Jump to content

Mr 44

  • הודעות

    196
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Mr 44

  1. מתנצל על הבורות, מלבד הנטייה ליובש (הרכב באיזור מקורה לרוב כך שהפקטור הזה יורד מהמשוואה) של הפירלי סינטורטו איך הם בהשוואה לגודייר והמישלן ברמת האחיזה/מרחק בלימה והרעשים שלהם?
  2. תודה על המענה חברים. הוצע לי מישלן פריימסי 4 פלוס ב 650 שח ליח ובמקום הגודייר שאין במלאי את הפירלי סינטורטו p7 ב 480 שח ליח. איך הפרילי ביחס לפריימסי?
  3. בוקר טוב. הנסועה לא גדולה כל כך, אני מעריך בין 10 ל 12 אלף. הרכב חונה בחניה מקורה גם בעבודה וגם בבית. ידוע לך מה ההבדל בין מישלן פריימסי 4 ל 4 פלוס ל XL? תודה
  4. לילה טוב חברים. אני אשמח לקבל המלצות לצמיגים עם אחיזה טובה ושקטים ככל הניתן עבור ניסן סנטרה SV מידה 205 60R16 מעוניין במותג איכותי ואמין. תקציב ללא הגבלה. תודה לעוזרים
  5. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    תודה. אני עד כה מרוצה מאוד!
  6. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    חג שמח ושבת שלום, תודה על המענה. הבדיקה בוצעה על ידי. גם הסנטרה וגם ה cx30 עונות לצרכים שלי, הייתי יותר בכיוון של מאזדה אך לצערי זו לא התקופה שלה במגרשים וביד 2 זה חרג מהתקציב. לא היה לי זמן לחכות ולהתעסק עם השוק הפרטי. חג שמח ושבת שלום. תודה לך.
  7. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    היי לכולם. ירדתי מהמאזדה והלכתי על הסנטרה. אשמח לחווד על הבדיקה
  8. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    תודה רבה.
  9. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    ניסיתי לפני כן אבל לא הצלחתי, זה רשם שהנתונים לא נכונים ואז הוצאתי דוח בלקר. לקחתי לתשומת ליבי את ההמלצה, תודה. תודה. אשמח לקבל המלצה למקום כזה באיזור אשקלון/אשדוד/יבנה/גדרה היו עוד אופציות מעניינות בפריסבי, לא אשקר .. אנ אתן להם צאנס נוסף לפני שאתקדם, זו כרגע האפשרות הנוחה ביותר עבורי לצערי. תודה לכולם על התגובות
  10. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    תודה על המענה ידידי. לצערי אין ברשותי את האפשרות לנהל את האופרציה הזו בשוק הפרטי גם מהסיבה שאני לא נייד כל כך וגם כי אין באפשרותי להיעדר מהעבודה כרגע. לכן פניתי לחברה. זו בהחלט אופציה עדיפה אך פחות ריאלית כרגע. מהמאזדה הזו אני ארד בטוח. אבדוק רכב שהיה בבעלות פרטית אצלם. אם אראה שאני מתחיל להוציא יותר מידי כסף על דוחות בלקר למינהם כנראה לא תהיה ברירה אחרת אלא לצאת לשוק הפרטי ולהסתמך על תחבורה ציבורית
  11. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    אתה יודע להסביר לי מה הממצאים מהדוח? מזא שולמו תגמולים מחברת הביטוח בגין תביעה ניזוק צד ג? ולאחר מכן יש עוד סכום של 6.5K ששולם בגין ירידת ערך. מה ההבדל בין שני הסכומים האלה בעצם?
  12. Mr 44

    Mazda CX-30 executive 2021

    תודה על התגובה חבר. קראתי את הכתבה והפוסט. נראה שהביקורות הולכות לכאן ולכאן. ראיתי היום את הרכב. כמה דברים שקצת ביאסו אותי ואני תוהה כמה להתעכב על זה.. * ניקל שהצהיב שם על אחד הכפתורים, הבנתי שזו מחלה. *חגורה אחת מאחורה לא חוזרת - יתוקן * שפשוף קל במראה של הרכב *טמבון קדמי שצד אחד נראה קצת בחוץ מעבר לזה הרכב נוסע מצוין, מפלסי הנוזלים ברכב נראים בסדר. אמרתי למוכר שאני לא רגוע בנוגע להיסטורית טיפולים והוא הרים טלפון ליד הקודמת של הרכב (הבנתי שזה לא חוקי) ושאל מה ההיסטוריה .. מסתבר שהרכב טופל לפני חצי שנה ובדכ נציג מהחברה הגיע ולקח את הרכב לטיפולים .. כנראה זו הסיבה שלא תועד שום דבר. חבל לא שאלתי היכן טופל. החלטתי לקחת את הרכב מחר לבדיקה כי אם זה לא חתול בשק אז זו יכולה להיות אחלה של מציאה. נ.ב - מדובר בעצם ברכב שנקנה בליסינג על ידי חברה כלשהיא בשביל מישהו והמישהו הזה קנה את הרכב אחרי 3 שנים לכן שני הידיים בעצם זה אותו אדם. אשמח לדעות, מה עליי לשים לב בבדיקה? האם ניתן לתקן ניקלים מתקלפים בפנים הרכב? עריכה: ממצאים של דוח בלקר לרכב שביצעתי בזה הרגע - להתרחק? מה זה אומר בעצם שולמו תגמולים על תביעה צד ג'?
  13. לילה טוב חברים. לאחרונה פתחתי אשכול ייעוץ לפני קניה. וחכמי הפורום המליצו לי על cx30, הלכתי לראות והתרשמתי לטובה. לנושא- מצאתי בפריסבי cx30 שנת 2021 עם 25 אלף קילומטר יד 2 פרטית ליסינג. נמוך מאוד לשנה, מאוד מידי. הרכב לא היה במגרש והוא עתיד להגיע מחרתיים (שריינתי אותו). מה שמטריד אותי מלבד הנתון המלהיב של הקילומטר הוא שאין ברשותם היסטוריית טיפולים. מדובר ברכב שהלקוח ביצע טרייד אין אך לא נמסרה היסטוריה. האם ישנה דרך שאוכל לבדוק את היסטוריית הטיפולים? נאמר לי מאיש הצוות שם שקשה לו מאוד להאמין שלא בוצעו טיפולים כי לרוב כאשר מדובר בליסינג חדש באחריות, הם דואגים ליצור קשר עם הלקוח ולהגיע לקחת את הרכב לטיפול. הוא בספק שבעל הרכב ויתר על טיפולים ... מה דעתכם? מה עליי לבדוק במידה ואחליט לקחת לבדיקה מטעמי? תודה לכם ולילה טוב.
  14. חג שמח חברים. מקפיץ את האשכול כי 2 רכבים נוספים תפסו לי את העין ואשמח לקבל את דעתכם. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא קיבלתי תשובה מספקת מה דעתכם על הניסאן סנטרה 2.0 או פיגו 308 דגם 1.6 ליטר טורבו? מחלות ידועות שכדאי לשים לב אליהן במיוחד?
  15. אני חושב שהבעיה שאתה מדבר עליה מתייחסת לדגמים שלפני 2019, אני צודק? בכל מקרה, ממש אין לי בעיה לבצע טיפול כל 7.5 אני דואג לרכבים שלי. לסוניק שלי ביצעתי כל 7.5 במשך 7 שנים. ההונדה על הפרק העניין שאני לא רואה אותה בכלל בסוכנויות רכב אלא רק בשוק היד 2 הפרטי. מאזדה 3 היא אופציה שבהחלט מדברת אליי כנל לגבי ה cx30 .. שבוע הבא קבעתי פגישות לראות רכבים באוטו סנטר/פריסבי ולובינסקי נראה מה יש להם להציע. בנוגע לטרייד אין .. הרכב שלי לא שווה הרבה כלל לצערי והוא זקוק כרגע לטיפול גדול (רפידות/צלחות/משולשים) כך שאם יתנו לי חצי מהמחירון שלי אני אגיד תודה.
  16. קצת הרתיע אותי הסיכונים והמספרים שנקבת (לא תופס אותך במילה 😅). מה הסבירות לבלאי הזה? האם ניתן לצפות אותו במעמד הקניה (בדיקת הרכב)? מה דעתך על ההונדה סיויק 1.5? תודה
  17. תודה על התגובה. Cx30 נוספה לאופציות, קראתי שהיא לא שיא הנוחות אבל שווה להציץ. פרט חשוב שאני רוצה להזכיר הוא שאני מעוניין לעשות טרייד אין על הרכב הקיים גם אם אפסיד עליו (השווי שלו לא גבןה במיוחד) כך שאשמח להמלצה מניסיון אישי לחברה שעושה טרייד אין. Freesbe/albar/autocenter וכו'
  18. CX30 אופציה מעניינת, איך היא בהשוואה לאוקטביה מבחינת אבזור ונוחות? התכוונתי להונדה 1.5 ליטר כנל לגבי האוקטביה. אשמח לפירוט רחב יותר בנוגע לאמינות הגיר של האוקטביה. זהו נושא שתמיד העלה בי סימן שאלה כי עם זאת, אם הרכב מטופל כנדרש ולא היה בידיים של רוצח רכבים סדרתי. הגיר באוקטביה הוא לא בלאי רגיל מן המניין? האם יש לך המלצות כיצד ניתן לשמור על גיר מהסוג הזה? תודה לכם
  19. הקפצה
  20. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות עבור רכב שישרת משפחה- זוג + 2 קטנים (כיסא תינוק) תחת דרישות: בטיחותי אמין זריז תא מטען שתכנס בו עגלת תינוק חסכוני פחות קריטי לי, הנסועה לא גדולה מידי. אין לי הרבה התלבטויות ואשמח שתאירו את עיניי. חשבתי על: אוקטביה הונדה סיויק מאזדה 3 כולן מהשנים 2018-2020 חשבתי על הדרך ה"פשוטה" שזה דרך חברה וביצוע טרייד אין או יד 2. אני מעוניין כבר שבוע הבא לגשת לאחת החברות שתמליצו לי כאן ולהסתכל על רכבים ולקבל הצעות. תודה לכולם וערב טוב.
  21. עוקב אחר ההמלצות פה.
  22. לבטים דומים ליוו אותי תקופת ארוכה האם כדאי לקצר את הנסיעה ב 5 דק ולעבור דרך הבמפרים והכיכרות של היישוב או להאריך מעט את הדרך על הכביש המהיר. בחרתי להעריך את הדרך ב 5 דק ולהמנע מהבלימות וההאצות המיותרות.
  23. אני תמיד אעדיף להשאיר פתח קטן מהחלון בסלון לטובת סריקולציה של אוויר בעיקר מהסיבה שהילדים מביאים מיקרובים כאלה ואחרים מהגן ומשתעלים את זה החוצה בבית. המזגן בכל מקרה ישחק בין 24-25 מעלות. ואל תדאג לא ייגמר לך החמצן בחדר גם אם לא תפתח את החלון 🙂
  24. מעניין,יש עדכונים? 🧐
  25. הצלחות אצלי אכן פשוטות אך לא ישנות מידי (חצי שנה? אולי 7 חודש?) שמתי אותן כי התוכנית המקורית שלי הייתה להחליף את הרכב בקיץ הזה ולצערי התוכניות השתנו. כנל אצלי, במהירות גבוהה בלבד. בהחלט מעניין, אנסה להוציא לפועל בימים הקרובים. הבעיה שאני עובד ערבים ולומד בימים. תודה לך, לקחתי את דבריך לתשומת ליבי. שבת שלום אעדכן אחרי הביקור במוסך.
×
×
  • תוכן חדש...