Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי BMW 318i מודל 1988.

עברתי היום בשני מוסכים (החלפת שמן ופילטר שמן, פילטר אוויר) וגם מילוי גז למזגן.

בשני המקומות אמרו לי שבאוטו שברשותי צריך למלא גז שלא ניתן להשיג אצלם, והם לא ידעו גם למי להפנות אותי.

איפה אני יכול למצוא גז למזגן לרכב הנ"ל?

=====

איפה ניתן לתקן אזעקת רינג'ר לא תקינה?

אני גר בפ"ת

תודה רבה,

318i

פורסם

המשך הודעה:

מה לא הבנתי? אתה רוצה למלות גז לרכב שלך?ואין להם את הסוג של הגז?

יש באיזור התעשיה של פ"ת שירות גז לרכב וע"פ הסוג שאתה צריך הם ימלאו לך גז זה אמור לעלות 160 ש"ח מילוי גז,ולגבי המערכת הזעקה פשוט מאוד לך למקום שמתעסקים בהתקנת אזעקות ושם יתנו לך חוות דעת יותר מקצועית!!! בהצלחה

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם

המשך הודעה:

יש באיזור התעשיה של פ"ת שירות גז לרכב וע"פ הסוג שאתה צריך הם ימלאו לך גז זה אמור לעלות 160 ש"ח מילוי גז,ולגבי המערכת הזעקה פשוט מאוד לך למקום שמתעסקים בהתקנת אזעקות ושם יתנו לך חוות דעת יותר מקצועית!!! בהצלחהאתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי המקום הזה באזור תעשיה? שם? כתובת? אולי אפילו טלפון? שעות פעילות אם אתה יודע?

וה160 ש"ח כולל בדיקת אטימות (שהגז לא יצא)?

תודה רבה

פורסם

עוד מישהו יכול לתת לי מקום מדויק ללכת שהם מחזיקים את סוג הגז הזה? (עדיפות לפ"ת / ת"א)

תודה

פורסם

תראה....אני מהצפון אבל ידוע שבאיזור תעשיה קיימים עסקים שמתמחים בכול מה שקשור בגז לרכב

תפתח ספר טלפונים ע"פ הסיווג גז לרכב ותמצא.תתקשר לשם לפני ותברר מה שאתה רוצה לפני שאתה נוסע.בהצלחה אחי

המשך הודעה:

יש באיזור התעשיה של פ"ת שירות גז לרכב וע"פ הסוג שאתה צריך הם ימלאו לך גז זה אמור לעלות 160 ש"ח מילוי גז,ולגבי המערכת הזעקה פשוט מאוד לך למקום שמתעסקים בהתקנת אזעקות ושם יתנו לך חוות דעת יותר מקצועית!!! בהצלחה

אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי המקום הזה באזור תעשיה? שם? כתובת? אולי אפילו טלפון? שעות פעילות אם אתה יודע?

וה160 ש"ח כולל בדיקת אטימות (שהגז לא יצא)?

תודה רבה

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם

לא לגעת בויקטור !!!!!!!!!!

שנים ...שנים של גנבה ! לא לגעת.

אם אתה מעוניין, בפרדס כץ יש מקום שפרסם מבצע ב 149 ש"ח למילוי גז (כולם לוקחים '200)

הוא נמצא ברחוב אברבנאל בפרדס כץ (בני ברק אם אתה מחפש במפה)

בהצלחה.

• תוכן חדש...