Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאאא להתקרב בשום פנים ואופן!!!

חבר שלי גם כן חשב שמצא מציאה ועם סאב בדיוק כמו שלך ופשוט לא הרגישו אותו בכלל!

לך עם מה שאמרתי לך... מנסיון זה מגבר לא רע בכלל, לפי דעתי המגבר הסיני היחיד ששווה משהו ואני בטוח שעוד יסכימו איתי פה.

וסרגיי על מה אתה מדבר "ברמה של הראשון" אני יתפלא עם הרדיו דיסק שלו לא יותר חזק מה FIRST AUSTRIA.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחפש מגבר שתי ערוצים שניתנים לגישור ביד שניה זה עדיף מכל זבל סיני !

ואם אתה לא מעוניין ביד שניה לך על המגבר הראשון הוא יחסית טוב לזבל סיני (מניסיון)

ולגבי המגבר השני לא הייתי מתקרב אליו הוא לא ידגדג את הסאב שלך זה לא 1800W זה אפילו לא 35 RMS ליציאה ואין בו אפשרות לגישורים!!!!!!

פורסם
למרות שהסאב הוא זול הוא די חזק אז המגבר היחידי שאני יכול להמלץ עליו שנראה לי שידחוף אותו זה

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=92

ולא תמצא אותו יותר זול מזה.

איך בדיוק אתה רוצה לחבר 4 ערוצים ל 305C שהוא סליל אחד של 4 אום? הא?

חברה לפני שאתם ממליצים משהו אנא תחשבו קצת, עכשיו הבן אדם יקנה את הפלטיניום אודיו הזה,

יחבר גישור אחד לסאב שבקושי יוציא לו 100 -130 RMS - והסאב יכול לספוג כ 400 RMS -אז מה עשינו בזה??

פורסם

הוא צודק אבל במסגרת התקציב שלו זה המגבר הכי טוב שאפשר להציע.

ולא לשכוח שהסאב מאוד נציל וולמרות שהוא מוצהר 400 רמס הוא לא יכול לקבל 400 רמס אלה סביבות 300

פורסם
הוא צודק אבל במסגרת התקציב שלו זה המגבר הכי טוב שאפשר להציע.

ולא לשכוח שהסאב מאוד נציל וולמרות שהוא מוצהר 400 רמס הוא לא יכול לקבל 400 רמס אלה סביבות 300

עדיין זה לא מצדיק "לסרס" את הסאב ולתת לו פחות מחצי העוצמה שהוא אמור לקבל.

הייתי מציע לחפש יד שניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...