מאוד לדעת לאיזה חופים ניתן להכנס בלי לחשוש מקיפודים ולאיזה חופים ממש לא מומלץ להכנס בלי להצטייד באיזו מסכת צלילה או נעליים מגנות.

חוף הדקל ידוע כחוף שיש בו קיפודי ים,ולמען האמת אין בו גם מה לראות במים,כך שאני לא מבין למה אנשים בכלל הולכים אליו.

יש חופים מסויימים באילת שבדיוק בגלל הבעייה הזאת עברו "ניקוי" מקיפודי ים וסלעים שאנשים היו נפגעים מהם תמיד.

אגב,גם תמורת 10K שקל הייתי לוקח קיפוד ים לירח דבש,כל עוד נזהרים איתו,אין שום בעייה להחזיק אותו ביד (בדיוק כמו קיפוד יבשה),מה שכן,אל תנסו עכשיו להרים אותם ולשחק איתם,זה ייצור חי,תניחו לו.....

מה שכן,תשמח שלא "ניתקלת" עם איזה זהרון באילת,דג שנראה בערך כך:

350px-Pterois_volitans_Manado-e.jpg

זה כבר היה הרבה פחות סימפטי.......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה שכן,תשמח שלא "ניתקלת" עם איזה זהרון באילת,דג שנראה בערך כך:

350px-Pterois_volitans_Manado-e.jpg

זה כבר היה הרבה פחות סימפטי.......

שצללתי שם ראיתי כמה כאלה, אבל הם היו בעומק של 2-3 מטר.

ואם הייתי נוגע. מה הוא היה עושה לי?

פורסם

למה להבהיל? גם פציעה מדג הזהרון היא אינה פטאלית, והטיפול די זהה לטיפול בכל פציעה ימית (מדוזות, אלמוג אש) שמעורב בה ארס, דג הזהרון כמו קיפודי הים נמצאים במים רדודים בקרבת שוניות אלמוגים.

הטיפול הכי טוב והמיידי הוא שטיפה במי ים ושימוש בתמיסות נוספות בבית כמו חומץ, ספירט סליציל או כהל, כדורים לשיכוך כאבים וכמובן ביקורת, תהליך הריפוי הוא כמה ימים, אם מופיעים סימנים נוספים כמו חם או סחרחורת אז יש להגיע לרופא.

המניעה היא היא התשובה, קצת להתעניין לפני על סכנת הפציעות הימיות ודרך הטיפול בהן, לשחות רק במקומות מותרים, לא לנגוע ולא להוציא, לתת כבוד לבעלי החיים הימיים ולשמור על פינות החמד הללו למען כולנו.

היראה והזיכרון הדואב כמו שיש למושיקו הם המניעה הטובה ביותר.

אירית

• תוכן חדש...