Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבש לפני רטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת אצלי החלה ב-0830 באימון ב"מסלולים" לקראת ה-MDC של שבוע הבא.

בשרשור אחר מישהו התבכיין על גשם ורטיבות - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=156016&page=5 אבל כשאנחנו הגענו לשם היה יבש ונחמד.

עוד בבוקר מתחת למקלחת החמה שמעתי את ה-75 צועקת מהחנייה שאותה אני לא שוטף וחייכתי לעצמי.

אחרי כוס קפה של בוקר נכנסנו כולם לאלפא וקדימה לראש העין.

מתן אחי ממונה על הצילומים ושני הבנים שלי על העידוד והלימוד (חינוך לספורט מוטורי זה חשוב).

הגענו לשם והמסלול כבר מסומן ועליו גידי "חורש" עם הראלי האדומה , ראבאק אני עוד לא התעוררתי לגמרי והוא כבר יורד מ-50 שניות להקפה.

הרשמה קצרה וצעידה ברגל עם גידי ושאר החבר'ה מסביב למסלול שהיה למעשה התוואי של MDC 1 שבה לא השתתפתי.

מראש קבעתי לעצמי שהיום הזה משמש כאימון לכייף והכרת האלפא , כי למרות שיש לי אותה די הרבה זמן לא הספקנו להכיר מקרוב .

ה-75 שלי רחוקה אמנם מלהיות סטנדרטית - מנוע 2 ליטר TS , בולמי קוני צהובים, קפיצים מונמכים ונהג אחד ממש לא בכושר.

על המסלול גיא עם האבו הכסופה מתחיל להוריד את האבק ואנחנו בעמדת צפייה ולימוד ואז מתקבל האות מאפרת ואני נכנס לכסא , נקשר , השעונים מראים שהכול בסדר - חום, לחץ שמן , לחץ אויר בדקנו קודם .

ניגש לקו הזינוק ולאחר שהאור הירוק דולק יוצא לדרך , אחרי חצי הקפה בערך אני כמובן עושה את הטעות הקבועה שלי בג'ימקאנות אבל מיד מבין שטעיתי וחוזר לנקודת הזינוק.

גידי מצטרף אליי לכסא הנווט (:lol: ) ואנחנו יוצאים יחד , הפעם הכל עובר חלק ואני מוכן להתחיל ללחוץ.

חוזר לקו הזינוק , מחכה לירוק , מעלה טורים , הכחלחלה שלי מגרגרת מהנאה , משחרר את הקלאץ ולוחץ גז, לא מספיק חזק אבל יוצא לדרך , לוחץ , בולם , הגה ימינה ושמאלה , תת היגוי מתחלף להיגוי יתר ואני מגיע לסיום , בולם חזק על הקו ומתכונן לעוד הקפה.

מהר מאד מסתיים הסט הראשון של ההקפות ואני יוצא לנוח בצד , האלפא תתקרר ואני , בעיקר אני אקח אויר ואנגב זיעה, קצת מים ולנסות להפיק לקחים .

אפרת מסמנת מהר מאד לחזור לאלפא (האמת שזה לקח יותר מדי אבל זה בעיקר בגלל שלא היתה לי סבלנות ) ואני שוב בקו הזינוק , הפעם רגל ימין על הגז לוחצת חזק, שמאל עם קלאץ' לחוץ ויד ימין מחזיקה את ההנד-ברייק , אור אדום מתחלף לירוק ואנחנו מתקדמים לאורך המסלול. מהיר ונחמד , לוחץ מעט יותר והצמיגים משמיעים שירים של שבת ומהר מאד נגמרת ההקפה וירדה שנייה מהשעון , לא משהו לספר לחבר'ה ובכל זאת זה גם משהו.

מכיוון שארוחת הצהריים אצל סבא וסבתא קורצת וזה רחוק אנחנו בורחים מוקדם עם הרבה טעם של עוד .

מזל שיש שבוע הבא .

דובי

m_2.jpg

m_4.jpg

m_5.jpg

m_7.jpg

m_8.jpg

m_9.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...