Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זאת לא ההשואה הכי נכונה, אבל בכל זאת אני מעוניין לשמוע את דעתם על שתי המכוניות הנ"ל

חשובה לי הנוחות (נוחות יחסית, כי כרגע אני נוהג על האצ'בק טורבו שנת 93, עם קוני, אייבך, ובוקסות פוליאוריטן) עד כמה הקופרה לא נוחה? אם אפשר דוגמאות מול מכוניות עממיות...

איכות חומרים פנימית - בקטע הזה אני ממש לא מתחבר לאירופאיות, כמה סיאטים שישבתי בהם הפלסטיק הרגיש זול

כוח - כמובן שלקופרה יתרון עצום

מראה - אני אוהב יותר את הסיוויק, למרות שחוץ מזה שהאיביזה קצת גבוהה, היא גם נראה טוב (שונא כשהמרווח למעלה בין הגלגל לכנף יותר גדול מהמרחק בצדדים)

2 המכוניות מליסינג, אגב

קופרה קבוצה 4, סיוויק קבוצה 5

הבדל של 600-700 שקל בברוטו לטובת האיביזה

(אופס... טעיתי בפורום ואני לא יכול למחוק, מנהלים אם אפשר להעביר לפורום ייעוץ)

Scooby WRX

פורסם

הקופרה היא מכונית ספורטיבית והיא לא נוחה. הסיוויק לא ספורטיבית (כי אתה לא מדבר על ה-TYPE R) והיא יותר נוחה. היא גם גדולה ומרווחת יותר, וכאמור חלשה יותר. מבחינה ספורטיבית בהשוואה הזאת הקופרה לוקחת, כמובן. משאר הבחינות אני מניח שהסיוויק תהיה עדיפה (גם אם לא באופן מוחץ). לכן אתה בעצם צריך להחליט אם אתה רוצה מכונית ספורטיבית או לא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הי,

לגבי איכות הרכבה בקופרה שהיא דומה ב99% לזאת בFR- אני יכול להגיד לך לאחר כשנה וחצי על הרכב כי היא טובה וגם החומרים משדרים ביטחון.

לגבי נוחות- הייתי מציע לך לערוך נסיעת מבחן בקופרה, כי או שתתאהב או שממש לא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אני אוהב לקבל תמורה לכסף שאני עובד בשבילו.

הסיוויק פשוט יקרה באופן מגוחך (אפילו VW מתביישים), היא לא נותנת שום דבר שיפצה על המחיר (מראה בלבד, גרוטסקי).

מבחינתי, האיביזה.

בסכום של הסיוויק, אתה יכול לקבל אפילו לאון TFSI, עם קצת מאמץ.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

סיאט, לטעמי, הם הכבשה השחורה של VAG בכל הקשור לתאי נוסעים. הם מצליחים לקחת את הנוסחה שעובדת בכל יתר הדגמים ולהפוך אותה לפלסטיקית וזולה.

אם יש לך אפשרות לקחת סקודה אוקטביה RS, באותו מחיר בדיוק של הסיוויק, אתה לא תצטער, לדעתי.

היא עושה לשתיים האחרות בית ספר - בכל תחום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקטביה RS ולאון טורבו משמעותית יותר יקרות (הן גדולות מדי גם בממדים הפיזיים, אני מעדיף רכב שנראה קומפקטי)

עד כמה הקופרה לא נוחה? אפשר להשוות את זה לקליאו ספורט נגיד?

Scooby WRX

פורסם

ההונדה סיוויק האצ'בק עולה בערך 182K או 189K, תלוי בגרסה. האוקטביה RS עולה 189K, וכאמור, עדיפה בכל.

הליאון אכן יקרה יותר, פשוט כי מביאים אותה כרגע, להבנתי, רק עם DSG. עולה 210K.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ההונדה עולה 173 (ברמת גימור Comfort)

הרעיון של הליסינג הוא להרגע קצת עם השריטה של השיפורים... מהבחינה הכספית

כמובן שמאזדה 3 אין מצב, כי זה יהיה פשוט סיוט בשבילי. אז בגלל זה אני מחפש משהו שנותן קצת יותר

הסיוויק היא הגבול העליון מבחינה כספית (גם ככה זה הולך לטחון לי את המשכורת)

אני אנסה לראות איך אני מארגן נסיעת מבחן על הקופרה (נהג צעיר)

אם היא לא תרגיש מתפקרת על כבישים משובשים, זאת כנראה תהיה הבחירה

Scooby WRX

פורסם

גם אם כן, מחיר הקופרה + כל התוספות האפשריות לא יעבור את ה145K, משאיר לך 25K עודף...רק תחשוב על האופציות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למה לא B4 2.0R ידנית? זה נשמע אידיאלי.

היא אפילו קבוצה 4.

פורסם

דווקא הTSI לא הייתה נכנסת לרשימה שלי. היא קומפקטית נעימה וטובה, אין ספק, אבל חסרת כל יומרה דינמית.

פורסם

בניגוד לסיוויק שיש לה יומרה? כלשהי?

ממה שאני ביררתי.

ליאון TFSI עולה 180.

FR/TDI עולות 200.

אם באמת מה שמפריע לך באיביזה זאת הנוחות, תקנה אותה ותחליף בולמים, עדיין יהיה לך עודף של מעל 20K.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...