Jump to content

DareDevil

  • הודעות

    2,847
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    1

DareDevil שיחק אותה בתאריך יוני 10 2021

התכנים של DareDevil היו האהובים ביותר!

1 עוקב

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ארץ ישראל

צפיות אחרונות בפרופיל

11,143 צפו בפרופיל

הנקודות של DareDevil

חורך אספלט מצוי

חורך אספלט מצוי (8/14)

2 אלף

מוניטין

1

תכנים שנפתרו

  1. כן, בדקתי עם AI.
  2. המצלמה צילמה צד אחד והוא לא ברור עבורי. מה שאני כן אגיד, כנראה שיכלו למנוע את העניין. אם כי קשה לי להאמין שזה מה שאנשים מחפשים.
  3. הצלחתי למצוא דרך האתר הרשמי של ג'ון דיר את הספר רכב אבל לא המדריך הטכני. כאמור באנגלית. ספר רכב.pdf
  4. אם יש מכון שמוציא כאלו לוחיות עם מדבקה יש דרך לדווח שתהיה אפקטיבית?
  5. יורה לירח ואולי אצליח, מחפש ספר טכני/ספר רכב לטרקטור ג'ון דיר 1130
  6. זה לא קשור ישירות לפוסט אבל אם מישהו פה הולך להחליף לוחיות, תבקשו לדעת אם מדובר במכונה שעושה שימוש במדבקות על המספרים הבולטים או צבע. יש יתרון לצבע על המדבקה כי אם הולכים לשטיפה והבחור עם הגרניק שוטף את הלוחית יש מצב שזה יתלוש את המדבקה מהלוחית. ראיתי את זה כבר קורה. לכן אני ממליץ לבדוק את זה בחנות שליד מכון הרישוי לפני שמשלמים לבחור על הלוחיות.
  7. גמר חלבי ביותר. נעזוב את מסי בצד, שאר הקבוצה פשוט הייתה לא נוכחת במגרש. אפשר לציין לטובה את השוער של ארגנטינה אבל מעבר לזה. קשה להגיד שזה היה משחק מעולה של 2 הקבוצות.
  8. אם יש לך רכב וזמן, תיגש לאלוף המזרונים, יש להם כמויות אדירות של מזרנים. תבדוק אותם בחנות, תשלם וסע לקחת מהמחסן שלהם. הם יעשו את כל העבודה של הקשירה על גג הרכב.
  9. מה שנקרא באינגלז high trust society. אנחנו לצערי רחוקים כל כך שזה מבאס.
  10. קח בחשבון, שצריך לפרוס אותו ולתת לו "לנוח" אחרי שהוצאת מאריזת הוואקום למשך 24 שעות. קניתי שכבת נוחות פשוטה של פנדה, סבבה לגמרי. המזרן הבא כנראה יהיה משהו דומה למזרן באריזת וואקום.
  11. לדעתי הוא אוהב לקפוץ מדבר לדבר. אני לא חושב שיש לו באמת אינטרס אמיתי לשנות משהו. מעניין אותי לשמוע מה הסיבה שלך. אשמח לשמוע
  12. נעמה 'חניונים' לזימי - נבחרה להיות מס' 2, זה התעללות באנשים שהצביעו לה.. לפחות בעשירייה הראשונה יש אנשים נורמליים גלעד קריב, אפרת רייטן, יאיא פינק ועמרי רונן. רדמן בעעעעע.. לא סומך עליו בשיט. לטעמי הוא אופורטוניסט וחבל שהתברג בכלל ל20 הראשונים. באין מפלגה ימין קלאסית נורמלית להצביע, כנראה שלראשונה בחיי אצביע לשמאל הקלאסי ולא למנעד הקיים הנוכחי מבן גביר ועד לפיד..
  13. מאוכזב קשות שאיתי לשם לא הצליח להגיע למקום רלוונטי אבל עוד יותר חושש שרדמן הגיע בכלל למקום תשיעי. נאור נרקיס כנראה עשו לו כיפה אדומה או משהו. כי זה לא הגיוני.
  14. עכשיו אני אשב בפינה חשוכה ואמתין בשקט למשחק הבא ישראל-איראן
×
×
  • תוכן חדש...