Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באיביזה למי שלא שם לב :wink:

 

להלן המפרט (שלא מכיל כרגע מונו):

 

קומפ קידמי: מורל פולס 6.5" משומש.

אחוריים: מורל 6X9 משומש.

סאב: קיקר C12. חדש בתיבה מקורית.

פאנל: 5401 פאנסוניק. חדש.

מגבר: B2.400.4 הסידרה הצהובה. חדש.

 

מה שנשאר:

1. חיווט: דרושה המלצה לחיווט של כל המערכת, איזה RCA, כבלים לרמקולים + סאב וכבל חשמל +-.

2. למצוא מתקין מספיק מקצועי שידע להתקין את המערכת בצורה סופר אסטטית, מקצועית ובלתי מזיקה.

3. האם לדעתכם המגבר ירים טוב את הסאב? באיזה חיבור אתם ממליצים לחבר את הרמקולים? ב-2 אום, ב-4 אום?

פורסם

לגבי החיווט:

1.כבל חשמל מהמצבר, כרגע מספיק לך 8 גייג, במידה ותרצה להוסיף מונו מומלץ להריץ 4 גייג, כאשר ישנה אפשרות להריץ 2 של 8 גייג - פחות מומלץ. לגבי החברה של הכבל, לא כזה משנה כל עוד זה לא זבל טהור, רק לשים לב ש8 גייג למשל, זה באמת 8 גייג ולא 10 גייג עם ציפוי עבה.

 

2. RCA, גם כאן לחברה אין יותר מדיי חשיבות, רק לבחור אחד עם סיכוך מספק, תראה שהראשים נראים מסיבים וחזקים דיים.

 

3. חיווט רמקולים, כאן ההמלצה היא לסאב, 2.5 מ"מ מהמגבר לקרוסים גם כן 2.5 מ"מ ומהמקרוסים לרמקולים אפשר להסתפק ב 1.5 מ"מ. לראות שהחיווט מבודד דיו - על מנת שעם הזמן החיפוי החיצוני שלו לא יתקלף ואז נגיעות של הכבל החשוף בפח הרכב יתחילו לייצר רעשים, שיעלו לך בשעות חיפוש רבות אחרי מקור הרעש.

 

כאן יש לי המלצה לחיווט טוב ולא יקר - BELKIN , נמכר באופיס דיפו, כיום המחירים ירדו מאוד - בערך חצי מהמחירים הזולים מלכתחילה שהיו שם. בכלל החיווט (גם סאונד וגם ווידאו) שלהם הוא טוב מאוד, מסוכך היטב, ראשי RCA חזקים מאוד, והחברה נותנת אחריות לכל החיים על כל מוצריה. זול וטוב.

בשיפוצים

פורסם

לגבי המערכת קודם כול תתחדש

אני לא הייתי לוקח את המורל מנסיון מר איתם

 

לגביי שאלותייך

1 חיווט אני בעד סטינגר רק קח בחשבון שכול RCA אחד יעלה 250 שקל

2 מתקין לא כול כך משנה

3 מנסיון עם המגבר הנל אני לא מרוצה כול כך מתיפקודו עם סאבים אבל הוא יסתדר איתו

וכמובן שעדיף ב4 אוהם

 

לסיכום

הבאת מערכת בינונית או לא זה לא משנה מה שכרגע חשוב הוא שכול הרכיבים לא ברמה גבוהה ואתה לא מעוניין באיטום או בניות מסויימות

ככה שכול מתקין ששמעת עליו חוות דעת טובה יספיק לעבודה ברור שיש טובים יותר וטובים פחות המלצה איזית סאונדר ברחובות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

×
×
  • תוכן חדש...