Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שהזוי בשרשור הזה הוא מה שאופיר רשם.

חוץ מ YH אף אחד לא ניסה ממש לעזור לי .

לא מצאו כלום במוסך ליד הבית שלי, אז אני אצטרך לחפש מקצוען או לחכות למישהו שמסתובב בפורום ויכול לחוות דעתו ברצינות על גורם המכות.

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום וחג שמח.

אני מקווה שקראתם את הבעיה בהודעה הראשונה , כל השאר לא ממש חשוב ולא רציתי לפתוח שרשור נוסף.

הרמתי את הגלגל באוויר והברגתי את הברגים של הגלגל על הדיסק והנאבה בלי הג'אנט עליהם,הדיסק לא רוקד על הנאבה אבל!!!

כאשר הרכב בניוטרל ואני מסובב את הגלגל בכח היד, הרפידות נוגעות בקטע מסוים בדיסק וקצת קשה לסובב את הגלגל באוויר בקטע הזה,אפשר להבין מזה שהדיסק עקום מעט.

אין רעידות בבלימה, וגם כשהדיסק היה חדש מהשקית הופיעו לי המכות הללו לסירוגין באמצע נסיעה.

האם זה מכות מהדיסק ? או שלרדת מזה וזה נורמלי שבכל רכב שהדיסק טיפה נוגע בקטע מסויים יותר כי הוא קצת עקום.

תודה רבה

פורסם

שלום וחג-שמח.

אחרי שקראתי את כול השרשור אני קצת אגיב.

בכללי חוץ מלקשקש לא עשו כלום.

אם אתה מאזור המרכז צור איתי קשר בפרטי תגיע אלי לבדיקה ותדע בדיוק מה יש לרכב.

יש סוג מסוים של תקלות שלא ניתן לא להבין ולא לאבחן דרך המסך.

אחרי בדיקה ידעו כולם ממה הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תקשיב טוב! גם לי הייתי אותה הבעייה עם הנבה הסיטרואן AX שהייתי לי והחלפתי רק את המיסב בלי להחליפ את הנאבה אבל עכב כך שהנאבה היה שחוק בפנים אז המיסב הלך לי תוך זמן קצר(המייסב צריך לשבת התוך הנאבה בלחץ!!!) אני ממליץ לך להחליף את הנאבה שעולה בסביבות ה150 שח ומיסב של SKF שעולה בין 150 ל200 שח ולתת את העבודה למוסך אתה מכיר וסומך עליו עם אתה לא מכיר אחד כזה אז תישאל בפורום מי מידע על אחד כזה בעזור בו אתה גר,אתה החלקים אפשר לקנות בחנות לחלקי חילוף

פורסם

שלום

שכחתי לרשום ש כאשר הגלגלים הקדמיים היו באוויר נידנדתי אותם ולא היו חופשים(אז הנאבה והמיסב בסדר?)

אבל כאשר הרכב על הכביש ואני מנדנד חזק את הגלגל שקיבל מכה בתאונה, מורגש חופש מסויים.

האם ייתכן שזה חופש מהמיסב, למרות שכשהגלגל באוויר לא מורגש חופש?

*הדיסקים עלו לי 80 ש"ח וייתכן והם מתוצרת סין,הם היו באריזה אדומה עם כתוביות בלבן.

תודה רבה

• תוכן חדש...