Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה,

אני כלל לא מסכים איתך, ואתה גם טועה בעניין הזה.

האודיסון LRX4.300 והנאקאמיצ'י PA2004, והאופוס שכולם יצאו הם עלו באיזור ה4000 ש"ח.

היום שמדובר על ליינים קודמים, אתה יכול להנות ממגברים מעולים ברמה מאוד גבוהה ביחס למחירים מאוד נוחים.

פייל,לאנזאר,פיראמיד,קאדנס וכו', הם מגברים פשוטים, שיעשו את העבודה וגם יתנו תמורה למחיר כי הם פשוט לא יקרים, בפועל אני לא הייתי ממליץ על המגברים הללו כלל, מכיוון שהם רק מקור לשדרוג עתידי ולהוצאה נוספת של כסף, עדיף להוציא סכום יחיסת גבוה על מגבר שלא מחליפים כל יום מאשר כמה סכומים קטנים כל פעם בשדרוג כזה או אחר, בסוף זה יצא יותר יקר.

under construction..

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר אם אתה הולך על בי אמפינג אתה תצטרך מגבר אחד חזק מאוד לוופרים (גם לשיפור עתידי)

ועוצמה יחסית נמוכה לטוויטרים (אצלי כמו ששמעת אותם הם על 40 RMS בגיין סגור לחלוטין והנמכה של -3 בHU)

או שאתה יכול ללכת על הליין של 2 ערוצים של הLRX יש של 125 לערוץ ואחד של 150 לערוץ בחיבור פאסיבי

כמו שאמרתי לך במפגש תחפש מגבר שיש בו שני ערוצים חלשים ושניים גדולים או תלך על 2 מגברים

פורסם

אלה ההמלצות שאני קיבלתי בזמנו באותה שאלה בדיוק.

אטון ה EC500.4

2x 75W + 2 x 145W @ 4 Ohm

או JL450/4

• Channels 1&2: stereo mode: 150 W RMS x 2 @ 1.5 ohm - 4 ohm (11 - 14.5V)
  • Channels 3&4: stereo mode: 75 W RMS x 2 @ 1.5 ohm - 4 ohm (11 - 14.5V)

גם אופציות לא רעות בכלל לדעתי.

• פורסם
    תומר אם אתה הולך על בי אמפינג אתה תצטרך מגבר אחד חזק מאוד לוופרים (גם לשיפור עתידי)

ועוצמה יחסית נמוכה לטוויטרים (אצלי כמו ששמעת אותם הם על 40 RMS בגיין סגור לחלוטין והנמכה של -3 בHU)

או שאתה יכול ללכת על הליין של 2 ערוצים של הLRX יש של 125 לערוץ ואחד של 150 לערוץ בחיבור פאסיבי

כמו שאמרתי לך במפגש תחפש מגבר שיש בו שני ערוצים חלשים ושניים גדולים או תלך על 2 מגברים

אבנר יקירי ,

מצאתי מגבר עם שני ערוצים כאלה ושניים כאלה - של אודיסון - שחיטה לפרצוף !

מה זה המחירים הלא הגיוניים האלה - מוציא את החשק , דוגרי .

כולה רציתי קצת איכות וכאלה - אשכרה מענישים אותנו פה בארץ .

GTI - אם ה300/4 עולה איזה 3K אז תחשוב כמה יעלה ה450 , לא ברור לי הסרט הזה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איזה בלאגן....

תומר ידידי - אני מבין לליבך, גם אני מחכה ומפטנז כבר על שידרוג ההגברה שלי למשהו הרבה יותר רציני (למרות שנכון לעכשיו, כמוך, לא ממש רע לי עם מש שיש לי - אבל עדיין...אנחנו רוצים משהו יותר טוב!) - ומה הבעיה? שבמחירים שיש בארץ למגברים שנמצאים ברמה הממש גבוהה צריך להוציא המון(!!) כסף...

אני כבר השלמתי עם הגזרה הנוראה הזו כאשר התחלתי לחפש אלטרנטיבות למונו בלוק שיש לשנינו (ההיפוניקס) והבנתי שלקנות בארץ מגבר ברמה גבוהה זה כמעט לא הגיוני.

מה הפתרון שלי? לא תיהיה לי ברירה אלה לחכות עם השידרוג הספציפי הזה של ההגברה עד לנסיעה לחו"ל שלי או של אחד מהסובבים אותי...כי מספיק רק 3 דקות של שיטוט באתרי הקניות של ארה"ב לדוגמא ולראות את המחירים המצחיקים של המגברים הכי נחשקים בשביל להתחיל להזיע מעצבים.

עצה שלי? אם אתה לחוץ על שדרוג המגבר כאן ועכשיו - תאילץ להיפרד מערימה לא קטנה של מזומנים...

אם יש לך את הסבלנות - חכה עד שתיפול עליך ההזדמנות של איזה קניה בחו"ל ותאמין לי שזה ישתלם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מאזדה 3- אתה די צודק במה שאתה אומר, אבל אם דבר אחד אני לא מסכים איתך.

אם אני אקנה מגבר ברמה כזו גבוהה ואבזבז עליו כ"כ הרבה כסף, אני לא ארצה שהוא יגיע ללא אחריות, קניית מגבר מחו"ל ועוד בתקציב כזה הוא ריסק לא קטן.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

שיקול מאוד נכון - ואתה צודק במה שאתה אומר...אבל בוא נגיד שמגבר הוא מסוג הרכיבים שאני, באופן אישי, הייתי לוקח איתו את "הסיכון" הזה...

עם HU לדוגמא לא הייתי מסתכן בקנייה בחו"ל בגלל שאין לו אחריות - נראה לי שזהו רכיב הרבה יותר מורכב ועדין מאשר מגבר.

הפער במחירים בין מה שקורה בארץ לבין חו"ל הוא כזה משמעותי שהסיכון של איבוד האחריות נראה פתאום זניח - מה גם שאם כבר אתה הולך על האופציה הזו אתה מן הסתם תביא מגבר באנינות טעם...כלומר, משהו מבית מאוד מאוד טוב ומאוד איכותי ואמין - ככה ששוב הסיכון של איבוד האחריות נראה מאוד שולי לעומת הרווח שעשית.

זה "האני מאמין שלי" לגבי כל מה שקשור להגברה ברמה גבוהה במציאות של מדינת ישראל היום. אני כבר המון זמן מפנטז על אחד ה- SLASH ים של JL שיהיו אצלי בבגאז' ואין שום סיכוי בעולם(!!!) שאני יממן לרדיו מילאנו עוד איזה חופשה שנתית למנכ"ל שלהם בקאריביים עם הרווח שהוא יעשה ממני במכירה של אחד כזה בארץ. וזה סתם הייתה דוגמא - לא חסרים מגברים טובים אחרים שהמחירים שלהם יכולים להצדיק הנפקה שלהם בבורסה...

בשבילי, שדרוג בהגברה אצלי ברכב יבוא רק מחו"ל.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
    יהודה,

אני כלל לא מסכים איתך, ואתה גם טועה בעניין הזה.

האודיסון LRX4.300 והנאקאמיצ'י PA2004, והאופוס שכולם יצאו הם עלו באיזור ה4000 ש"ח.

היום שמדובר על ליינים קודמים, אתה יכול להנות ממגברים מעולים ברמה מאוד גבוהה ביחס למחירים מאוד נוחים.אני חושש שיש ביננו אי הסכמה על הנושא

פייל,לאנזאר,פיראמיד,קאדנס וכו', הם מגברים פשוטים, שיעשו את העבודה וגם יתנו תמורה למחיר כי הם פשוט לא יקרים, בפועל אני לא הייתי ממליץ על המגברים הללו כלל,לא נכון לדעתי מכיוון שהם רק מקור לשדרוג עתידי ולהוצאה נוספת של כסף, עדיף להוציא סכום יחיסת גבוה על מגבר שלא מחליפים כל יום מאשר כמה סכומים קטנים כל פעם בשדרוג כזה או אחר, בסוף זה יצא יותר יקר.

אני מודע לעובדה שרוב חברי הפורום לא שומעים מוסיקה קלאסית ולא שמעו מימהם , אך אני חייב לומר משהו ואת היכולת הזו תוכלו להרגיש רק במוסיקה קלאסית . ועכשיו הסבר :

במוסיקה יש רגעים רועשים ורגעים שקטים , ההבדלים בינהם יכולים להיות 2-3DB הפרש ויכולים להגיע גם (במיוחד במוסיקה קלאסית) ל20-30DB . כשאנו מדברים על 15DB אנו מדברים שעל המגבר לתת פי 32 עוצמה מרגע שקט . כלומר אם המגבר נתן 10W הוא חייב עכשיו לתת 320W . הקפיצה הזו אינה טרוויאלית גם במגברים ביתיים , שנהנים משתי יתרוננות מהותיים ,

1 - רצפת רעש נמוכה יותר של רכיבי המערכת והן של הסביבה שבה שומעים את המוסיקה , דבר שאומר שהדרישה בקטעים השקטים היא מאוד קטנטנה , ואז הגבוהים דורשים פחות (אם זה 1' בשקט אז אתה צריך 32W בקטע הרועש )

2 - קבלת זרם חזק מאוד (גם אם הוא חילופין) וכמעט ללא שינויי זרם , דהיינו יציב . (מה שלא טריוויאלי במערכת לרכב )

מגבר (גם אם הוא לא משמש למוסיקה קלאסית) , אמור להיות שקוף למוסיקה ,כלומר לא משנה מה המוסיקה שאני רוצה לשמוע הוא חייב לספק הגברה , מתאימה לדרישות .

אז אני לא אכנס כרגע לפורמאטים של קלאס A וכאלו , אבל בקלאס A/B היכולת לעשות את זה קשורה מאוד לאיכות המגבר (כי זה למעשה שכשבאה דרישה אתה צריך שמעגל היציאה יגביר בפתאומיות את ההספק המועבר בו ).

ולכן בהתבסס על הנתונים שיצרני המגברים נותנים , ובהתבסס מה שאני יודע על היצרנים ועל תפיסת העולם והמוניטין שלהם , אני חייב לומר שאין ברכב מגברי ביניים ששוים את הכסף . וכול הפייס ואלו שאמרתם הם מגברי ביניים .

יש מגברים מועטים שיכולים להתמודד עם דרשות של מערכת דינאמית והם עולים הון , ואלו מגברי ארק אודיו /חלק מזאפקו , ועוד כמה . רוב מגברי הבניים דורשים כסף בלי לתת תמורה אמיתית יותר טובה מהמגברים הזולים שאתה קבעת שהם מקור לשידרוגים .

ולכן אני הייתי קונה מגבר פשוט וטוב מביית טוב , עם מה שיותר עוצמה , או שהייתי הולך על מגברי היי אנד אמיתיים (ומצטער אבל DLS ואודיסון אינן נחשבות ככאלו בעיני ).

כול אחד יכול לחשוב כרצונו , אך אני חושב שכך הם הדברים , וזה בזבוז עקר של כסף לקנות מגברי ביניים .

וכרגע אתם יכולים לתפוס תור לצליבה הגדולה של דברי:lol:

בברכה יהודה

פורסם

אני ראשון ? יופי .

יודה אתה מדבר לא נכון (שלא נאמר שטויות)

אני לא יכנס לכל הוויכוח אבל אם אתה מעוניין - בא ניקח שתי מגברים ממינים שונים שכמו שאתה אומר מגבר ביינים ואני אומר מגבר זבל

אתה חושב שהם אותו דבר ?

אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל להשוות בין DLS A4 לפייל PDA4400 ?

בין RS4 ללאנזר HTG ?

בין APLINE PDX ל איזה משהו של פירמיד ?

שאני ימשיך ?

קיצר אני כבר לא יודע מה אתה מדבר ובאמת זה כבר נהייה שטויות

שאלה לי אלייך איך תראה המערכת שלך ?

אני מקווה לפחות שתחזיק משהו כמו שאתה ממשיך להמליץ ללא הרף :|

פורסם

טוב אז אם תצליח להשיג , את האופוס תקח אותו , כמובן במחיר הזה.

הRS הוא מגבר קלאס AB .

האופוס הנ"ל הוא קלאס X !!!

ולא קלאס T.

אם כבר אתה רוצה מגבר מעולה וטוב אתה יכול ללכת על Phase linear pb6 .

אני יודע שיש עוד כמה כאלו בארץ למכירה.

זה מגבר יותר שקט והרבה הרבה יותר חם מהRS והאופוס.

הוא פחות חזק אבל מהשוואה בין המגברים הוא יותר נעים לאוזן ולכל סוגי המוזיקה.

הוא 6X65 או 3X200 . כל קונפיגורציה שתרצה בערך אפשר, יש לו את כל ההי פאס ולו פאס.

הוא מושלם להגברה אקטיבית.

קישור:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Phase_Linear_PB_Four/

אותו הדבר רק 6 ערוצים.

פורסם

יהודה , אני דווקא לא מסכים עם רוב הדברים.

לא בקטע של לצלוב אבל בגלל שאני מכיר טוב את מה שמדובר עליו.

רוב מגברי הבניים כפי שאתה קורא להם, אם אגן לא ברי השוואה מול מגברים יקרים כארק-אודיו וכו'(שאגב לא כולם ממש יקרים, תלוי בסדרות המדוברות).

אבל, השוואה שלהם ביחס למגברים פשוטים ובינוניים היא לא נכונה, מדובר על מגברים עם ספקים הרבה יותר רציניים, עם רכיבים מעולים כמו סאנקן,בניק,בר-ברון וכו'.

לדוגמא האופוס והRS4 ששניהם מגברים בינוניים אך טובים וחזקים עובדים עם קבלים של סאנקן, ודרגות סופיות של סאנקן, כפי שנמצאים במגברי היי-אנד כמו הטזיז של אודיסון וכו'.

אף אחד לא אמר שDLS היא חברת היי-אנד, היא גם לא בהכרך מתיימרת להיות כזו, לא במוצרים ולא בתמחור שלהם.

לא כל מגבר חייב להיות מינימום CELESTRA כדי להיות טוב ואם לא הוא אז איזה פיראמיד או חברה בינונית אחרת.

לא נכון וזה לא בר השוואה.

שאתה קונה מגברי ביניים כפי שקראת להם, אתה מקבל נתונים אחרים לגמריי: אם זה דאמפינג פאקטור גבוה בהרבה, SNR גבוה, נצילות של מגבר טובה יותר, זמני תגובה של הספק טובים יותר,קדם מגבר שקט יותר, דרגות סופיות מאוזנות יותר וכמובן הספקים אמיתיים יותר וזמינים יותר.

הזאת שנקראת מגברי ביניים: פיזור חום טוב יותר של המגבר, קרוס איכותי ומפורט יותר ,ישנם מגברים שמגיעים עם קרוס בעל אופציה לבאנד פאס וחלק מהם אפילו בעלי רכיבים של בר-ברון, וירידה לרזולוציות נמוכות יותר.

לאודיסון לדוגמא אפשר להוסיף כל מיני מודולים כמו קרוס אקטיבי, אקולייזר וכו'., מה שלא ניתן למצוא כמעט באף חברה.

כמוכן אתה מקבל מגברים שיודעים לעבוד עם סיגנאלים חזקים של 8-13V ולא רק עד 5 כמו רוב המגברים הבינוניים ועוד הרבה תכונות נוספות.

מלבד הסאונד ואופי הצליל, כל אותם גורמים שציינתי הינם שווים את המחיר שעבורו אתה משלם, על רוב מגברי ההיי-אנד האמיתיים אתה משלם בעיקר על השם,היוקרה והפלצנות שלהגיד :"יש לי XYZ ברכב".

לא כל הנוצץ זהב, ישנם מגברים טובים ומתוכננים נכון בסכומים של עד 3500 ש"ח שיתנו לך הרבה יותר מכל אותם "מנגברי חלומות" באלפי דולרים.

under construction..

פורסם

אני חייב לומר שקצת הלכתי לאיבוד .

מכל הויכוחים לא הבנתי מה מומלץ לי לעשות ? :shock:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טוב דבר אחד בטוח הפחתי רוח חיים בתרד' הזה :lol: עכשיו יהיו צליבות כמו שצריך

אני ראשון ? יופי .

יודה אתה מדבר לא נכון (שלא נאמר שטויות)

אני לא יכנס לכל הוויכוח אבל אם אתה מעוניין - בא ניקח שתי מגברים ממינים שונים שכמו שאתה אומר מגבר ביינים ואני אומר מגבר זבל

אתה חושב שהם אותו דבר ?

אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל להשוות בין DLS A4 לפייל PDA4400 ? אם אתה לא מסוגל להשוות למה לקנות את הDLS ?

בין RS4 ללאנזר HTG ? לא. הבעיה היחידה היא שאני מבטיח לך שאם תשמע מוסיקה דורשת (כמו קלאסית) , ההבדל אם יהיה יהיה כזה קטן שזה לא שווה את הכסף

בין APLINE PDX ל איזה משהו של פירמיד ?

שאני ימשיך ?

קיצר אני כבר לא יודע מה אתה מדבר ובאמת זה כבר נהייה שטויות

שאלה לי אלייך איך תראה המערכת שלך ?

אני מקווה לפחות שתחזיק משהו כמו שאתה ממשיך להמליץ ללא הרף :|

מה שאני ממליץ לאנשים זה מה שהייתי קונה אם הייתי הולך על מערכת של עד 7000-8000 ש"ח ואולי גם יותר . ועכשיו נעבור לניר ובהסברים שלי אולי תוכל להבין למה אני חושב מה שאני חושב

יהודה , אני דווקא לא מסכים עם רוב הדברים.

לא בקטע של לצלוב אבל בגלל שאני מכיר טוב את מה שמדובר עליו.

רוב מגברי הבניים כפי שאתה קורא להם, אם אגן לא ברי השוואה מול מגברים יקרים כארק-אודיו וכו'(שאגב לא כולם ממש יקרים, תלוי בסדרות המדוברות).אמת ויציב , אבל גם אתה חייב להסכים איתי שאלו מגברים שיתנו באמת המון כוח ונקי ומהיר ,מה שאנני יכול לומר על המגברים שאתם כתבתם עליהם

אבל, השוואה שלהם ביחס למגברים פשוטים ובינוניים היא לא נכונה, מדובר על מגברים עם ספקים הרבה יותר רציניים, עם רכיבים מעולים כמו סאנקן,בניק,בר-ברון וכו'. אני מבטיח לך שכבר ראיתי מגברים שהשתמשו ברכיבים הכי מעולים והיו זבל יקר מאוד , ואם אתה רוצה לך ותקח את מה שאמר גורדון מגנסיס (ראיתי את זה בתרד' מסויים שבו הוא הגיב על ביקורת על מוצר שלו אאל"ט ), שלשים רכבים טובים לא אומר שתבנה מגבר טוב , זה אומר שתבנה מגבר יקר ותוכל לעשות PR שיש לך מגבר מעולה . אם אני לוקח את הפייז למשל , אז אני מצטער להודיע אבל אם היה לך נסיון בקריאת נתוני מגברים , היית רואה שאי אפשר להאמין שהוא יוכל לעמוד בפני מגבר במחיר זהה של ארק .

לדוגמא האופוס והRS4 ששניהם מגברים בינוניים אך טובים וחזקים עובדים עם קבלים של סאנקן, ודרגות סופיות של סאנקן, כפי שנמצאים במגברי היי-אנד כמו הטזיז של אודיסון וכו'.שוב זה לא יהפוך אותם למגברי היי אנד ואת התזיס גם לא , התזיס הוא נסיון של אודיסון להראות שהם יכולים , וכול מה שהם הראו זה איך ליצור מוצר עם מחיר שערורייתי שלדעתי ישמע הרבה פחות טוב ממגבר דואל מונו של גנסיס שעולה אולי מאית המחיר

אף אחד לא אמר שDLS היא חברת היי-אנד, היא גם לא בהכרך מתיימרת להיות כזו, לא במוצרים ולא בתמחור שלהם.

לא כל מגבר חייב להיות מינימום CELESTRA כדי להיות טוב ואם לא הוא אז איזה פיראמיד או חברה בינונית אחרת.

לא נכון וזה לא בר השוואה.גם אני לא חושב כך , אלא כול מגבר לגופו . אבל מה נעשה שחברות שיכולות לבנות מגברים טובים לרכב הן מעטות מאוד . כי זה ממש לא טריוויאלי לעשות מגבר טוב לרכב

שאתה קונה מגברי ביניים כפי שקראת להם, אתה מקבל נתונים אחרים לגמריי: אם זה דאמפינג פאקטור גבוה בהרבה, SNR גבוה, נצילות של מגבר טובה יותר, זמני תגובה של הספק טובים יותר,קדם מגבר שקט יותר, דרגות סופיות מאוזנות יותר וכמובן הספקים אמיתיים יותר וזמינים יותר.מסכים בהחלט , אבל אני כבר משלם פי 2 או פי 3 ממגבר פשוט , ותוספת התועלת הסונית שאקבל היא כ"כ קטנה שהיא אינה מצדיקה את זה

הזאת שנקראת מגברי ביניים: פיזור חום טוב יותר של המגבר, קרוס איכותי ומפורט יותר ,ישנם מגברים שמגיעים עם קרוס בעל אופציה לבאנד פאס וחלק מהם אפילו בעלי רכיבים של בר-ברון, וירידה לרזולוציות נמוכות יותר.

לאודיסון לדוגמא אפשר להוסיף כל מיני מודולים כמו קרוס אקטיבי, אקולייזר וכו'., מה שלא ניתן למצוא כמעט באף חברה.

כמוכן אתה מקבל מגברים שיודעים לעבוד עם סיגנאלים חזקים של 8-13V ולא רק עד 5 כמו רוב המגברים הבינוניים ועוד הרבה תכונות נוספות. אין בעיה אם אתה צריך את המודולים הזה וזה מהווה פתרון בשבילך אזי כול הוויכוח כאן הוא חסר ערך . אני לא מדבר על פתרונות יחודיים

מלבד הסאונד ואופי הצליל, כל אותם גורמים שציינתי הינם שווים את המחיר שעבורו אתה משלם, על רוב מגברי ההיי-אנד האמיתיים אתה משלם בעיקר על השם,היוקרה והפלצנות שלהגיד :"יש לי XYZ ברכב".לא נכון

לא כל הנוצץ זהב, ישנם מגברים טובים ומתוכננים נכון בסכומים של עד 3500 ש"ח שיתנו לך הרבה יותר מכל אותם "מנגברי חלומות" באלפי דולרים.

ניר אני בעולם ההי אנד בייתי כבר המון שנים . ותאמין לי שאני מזהה פלצנות ממרחק של קילומטרים . יש חתימה של מישהון באזה פורום שאומרת בתרגום חופשי ,שאם יש לך כסף לקנות את הציוד הכי טוב זה עדיין לא הופך אותך לאודיופיל . ואם אני אמשיך את זה , אז אודיופיל הוא אחד שיודע שכסף הוא משאב מוגבל ואם הוא רוצה להשיג את המיטב מהמערכת שלו , הוא חייב לדעת היכן להוציא את הכסף ועל מה כדי שהתוצאה הסופית תהיה יותר מסכום החלקים . אין לי שום בושה לשים מגבר PRE שעולה 20K עם מגבר POWER שנחשב עלוב שעולה 4.5K . העניין הוא ששמעתי את הסטאפ לעומת סטאפים שעלו הרבה יותר , ועם שמות הרבה יותר טובים , ולי בקונסטלציה היא לא היה שווה להוציא יותר על POWER . אז תאמין לי שאני יודע מה זהב ומה לא , אבל יותר חשוב אני יודע היכן לחפש זהב אמיתי והיכן אני מקבל זהב מזוייף .

ובמערכת לרכב על מערכות ברמות האלו להוציא סכומים כאלו על פייז ו/או אדיסון זה פשוט לבזבז משאבים שהיו יכולים להיות מנוצלים יותר טוב במקום אחר בשרשרת

ואני מאוד מקווה שכבר הצלחתי להסביר את עצמי היטב , כי אני פשוט לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב

בברכה יהודה

פורסם

אז נראה לי שכל אותן חברות שמייצרות מגברי ביניים כמו שאתה מתאר , צריכות (מזה צריכות חייבות!) להפסיק את הייצור שלהם ?

טוב אני את שלי כבר סיימתי פה לפחות .

לפותח השרשור בהצלחה ברכישה ושלא תתאכזב

פורסם

ניר אני בעולם ההי אנד בייתי כבר המון שנים . ותאמין לי שאני מזהה פלצנות ממרחק של קילומטרים . יש חתימה של מישהון באזה פורום שאומרת בתרגום חופשי ,שאם יש לך כסף לקנות את הציוד הכי טוב זה עדיין לא הופך אותך לאודיופיל . ואם אני אמשיך את זה , אז אודיופיל הוא אחד שיודע שכסף הוא משאב מוגבל ואם הוא רוצה להשיג את המיטב מהמערכת שלו , הוא חייב לדעת היכן להוציא את הכסף ועל מה כדי שהתוצאה הסופית תהיה יותר מסכום החלקים . אין לי שום בושה לשים מגבר PRE שעולה 20K עם מגבר POWER שנחשב עלוב שעולה 4.5K . העניין הוא ששמעתי את הסטאפ לעומת סטאפים שעלו הרבה יותר , ועם שמות הרבה יותר טובים , ולי בקונסטלציה היא לא היה שווה להוציא יותר על POWER . אז תאמין לי שאני יודע מה זהב ומה לא , אבל יותר חשוב אני יודע היכן לחפש זהב אמיתי והיכן אני מקבל זהב מזוייף .

ובמערכת לרכב על מערכות ברמות האלו להוציא סכומים כאלו על פייז ו/או אדיסון זה פשוט לבזבז משאבים שהיו יכולים להיות מנוצלים יותר טוב במקום אחר בשרשרת

ואני מאוד מקווה שכבר הצלחתי להסביר את עצמי היטב , כי אני פשוט לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב

מצטער יהודה, זה לא שאני לא מבין אותך, אני פשוט לא יכול להסכים עם הדברים שאתה כותב.

אני בטוח ומשוכנע שלא שמעת פשוט מערכות טובות ברכבים.

זה הכל, עם הכל הכבוד שיש לי לכל החברות המדוברות, דווקא בניגוד לאודיו לבית וקטגוריית ההיי-אנד הביתית שהיא דורשת השקעות של מאות אלפי שקלים.

ברכב, בהשקעות נמוכות בהרבה אפשר להגיע לתוצאות מדהימות.

מגבר דואל מונו כמו הג'נסיס שיעלה לך, נניח 1200 דולר חדש, עדיין לבית מגבר דומה כזה לזה יעלה לך מינימום 12000 דולר ויותר כמו הMBL דואל מונו לדוגמא.

תיקח את הסטים הכי יקרים לרכב אם זה האוטופיה בריליום,ריינבאו רפרנס,ג'נסיס אבסולוט או דומיו כמו הF1 סטאטוס והXETEC פרסטיג' או בראקס הגראפיק פרו והמטריקס, יעלו לך אולי 2500 דולר הכי יקרים מבניהם, לבית? פי עשרה ויותר מינימום! כדי להגיע אולי קרוס לTOP OF THE LINE מה שנקרא.

תיקח מכשיר ראש כמו הDENON-Z1 או הHX-D2, נאקאמיצ'י 700II או אקילפס 55090 מקינטוש 406X או M וכו', יעלה לך מקסימום 1200 דולר.

לבית, נגן HD של החברות המובילות בהי-אנד יעלה לך כ40000 ש"ח ויותר.

כבר ראיתי נגני SACD של מקינטוש שעולים מעל 100K ש"ח.

היי-אנד לרכב הוא פשוט זול יותר, ואתה מקבל תמורה מלאה לכספך.

לאנזר,פייל בליטז ,פיראמיד,לאגאסי או כל חברות הבת הללו הם לא יותר מאשר רמתו של המגברי פרוסאונד לבית, כן זה יעבוד, זה יגביר וזה ישמיע מוזיקה.

האם זה איכותי?- לא!, האם זה כדאי ?- לא!.

בתור אחד שמבין אני לא מצליח להבין איך אתה ממליץ על כל אותם מגברים שאתה מדבר עליהם, צר לי.

under construction..

• תוכן חדש...