Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום את הרכב הנל

אז ככה:

האוטו שנת 91

102,000 ק"מ!!

יש לאוטו טסט לשנה

יד שניה!

צבע כסוף..

הוא שמור מאוד מבפנים והמנוע נשמע טוב מאוד ..

מחירון של הרכב הוא 11500

בעיה אחת היא ש2 דלתות בצד שמאל של האוטו עם מכה

וצריך להחליף את 2 הדלתות בצד שמאל

אני יכול לקנות את האוטו במחיר 6500 אלף

השאלה אם לשווה לקנות ולתקן?

ביררתי על כל דלת חדשה והמחיר 600 שקל לדלת בלי צבע ובלי הרכבה

אולי אפשר למצוא ביותר זול אני לא יודע

מה אתם אומרים ?!?

פורסם

משהו פה לא מסתדר בכלל.

11.5K המחירון ואתה יכול להביא אותו ב6.5?

למה מה קרה שהוא עושה לך 40%? מה זה סוף עונה?!

בנוסף הוא גם יד2 ועם קילומטרז' מאוווד נמוך.

לא נשמע לי בכלל שבגלל 2 מכות הוא מוריד כ 8-9-10K

לבדוק ב20 עיניים הכל!!!!

ושהכל יהיה טיפטופ.

בהצלחה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
משהו פה לא מסתדר בכלל.

11.5K המחירון ואתה יכול להביא אותו ב6.5?

למה מה קרה שהוא עושה לך 40%? מה זה סוף עונה?!

בנוסף הוא גם יד2 ועם קילומטרז' מאוווד נמוך.

לא נשמע לי בכלל שבגלל 2 מכות הוא מוריד כ 8-9-10K

לבדוק ב20 עיניים.

2 מכות פח אבל קשות.. חייב להחליף את 2 הדלתות..

והאוטו של אמא שלו (אישה מבוגרת)... היא חזרה רוורס על עמוד..

והוא אפילו לא יודע כמה עולה להחליף את הדלתות..

אבל השאלה שלי אם האוטו תקין והכל בסדר כדאי לקנות ? במחיר הזה

פורסם

יש לך הגיון בריא, נכון?

אם הכל תקין - אז ברור שכן!

אבל אותי זה נורא מחשיד כל הסיפור הזה.

זה יכול להיות גנוב/2 רכבים מרותכים/משועבד וכו...

אני לא חושב שיש מישהו שיכול להיות כל כך פראייר שלא מודע למה שיש לו ביד כמו המוכר הזה. סורי.

אגב, ה 11.5K זה אחרי השכלול של השנה והקילומטרז'?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
יש לך הגיון בריא, נכון?

אם הכל תקין - אז ברור שכן!

אבל אותי זה נורא מחשיד כל הסיפור הזה.

זה יכול להיות גנוב/2 רכבים מרותכים/משועבד וכו...

אני לא חושב שיש מישהו שיכול להיות כל כך פראייר שלא מודע למה שיש לו ביד כמו המוכר הזה. סורי.

אגב, ה 11.5K זה אחרי השכלול של השנה והקילומטרז'?

בלי שיכלול...

אבל הבן אדם באמת נראה אחד שממש לא מבין במכוניות..

והאוטו חדשש ממש חדש מבפנים ולא נראה כאילו הוא איזה קומבינה..

יש לו עוד כמה מכות פח אבל ממש קטנות ופלסטיק שבור מאחורה חוץ מזה הכל תקין..

עם שיכלול המחירון הוא 11,845...

פורסם

משהו קטן בי אומר שבבדיקה אולי תגלה משפט מפחיד שנראה תמים למדי :"הוחלפה קורת צד".

אני לא הייתי נוגע ברכב הזה , לא חסר קליאו במצב מעולה על הכביש, זה לא רכב נדיר, ונתקלתי בלא אחת כזאתי במצב מעולה שחיפשתי רכב לחברה שלי.

בכל מקרה, נראה לי די תמוה גם המחיר, כי בד"כ מכוניות כאלו , נמכרות ביום שהם מפורסמות ובד"כ +-1000 ש"ח מהמחירון.

אם אתה ממש רוצה את הרכב הזה, אני הייתי מסכם עם המוכר בכתב לפני הבדיקה לגבי מנוע\גיר\שילדה...

חבל על הכסף של הבדיקה, וחוצמזה אם משהו לא תקין(וזה נראה לי מה שיש לנו כאן), הוא יסרב בתוקף להתחייב בכתב על הבדיקה.

ובמידה שהוא כבר הסכים,תעשה את הבדיקה במכון שאתה בוחר ולא עפ"י המוכר.. ותתעקש על כך, לך אין את האינטרס לגבי המכון כמו שיש לבעל הרכב.

under construction..

פורסם
משהו קטן בי אומר שבבדיקה אולי תגלה משפט מפחיד שנראה תמים למדי :"הוחלפה קורת צד".

אני לא הייתי נוגע ברכב הזה , לא חסר קליאו במצב מעולה על הכביש, זה לא רכב נדיר, ונתקלתי בלא אחת כזאתי במצב מעולה שחיפשתי רכב לחברה שלי.

בכל מקרה, נראה לי די תמוה גם המחיר, כי בד"כ מכוניות כאלו , נמכרות ביום שהם מפורסמות ובד"כ +-1000 ש"ח מהמחירון.

אם אתה ממש רוצה את הרכב הזה, אני הייתי מסכם עם המוכר בכתב לפני הבדיקה לגבי מנוע\גיר\שילדה...

חבל על הכסף של הבדיקה, וחוצמזה אם משהו לא תקין(וזה נראה לי מה שיש לנו כאן), הוא יסרב בתוקף להתחייב בכתב על הבדיקה.

ובמידה שהוא כבר הסכים,תעשה את הבדיקה במכון שאתה בוחר ולא עפ"י המוכר.. ותתעקש על כך, לך אין את האינטרס לגבי המכון כמו שיש לבעל הרכב.

אז זהו שהוא מתחייב על שילדה מנוע וגיר..

אבל אמרו לי שאוטו כזה לא שווה לקחת לבדיקה

ובקשר למחיר הוא אומר שהמחירון 9000 ובדקתי כבר פעמיים והמחירון 11500

והוא רצה 7000 אלף אבל הסתדרנו על 6500

פורסם

אני מניח שאין לך כסף מיותר, אחרת היית מחפש רכב אחר...

אני הייתי משקיע את הכסף לבדיקה רק במידה והרכב ממש מוצא חן בעיני, סה"כ חשוב לדעת מה עבר על רכב שנוסע כבר 15 שנה על הכביש...

אני לא מדבר רק על עניין של קניה מכירה, אלא גם על עניין בטיחות.

חוצמזה, שאם תגלה בעוד חודש שהמנוע גמור, לא היה שווה את ה500 ש"ח של הבדיקה?

ואם יש בעיה בטיחותית ברכב , לא עדיף להשקיע 500 ש"ח על הבדיקה בשביל השקט הנפשי?

זה שהוא מתחייב לבדיקה זה כבר טוב, יכול מאוד להיות שיש נזק רציני לשלדה אם אתה מציין שצריך להחליף 2 דלתות, ואת זה כנראה המוכר עוד לא יודע.

אני במקומך, אם כבר בלי בדיקה אז הייתי שוחט אותו עוד קצת במחיר, סה"כ להחליף 2 דלתות וצביעת מחדש זה לא סיפור של 500-600 ש"ח, אלא מתקרב לאיזור ה2000.

אז תגיד לו שאם הוא טוען שהמחירון הוא 9000ש"ח, והוא מוריד לך 2000 ש"ח בגלל התאונה(לא משנה שהורדת אותו ל6.5K), אז קודם כל תבהיר לו שמחירון לא מקבלים על רכב בן 15 שנה, אלא אם זה משהו נדיר ותלך תביא לו הצעת מחיר, ותוריד אותו לאיזור ה5500-6000 ש"ח, בגלל שאם הרכב עבר תאונה כזאתי, יכולים להיות עוד ליקויים שהוא לא לוקח בחשבון.

יש הרבה דברים שיכולים להנזק כתוצאה מפגיעת צד חמורה, כמו תושבות מנוע, פרונט, היגוי,מע' בלימה ציריות וכו', בלי בדיקה תשחט אותו במחיר.

ואגב, בד"כ שנכנסים בעמוד זה מסתיים אולי בתיקון פחחות לדלת\כנף, זה בד"כ לא מגיע ל2 דלתות מושבתות, אלא אם היא נסעה רוורס במהירות של 40 קמ"ש והרימה הנד-ברייק לתוך עמוד.:)

under construction..

פורסם
אני מניח שאין לך כסף מיותר, אחרת היית מחפש רכב אחר...

אני הייתי משקיע את הכסף לבדיקה רק במידה והרכב ממש מוצא חן בעיני, סה"כ חשוב לדעת מה עבר על רכב שנוסע כבר 15 שנה על הכביש...

אני לא מדבר רק על עניין של קניה מכירה, אלא גם על עניין בטיחות.

חוצמזה, שאם תגלה בעוד חודש שהמנוע גמור, לא היה שווה את ה500 ש"ח של הבדיקה?

ואם יש בעיה בטיחותית ברכב , לא עדיף להשקיע 500 ש"ח על הבדיקה בשביל השקט הנפשי?

זה שהוא מתחייב לבדיקה זה כבר טוב, יכול מאוד להיות שיש נזק רציני לשלדה אם אתה מציין שצריך להחליף 2 דלתות, ואת זה כנראה המוכר עוד לא יודע.

אני במקומך, אם כבר בלי בדיקה אז הייתי שוחט אותו עוד קצת במחיר, סה"כ להחליף 2 דלתות וצביעת מחדש זה לא סיפור של 500-600 ש"ח, אלא מתקרב לאיזור ה2000.

אז תגיד לו שאם הוא טוען שהמחירון הוא 9000ש"ח, והוא מוריד לך 2000 ש"ח בגלל התאונה(לא משנה שהורדת אותו ל6.5K), אז קודם כל תבהיר לו שמחירון לא מקבלים על רכב בן 15 שנה, אלא אם זה משהו נדיר ותלך תביא לו הצעת מחיר, ותוריד אותו לאיזור ה5500-6000 ש"ח, בגלל שאם הרכב עבר תאונה כזאתי, יכולים להיות עוד ליקויים שהוא לא לוקח בחשבון.

יש הרבה דברים שיכולים להנזק כתוצאה מפגיעת צד חמורה, כמו תושבות מנוע, פרונט, היגוי,מע' בלימה ציריות וכו', בלי בדיקה תשחט אותו במחיר.

ואגב, בד"כ שנכנסים בעמוד זה מסתיים אולי בתיקון פחחות לדלת\כנף, זה בד"כ לא מגיע ל2 דלתות מושבתות, אלא אם היא נסעה רוורס במהירות של 40 קמ"ש והרימה הנד-ברייק לתוך עמוד.:)

תראה זה לא שאי אפשר לסוע עם הדלתות ככה .. אפשר לסוע אבל שום פחח לא יצליח לסדר ב 100 אחוז מכה כזאת.. אז כבר עדיף להחליף דלתות !

וביררתי בפירוקיה כל דלת 600 שח ויש גם צבע כסוף... זה חוסך כסף על צביעה, אולי הצבע לא יהיה בידיוק אותו דבר אבל אפשר להתפשר על זה

פורסם

ב600 ש"ח אתה קונה 2 דלתות בפירוקייה באיזה צבע שיש. אם מוצא חן בעינייך אל תתן לדלתות למנוע ממך לקנות את הרכב..

haters will hate

פורסם

ועל זה אומרים פריארים לא מתים הם רק מתחלפים.

תהנה ממנו ואל תשכח לספר לנו איך שבאת למכור אותו וגילו בבדיקה של הקונה שהרכב מורכב משתי מכוניות שונות...:silly:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

חבל עליך ילד, 2 דלתות דפוקות? אם האוטו הזה לא עבר תאונת צד אני נעל.

מקווה מאוד שהמוכר הוא אותו פראייר חסר מושג וידע שהכרת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...