Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי תיבה 25 ליטר פתוחה חור 12 אינץ'. זה ממש מתאים לי שהיא קטנה ככה לא תתפוס לי מקום בבאגז'.

מחפש להתאים לה סאב מדויק . המגבר שיגביר אותו זה MAGNAT THE ROCK 800 בגישור שתי יציאות.

נותן אני חושב 280 אר אמ אס.

אולי אני אאטום את התיבה?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שכח מזה, סאב שיהיה בתיבה פתוחה של 25 ליטר יהיה מאוד "פיקי" ולא מנצל את מלוא הפוטנציאל של הסאב.

יהיה מכוון מאוד גבוה .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יותר חכם יהיה לעשות התאמה לתיבה, ולא ההיפך.

תבחר סאב שיתאים לך ורק אז תבחר תיבה שתתאים ובמקסימום ניתן לבנות כזאת שתתאים מבחינת נפח ותכנס ברכב בלי בעיה

סאב בתיבה אטומה וקטנה הוא לדוגמא הקיקר C12 סאב איכותי ויכול להכנס לתיבה קטנה לא זוכר בידיוק כמה אבל לא יותר בהרבה מהתיבה שיש לך. אבל אטומה

בתקציב הזה יש לך את הקיקר+תיבה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם תוספת 50 ש"ח על התקציב שלך תוכל לקנות את הP2 של רוקפורד-מומלץ!

אם אני זוכר נכון,תיבה של 25 ליטר היא לא המומלצת של רוקפורד,אבל היא תתאים פחות או יותר .

פורסם

שלומי התיבה לא תתאים לP2 מאחר ואני משאר שנפח התיבה הוא 25 ליטר ברוטו , זאת אומרת פחות 2-3 ליטר של סאב מה שנותן 0.75CF

הסאב שלדעתי יעבוד טוב בנפח כזה - בתנאי שהיא תהפןך להיות אטומה - ID12 .

P2 ממולץ בין 35 - 50ליטר

פורסם
שלומי התיבה לא תתאים לP2 מאחר ואני משאר שנפח התיבה הוא 25 ליטר ברוטו , זאת אומרת פחות 2-3 ליטר של סאב מה שנותן 0.75CF

הסאב שלדעתי יעבוד טוב בנפח כזה - בתנאי שהיא תהפןך להיות אטומה - ID12 .

P2 ממולץ בין 35 - 50ליטר

אז טעות שלי..:)

פשוט אני זוכר מאיזה ידיד שיש לו סאב כזה שהוא שם ב28, אז חשבתי שלא יהיה כזה הבדל ב3 ליטר הבדל...

אז תודה על התיקון,בכל מקרה-הכוונה הייתה לתיבה סגורה כן?

לפותח האשכול,רק רציתי לדעת(אם אפשר,ואני רציני)איך אתה מעוניין לאטום את חורי האוורור?

בעזרת מה?

תודה;)

פורסם

הטעויות שלך מרבות לצוץ כאן בפורום.

כמעט כל תר'ד אתה טועה במשהו.

מה הבעיה להקשיב יותר מאשר להגיב?

ומה הבעיה להגיב רק במקרים שבהם אתה בטוח וסמוך כי אתה צודק?

מספיק, באמת.

פורסם

למה להסתבך?

תעשה סקר שוק לגבי סאב-וופרים המתאימים לך ע"פ התקציב, תוריד את דפי המפרט שלהם ותבדוק איזה טווח של נפחים מתאים להם.

ככה תחליט, לדוגמא קיקר דורשים נפחים גדולים מאוד, לעומת זאת אינפיניטי דורשים נפחים מאוד קטנים(משהו כמו 0.75CUFT עד 1CUFT).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
הטעויות שלך מרבות לצוץ כאן בפורום.

כמעט כל תר'ד אתה טועה במשהו.

מה הבעיה להקשיב יותר מאשר להגיב?

ומה הבעיה להגיב רק במקרים שבהם אתה בטוח וסמוך כי אתה צודק?

מספיק, באמת.

יותר מדי תלונות התקבלו לאחרונה באשר לאנשים הרושמים מידע לא מבוסס בפורום. בהזדמנות הזאת אני מעוניין להבהיר שמשתמש אשר אין לו את הידע המספיק או הודאי בכדי לרשום תגובה לעניין, תגובתו תמחק והוא יקבל התראה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...