Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קווליר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לשאול על הרכב הנ"ל.רציתי לדעת אם תצרוכת הדלק שלו כל כך גבוהה כי אני נבהל ממנוע 2200 סמ"ק.ומה לגבי אמינות הכרב אני יודע שלרכב אין שוק יד שנייה כל כך גבוהה ומי שקונה רכב כזה מחפש רכב כזה ספציפי.הייתי רוצה לדעת מה המלצתכם כי בתמורה למחיר הרכב אני חושב שמקבלים המון אבל לגבי האמינות,עלות טיפולים,ותצרוכת דלק הייתי רוצה לדעת יותר בבקשה אני מדבר על שנתון רכבים של 97-00 בתודה מראש

פורסם

שלום אסף קודם כל פתחת את השרשור בפורום הלא נכון.שרשורים מסוג זה מקומם לא בפורום הטכני אלא בפורום הייעוץ ברכישה ולכן אני מעביר את השרשור לשם.דבר שני אני ממליץ לך לכתוב עם קצת יותר סימני פיסוק ורווחים כי זה מקל על הקריאה של ההודעה ולא נראה כמו משפט אחד ארוך. בתודה מוטי

או -

שלום אסף!

קודם כל, פתחת את השרשור בפורום הלא נכון.

שרשורים מסוג זה מקומם לא בפורום הטכני אלא בפורום הייעוץ ברכישה ולכן אני מעביר את השרשור לשם.

דבר שני אני ממליץ לך לכתוב עם קצת יותר סימני פיסוק ורווחים כי זה מקל על הקריאה של ההודעה ולא נראה כמו משפט אחד ארוך.

בתודה,

מוטי

• תוכן חדש...