Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון רציתי להגיד שלפני שפתחתי נושא חדש חפשתי ולא מצאתי את הנושא הזה שכבר דיברו עליו...

וחשבתי שאולי אם אני יסביר ספציפי את הבעיה שלי יוכלו לעזור לי יותר מאשר בנושאים שכבתו ודיברו בפה בעבר בפורום...

אני צריך עזרה בצביעת הג'אנטים באוטו שלי

עכשיו הכוונה היא שאני לא מתכוון למגנזיום אלא אל ג'אנט רגיל עם טאסה מתחת

עכשיו תשאלו את עצמכם איך יראו את הג'אנט צבוע אם יש טסה מתחת אז ככה:

יש לי רכב אספנות ויש לי טסה מניקל במרכז ושאר הגאנט מסביב חסוף ואת החלק החסוף של הג'אנט אני רוצה לצבוע בצבע הרכב...

אילו רכיבים אני צריך בישביל לעשות את זה עמיד יפה ושהצבע לא יתפוצץ לי...

חשבתי לעשות את זה עם ספריי מסויים בצבע הרכב ועם שכבת לקה של ספריי..

האם זה ניתן לביצוע ביכלל...אם למישהו יש דרך יותר טובה ויכול לייעץ לי ולעזור אני ישמח מאוד

אני מצרף את סוג הג'אנט שיש לי כך שיהיה יותר קל להבין

תודה רבה לכולם

volvo_wheels.jpg

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67030&highlight=%F6%E1%E9%F2%FA+%E2%27%F0%E8%E9%ED

אולי השרשור של ליאור יעזור לך בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא לא ממש עוזר לי כי אני מעוניין לעשות את זה עם צבע ספריי

השאלה שלי האם אני יכול לעשות זאת

ואיזה סוגי ספריי אני צריך

אני יודע שיש צבע יסוד וצבע רגיל האם יש לקה? והאם אני צריך להוסיף עוד סוגים של שכבות בשביל שזה יצא לי טוב...

מי שיכול לתת לי יותר פרטים ועזרה אני אודה לו מאוד...

ד"א למי שלא הבין אני מעוניין לעשות את זה לבד

תודה לכולם

• תוכן חדש...