Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני צריך הערכת מחיר להחלפת 4 גומיות של ציריות ברכב.

שתיים בוולבו S40 ושתיים בפיבוריט.

כמה זה יכול לעלות בבקשה?

פורסם

לא יודע לגבי הגומיות באוטו שלך,

אבל אני מחר מחליף גומיה אחת, אוניברסלית (לא מקורית), ברנו מגאן.... והיא עולה משהו כמו 70 שקל...

מקורית, בטח תעלה לך הרבה יותר... סביבות ה300 שקל...

אבל ממה שהבנתי מהמכונאי שלי, אין באמת משמעות למקוריות הגומיה... ומספיק להתקין חלופית.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לחבר שלי נקראה גומיה לא מקורית אחרי שנה. כך שלמכונאי שלך בטח יותר משתלם להרכיב לך לא מקורי כי הוא בטח קונה לך אותה(ברווח) והוא יודע שעוד שנה תחזור אליו לעוד גומיה או במקרה הרע להחלפת ציריה.

אני אישית מעדיף לשלם לחלק מקורי ולנסוע בראש שקט.

זה כמו שלא משווים בין כבלי הצתה,פילטרים שמנים למיניהם וחלפים אחרים איכותים לחלפים סיניים זולים.

פורסם

קודם כל, זה חבר משפחה, לכן זה לא ממש מעניינו לעשות עלינו קופה...

דבר נוסף, אני עושה את כל הטיפולים במורשה, למעט מספר דברים פשוטים שאותם אני מרשה לעצמי לעשות במקומות אחרים... אם אחת מהעבודות הלא מורשות הייתה מעפנה, ידאגו לספר לי על זה, כבר בטיפול הבא במוסך המורשה!! (תאמין לי, הם ימצאו מחט בערמת השחט של כל המכלולים, רק כדי להוציא ממך עוד כמה מאות שקלים!)

חוצמזה, אם אתה אומר שלחבר שלך נקרעה גומיה לא מקורית אחרי שנה, אז מבחינתי, אין לי בעיה להחליף גומיה ב70 שקל פעם בשנה מאשר להחליף אחת כל שנה וחודשיים ב500 שקל! (כולל עבודה, חלק מקורי וכו'...)... אתה יודע מה, אפילו כל שנה ו4 חודשים... ואפילו פעם בשנתיים (אם ממש נפריז).

ממילא זה חלק שיחסית קל להחליפו, והוא לא אחראי ישירות על שום תפקיד מכני... רק לשמירה על נקיון של המקום ומניעת דליפה של שמן גיר...

אם אתה חושב שאני טועה, אשמח לשמוע למה?... (באמת, בלי קטע של התנשאויות או משהו כזה...)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...