Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא, אני טס עם חברה שלי לאיטליה :-D

מתוך כל החברות להשכרת רכבים, הגעתי למסקנה שהדילים של אופרן הם המשתלמים ביותר (אני מחפש את הרכב הכי זול, עם מינימום הוצאות מיותרות - רק שיסע ממקום למקום).

העניין הוא שראיתי כאן בפורום מספר המלצות להרחיב מקסימאלית את הביטוח לרכב, בכדי למנוע תשלומי השתתפות עצמית דרקוניים.

מבדיקה קצרה באתר ההזמנות של אופרן, מצויין שבאיטליה הביטוח הוא מלא וללא השתתפות עצמית, וכולל גם צד ג', גם נזק לרכב, וגם מצב של גניבה. להלן הציטוטים:

ביטוח cdwביטוח זה מכסה את שוכר הרכב מפני תביעה על נזק, אשר עלול להיגרם במהלך השכירות לרכב השכור, למעט השתתפות עצמית ראשונית החלה על שוכר הרכב.

באיטליה, הביטוח הוא מלא, כך שאין השתתפות עצמית עליה אחראי שוכר הרכב.

בנוסף, כולל ביטוח זה ביטוח משלים למקרה של פגיעה בצד ג', על פי המינימום הקבוע בחוק.

ביטוח זה תקף כל עוד תנאי חוזה השכירות לא הופרו. הביטוח בכל מקרה אינו מכסה נזקים למרכב תחתון, צמיגים, זגוגיות, ריפודים, נהיגה במצב שכרות או תחת השפעת סמים, נהיגה רשלנית והשארת מפתחות המכונית ללא השגחה.

pina_left_down.gifpina_left_up.gifpina_right_up.gifביטוח tpביטוח זה מכסה את שוכר הרכב במקרה של גניבת הרכב השכור או של חלקים ממנו, למעט השתתפות עצמית ראשונית החלה על שוכר הרכב.

באיטליה, הביטוח הוא מלא, כך שאין השתתפות עצמית עליה אחראי שוכר הרכב.

ביטוח זה תקף כל עוד תנאי חוזה השכירות לא הופרו.

pina_left_down.gifpina_right_down.gif

לאור הכתוב בשני ציטוטים אלו - האם יש צורך לדרוש ביטוח נוסף כלשהו? או שזה מכסה את כל הפינות הדרושות בשביל למנוע כאב ראש רציני במקרה של בעיה?

השאלה אם תחת תנאים אלו, הם יכולים לבוא אלי בטענות אם למשל מתגלה שריטה חדשה בדש בורד, או לחלופין שריטה על הפח? או דברים כאלה בסגנון?

אה, ועוד דבר: לפי החוזה של החברה, יש צורך ברשיון בינ"ל, אך באתר של משרד הרישוי מצויין בבירור כי באיטליה אין צורך ברשיון בין-לאומי... אז מי מהשניים קובע? והאם יש טעם להתווכח איתם בנושא? או לוותר מראש וללכת לממסי להוציא רשיון בינלאומי? (וכמה זמן זה עלול לקחת?)

עריכה: עוד שלוש מרכיבים חשובים, GPS ורכבי דיזל, ושוברי הנחה:

GPS - באתר אין פירוט לגבי השכרת מכשיר GPS, ומכיוון שמדובר במכוניות בקלאס הכי נמוך, אין כמעט סיכוי שיהיה בהן GPS מובנה. האם מישהו השכיר מאופרן ערכת GPS ויודע כמה היא אמורה לעלות?

דיזל - לא מצאתי מקום באתר שמציין בקשה לרכב דיזל - שוב פעם פרטים יתקבלו בברכה לגבי איך לבקש דיזל.

שוברי הנחה - האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להשיג מספר לשובר הנחה שכזה? (במעמד ההזמנה יש אפשרות לרשום מספר שובר).

תודה מראש על העזרה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בשביל 29 שקלים וכמה דקות המתנה בדואר, לא הייתי מתלבט ולא הייתי מסתכן.

http://web01.postil.com/postshirut.nsf/misparid/886?opendocument

לא צריך לנסוע עד מ.מ.ס.י כשיש לך 26 יחידות דואר שונות שמנפיקות במקום רשיון בינלאומי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...