Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביפו יש מקום ענק בשם פרדס דקא , יש שם כמה מכוניות ממש קלאסיות שעומדות אחת על השניה, כמה ב.מ.וו 3 דור ראשון ועוד כמה דור שני לחלקים...

haters will hate

פורסם

לנצ'יה בטא סדאן עוד מסתובבות ממש כמה ספורות על הכביש. אחת במצב לא רע ירדה מהכביש לפני מספר חודשים ונקנתה לחלקים על ידי מכר שלי. אחת נוספת במצב מצויין אך בלי טסט מוצעת עכשיו למכירה בכ-3000 ש"ח. לתשומת לב מי שמעוניין במכונית מרווחת, מפנקת (מזגן וחישמולים למיניהם) בעלת ביצועים לא רעים בכלל.

לגבי הדאצ'יה דלתא הרומנית - לחבר שלי הייתה כזאת והוא היה מאוד מרוצה ממנה! אבל הוא טיפוס מזוכיסט שנהנה מכאלה דברים. בסוף הוא החליף אותה ברנו 11 3 דלתות אוטומטית כמוה לא ראיתי על הכבישים מעולם.

אנקדוטה מעניינת לגבי הדלתא היא שישנם מספר אקזמפלרים משנת 82 על הכביש! והם שורדים לא רע! יש סטיישן אחת בתחנה מרכזית ישנה ת"א.

הסיפור מאחוריהן הוא שהן הגיעו לארץ לתקינה, והיו למעשה מורכבות כמעט בעבודת יד כדי שיעשו רושם טוב בתקינה, ולכן הן עמידות הרבה יותר מה-88 שהגיעו ביבוא סדיר...

פורסם

ראשית הזכרת סיאט פורה בהודעתך, אז אני עדיין רואה אותן על הכביש אמנם לא הרבה אבל ישנם בודדות. (למי שלא מכיר או לא מזהה מדובר בפיאט 127 תחת השם סיאט).

ד"א זה היה הרכב הראשון שלי כאשר הוצאתי רישיון בשנת 87 הרכב היה משנת 85 אחרי השכרה (טוב הייתי תפרן) והוא שירת אותי בנאמנות לאורך חצי מיליון ק"מ על השעון פשוט היה רכב אדיר באמינותו אפילו במושגים של היום, אח"כ מכרתי אותו לטובת 305 מודל 79 שהיה אהבת חיי אך לצערי נגנב ממני יומיים אחרי ששמתי לו מנוע חדש, הרכב הבא שלי היה טלבוט סולרה אוטומטית 1600 משנת 83 שהיה רכב מאד מפנק ונוח אך באיכות מזוויעה!!! אבל לא באשמת הרכב כי אם באשמת המוסכים בארץ שלא ידעו לטפל בו, מאז התקדמתי קצת בחיים :lol:

דבר שני הוא שאני לא מצליח להבין הוא איך הדלתות ברומניה נוסעות מבלי לעצור?

הן משמשות שם אפילו כמוניות ונחשבות לרכב עממי ומצויין סטייל סובארו ליאונה אצלנו... :shock:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

Type34 פורסם: שלישי אוג' 26, 2003 12:22 נושא ההודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

בעניין שרידות של מכוניות, הנה כמה מכוניות שאני זוכר שנמכרו פה בשנות השבעים, ושלא ראיתי אף דוגמה מאז שאני מתעניין ברכב אספנות:

אוסטין אלגרו - ראיתי מוריס מרינה אחת

ווקסהול שבט

ווקסהול ויוה דגם 2 (HB) - ראיתי אחד מדגם 3 (HC)

פורד קונסול/גרנדה דגם 1

רליאנט קיטן

פיאט 124 - ראיתי את דגם הספורט אבל לא את האוטו הרגיל

סיטרואן GS

פולקסווגן שירוקו דגם 1.

חוץ מזה יש שתי סיטרואן ויזה 1983/84 ברחוב שמעוני בירושלים, וגם טלבוט הוריזון אחת מאותה שנה. כולם במצב רע ולא ישרדו אם מישהו לא ישפץ אותם.

אז לי יש גם שירוקו דור ראשון, כרגע לא נוסעת עקב בעיות תקציב באחזקתה. אם היה ניתן להפוך אותה כבר עכשיו לאספנית הרי שבודאות היא היתה על הכביש.

sci2.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...