Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה נשתנה היום מסלול הזה מקודמיו...

כמו שבטח שמתם לב לאחרונה ידידי היקר וחבר הפורום MOTI MIATA שבימי רווקותו היה חיית מסלול, לאחרונה זנח את תורתו וכיום עוסק בזמנו החופשי בבניית סוכות בחצר האחורית ועוד כל מיני תשמישי קדושה למיניהם , וזאת כשהוא לא עושה מצוות אחרות כמו פרו ורבו וכו... ובקיצור " הבחור סרח !!! "

אתמול היה יום המסלול של מועדון BMW. לצערי ההרשמה לקבוצה הבינונית נסגרה מוקדם ולכן נרשמתי לקבוצה המתקדמת. זאתי תהיה הפעם הראשונה שלי בקבוצה המתקדמת.

אני אתן הקדמה קצרה על ההכנות ליום הזה.

מנסיון עבר, אני מכיר את הנפשות בקבוצה המתקדמת ואני יודע שאני הולך לאכול הרבה חצץ ולראות הרבה אגזוזים מתרחקים.

כדי למזער את הנזק החלטתי לעשות כמה שידרוגים לרכב.

השידרוג הראשון הוא בעצם לא שידרוג אלה יותר הפחתה....במשקל הרכב.

המושב האחורי מעור, גלגל ספייר, וכל הדיפון, השטיחים ובידודי הרעש עברו לזמן בלתי מוגבל\ עד שאישתי תקבל קריזה לחדר אורחים. הערכה גסה של הדיאטה 50-60 ק"ג. אני יקדים תשובה לשאלה, והתשובה היא כן ולא, ההבדל מורגש אך לא משמעותי.

norm_7C60330992F8451A8D074EB64376F7D9.JPG

norm_785EE0279A79473493A63E5478D9ED1F.JPG

השידרוג המשמעותי יותר של הרכב הוא בתחום המתלים. אחרי כ 100,000 מיילים ועוד כמה ימי מסלול, כל ארבעת הבולמי זעזועים שלי בוכים דמעות של שמן, לא צחוק, כל ארבעת הבולמים מפוצצים. התחלתי לעשות סקר שוק לראות מה האופציות לבלמים וקפיצים.

לא אלאה אותכם בכל התהליך, אבל אספר לכם שבסופו של דבר רכשתי TEIN SS-P שזה אומר סט קוילאובר עם 16 דרגות וכיוון קאמבר. כרגע אני נוסע של מעל 3 מעלות קאמבר שלילי...וזה הרבה.

p10.jpg

norm_1B4E04D39448464F8E2EB1BAD9AA0829.JPG

LOWERED

norm_F2D58F71968F4DC3A96C1138724ACD4D.JPG

בתחום הבלמים הוזמנו רפידות מרוץ לבלמים האחוריים של HAWK HT10 , זה אותו דגם שאני נוסע איתו בקדמיים, עושים עבודה מצוינת. לפחות אם האוטו לא מספיק מהיר אפשר לבלום מאוחר לתוך הפנייה....נו נראה.

התוספת האחרונה לרשימה זה מעמד למצלמת וידאו שנרכשה לפני כחודשיים כתירוץ להולדת בני הבכור. בינתיים אין לי אפילו דקה אחת מוקלטת של הבן וכשעתיים של האוטו על המסלול... :roll:

norm_EFDDE0860B3D4206A9DD63E5FC235E0C.JPG

למקצה בראשון ב 8 בבוקר עליתי עם כיוון מתלים בדרגת קשיחות של 12 מתוך 16. ההבדל בין המתלים החדשים לישנים הוא כמצופה, עולם ומלואו. זוית הגלגול קטנה הרבה יותר, אין כמעט שקיעה בבלימה או הרבה בהאצה, ההיגוי חד והרבה יותר מדויק אבל הנסיעה היתה קופצנית מאוד והאחיזה היתה גרועה.

בלי שום קשר לרכב שלי, היו הרבה מפלצות על המסלול. הכי הרשימה אותי הייתה הקורבט Z06 החדשה, האוטו מהיר בצורה שקשה לעכל. נכון שזה לא חוכמה עם 500 כ"ס מקוריים אבל אתם צריכים לראות איך האוטו אוחז בסיבובים. הקורבט הייתה הכי מהירה על המסלול למרות מתחרים מהירים אחרים מבית פורשה, S2000, BMW ועוד.

norm_F896894C621B423BBF76CF4309F0276A.JPG

למקצה השני שיניתי את כיול המתלים. שני דרגות פחות מקדימה ו3 מאחורה ו- בינגו. האחיזה השתפרה פלאים, התחושה הוא שהגלגלים עוקבים אחרי האספלט ולא מקפצים מעליו ויש פידבק הרבה יותר טוב בפניות, ואז האמת הכואבת תפחה בפניי. כתוצאה של המתלים המשופרים ורפידות מרוץ בכל הארבע פינות, המהירות בכל קטע במסלול הלכה וגברה ואז בסוף הישורת לפני השיקיין לחיצה חזקה על הבלמים והאוטו לא עוצר !!! הצמיגים פשוט לא אוחזים, הם מתעוותים תחת העומס ולפעמים מפעילים את ABS . צמיגי כביש, טובים ככל שיהיו TOYO T1S לא יכולים לעמוד בעומס של מסלול כאשר שאר הרכב משופר, ובקרה שלי הם בהחלט היו החוליה החלשה.

במקצים הבאים, שהיו כבר בשעות הצהריים המאוחרות, המצב היה הרבה יותר גרוע, הצמיגים ממש נמסו, הרגשתי כמו בנהיגה על קרח. מתישהו כשהעלה את הסירטון תוכלו לראות במקצה הרביעי לקראת הסוף את הזנב בורח לפני הישורת האחורית.

אני עדיין מנסה לפענח איך לחתוך קטעים מהסרט השלם, שזה יקרה אני אעלה קטעים מהמסלול.

וחוץ מזה לא לשכוח- יום מסלול עם מועדון קורבט 14/8 :grin:

עוד קצת תמונות, אני בטוח שחלקו מוכרות מימים קודמים על המסלול, לא נורא, תסבלו בשקט .

norm_D353FDD906654042A90DECFA859694D9.JPG

norm_B7820ACD73E64D58852C2410630A1169.JPG

norm_4ED7EFD3E63040CB94FEF65BF0E40028.JPG

norm_C530BFF4A7004E5782D2666182AB5028.JPG

norm_560DF4D0701E4D6E991403028D764B0A.JPG

THIS IS A VERY FAST WAGON

norm_0126DEDFBC5B44589E5E9F05481253ED.JPG

norm_2E03FEAA967F4ADBA65A413366F6FA65.JPG

פורסם

נשמע מרשים - נראה מפוצץ!! :-D

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני בוכה פה עוד רגע..

אני רוצה גםםםםם אמאאאאא :p

מה קורה באמת עם המסלול שבונים בארץ.

נ.ב.

אתה יכול להשתמש בMOVIE MAKER של הווינדוס לדעתי ע"מ לחתוך קטעים..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניראה מעניין

ניקרא גם מעניין

אני מחכה לסרטונים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כיף לקרוא, ולראות שאתה נהנה בארצות הקור. ככה זה כשאין לך את הבירוקרטיה בארץ...ייקח עוד הרבה זמן עד שזה יגיע אלינו.

בכל מקרה, אני מחכה לסרטונים שלך!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כיף לקרוא. רמת הכתיבה שלך משתפרת מיום ליום. בסוף תקבל טור באחד ממגזיני הרכב בארץ :idea:.

מה עם קצת תמונות של הרכש החדש בבית (הילד)?

פורסם

נהנתי :)

כל הכבוד על הכתיבה, וכמובן על התמונות !

אפשר לשאול לגבי המעמד למצלמה? אני מעוניין גם באחד, ואשמח לקבל קצת פרטים.

!AWDSOME

פורסם

CAVEMAN המעמד למצלמה הוא של חברת CHASECAM.

המעמד מתאים לכל מושב שיש לו משענת ראש שמתחברת לגב המושב.

המחיר בארה"ב כ50$

פורסם

אני עדיין עובד על כישורי העריכה של אבל גזרתי קטע קטן מהמקצה השני שבו אני רודף אחרי M3 כמו שלי אבל עם צמיגי R-COMPOUND.

במקצה הזה הייתי קצת יותר מהיר ממנו כי עדיין לא היה חם מדי, במקצה האחרון הוא הראה לי אגזוזים בעוד אני "מחליק" על המסלול .

• תוכן חדש...