Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מושב שאני מעוניין להתאים לרכב שלי.

בוצעה התאמה בעבר של מושבים כאלה, הם יושבים בול מבחינת הרוחב אז לא צריך לגעת במסילות, עם זאת על מנת להנמיך אותם (הם גבוהים) יש לבצע התאמות.

אז

א.אשמח לשמוע על רתך שאתם מכירים באזור המרכז, מן הסתם אין רתכים בתחום הרכב אני לא מצפה.

ב.בכל מקרה מצרף תמונה של מה שצריך לעשות, סתם כדי לשמוע חו״ד באופן כללי. אגב אם יש רתכים חובבים, אז בכלל, כמובן בתשלום מלא או בתרומה נדיבה מאוד למי שתבחרו.

בתמונה זה עבודה שעשו עם כסא זהה לרכב זהה, סימנתי באדום בתכלס את כל מה שצריך לעשות, אני רחוק מלהבין בזה אבל לא נשמע לי מדע טילים. אני מודע שזו לא העבודה הכי טובה בעולם ויש נקודות גזירה.

תודה ושיהיה לכולנו ימים שקטים יותר בקרוב.

WhatsApp Image 2023-11-01 at 16.23.36.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...