Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת דרכים-והיום שאחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אתמול במהלך סיור בירושלים (עם רכב צבאי) הייתי מעורב בתאונת דרכים.

נסעתי בשדרות הרצל (למי שמכיר) בכביש בעל 2 נתיבים עם גדר הפרדה,

במקום מותר לנהוג במהירות של 50 קמ"ש.

במהלך הנסיעה בנתיב הימני הבחנתי ברכב אשר עומד וחוסם את הנתיב, לכן עברתי לנתיב השמאלי. כאשר אני ממשיך בנסיעה בנתיב השמאלי אני מבחין ברכב הרחוק ממני בשתי רכבים מאט, ורוצה לפנות שמאלה (למרות שיש מפרץ לזה הוא מחליט שהוא נשאר בולט לנתיב שלנו). אני מאט עוד ואפילו מגיע לעצירה מוחלטת בדגש שהיא לא היתה עצירה פתאומית. כמובן ששמרתי מרחק מהרכב שלפני (לא יודע למה אבל יצא ששמרתי ממנו מרחק של 2.5..וכמעט 3 מטרים) אני מסתכל במראה ומבחין ברכב שמאחורי אשר קרוב מדי ולא יספיק לעצור בזמן. וכמובן צדקתי הוא פוגע בי מאחור מכופף את הפגוש האחורי ומעקם לי את כל האגזוז (שכחתי לציין הרכב הוא שברולט אסטרו-דומה בצורתה לספארי).

מעוצמת המכה אני נחבלתי בגב ובצוואר מהתנופה קדימה, וביד קיבלתי מכה מההגה, מכות יבשות בלבד. במקום היה שוטר שממדד את מהירות הרכבים עם אקדח לייזר, שאל את שנינו אם אנחנו רוצים מד"א אך אני החלטתי לוותר מכיוון שלא הרגשתי צורך כלשהו.

כמובן לאחר החלפת הפרטים נסענו כל אחד לדרכו וכאשר הגעתי לאזור המרכז נסעתי להיבדק בבית חולים תל השומר כי החלו הכאבים להחמיר.

עכשיו חוץ מכאב ראש שאני הולך לעבור עם החקירה של משטרה צבאית למה עוד אני צריך להתכונן ומה מומלץ לעשות עם תביעת הביטוח-מכיוון שאני מבוטח דרך משרד הביטחון אז ההליך הוא שונה לחלוטין?

תודה למשיבים

פורסם

כדאי שתשמור את המסמכים המעידים על הבדיקות שביצעת, ועל אופן הפגיעה, לא ניתן לדעת אם הפציעה תחמיר (מקווה שלא), על מנת שאם בעתיד תצתרך להגיש תביעה נגד משרד הביטחון כדאי שכל המסמכים יהיו בנמצא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בזה את צודקת....אבל שוחחתי היום עם עורך דין והוא אמר לי שאם אין לי נכות לצמיתות אז משרד הביטחון לא יתן לי שקל.

ככה שעכשיו רק נשאר לי לעשות את כל הבדיקות כדי לראות שבאמת אין לי שום בעיות רציניות.

• תוכן חדש...