Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה עובר עלייך, אבל אשמח לקבל קורס מזורז בכותרות מ'אאאגניבות ותואמות פורום זה

קיצר, אפחד לא יכול לענות על השאלה הפשוטה הזאת?

השאלה איזה שנה?

מה ההבדלים בין השנתונים 95-97? יש להם כבר ה"כ ח"ח ?

מה ההבדל בין הדגמים 1300 ס"מק ו1400 סמ"ק?

מה צריך לבדוק כשרואים את האוטו לפני שבכלל חושבים על בדיקה במכון ?

מה הפאקים שצריך להזהר מהם במכונית הזאת?

תנו את כל המידע בקשה, מחר אני רוצה לצאת למסע חיפוש ברחבי המרכז

פורסם

טוב אני חושב הפורום הזה לא כ"כ יכול לעזור אולי לקשישים לאכול גר'בר אבל לא עם זה

נחפש תשובה במקום אחר, תודה בכ"Z

פורסם

וואלה אחשלי, הדלת פתוחה ותרגיש חופשי לעזוב אותנו בכל עת, למעשה, אם היה לך את מינימום הכבוד לפורום שאתה נמצא בו כבר היית קורא את הכללים, נותן כותרת לעניין, לא מקפיץ שרשור בניגוד לכללים (מותר רק אחרי 24 שעות) ולא עובר בגסות על כלל מס' 1.

אל תשכח לקחת סוודר,

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...