Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנתיים האחרונות עברתי מהצפון למרכז עקב עבודה שהתחילה לפני 4 שנים  (שנתיים נסעתי כל יום מהצפון למרכז ולאחר מכן שכרתי חדר צנוע קרוב לעבודה) וממשיכה (תחום יחסית מבוקש בימינו עם משכורת לא הכי מתגמלת אבל נו שוויין)...

יש לי דירה בצפון בת 3 חדרים ששווה סביב המיליון כאשר באיזור המרכז דירה דומה עולה פי 2.5-3 וזו בעיה רצינית.

חסכתי מעט כסף ואת המשכנתא הנוכחית שלי אצליח לכסות עד מאי 2026 ובינתיים אני מעוניין למכור את הדירה שלי בצפון ומחפש במרכז כי בחשיבה לטווח ארוך,רואה את עצמי עובד במקצוע לפחות עוד 20 שנים.

כאן  מתחילה הבעיה: אני עובד בגבעתיים אבל בעיר הזו וברמת גן שכנתה,אין דירת 3 חדרים בתקציב שלי (עד 1,600,000 - +- 100 למעלה בלחץ) והאפשרויות הריאליות הן בני ברק (מחיר שפוי או פ"ת קרוב לרכבת הקלה).

האם יש חברי פורום המכירים איזורים כאלו ויכולים לתת המלצה או דיס המלצה ? 

לחילופין, כדי לתת איזה סיכוי לאיזור רמת גן בכל זאת,שקלתי לפנות לקניית דירה מכינוס נכסים. גם כאן,האם מישהו התנסה ויכול לייעץ ? 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...